Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Ceda Home
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Emil Racovita 54, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Emil Racovita 54, Voluntari, Ilfov (Ceda Home)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Ceda Home pe hartă Voluntari

str. Emil Racovita 54, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală de apartament, încălzire în pardoseală, aer condiționat
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe78–230 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locuințe perfecte cu amplasare ideală

Complexul rezidențial „Ceda Home” se localizează pe strada Emil Racoviță, la numărul 54, în orașul Voluntari din județul Ilfov. Blocul locativ se amplasează în apropiere de zona Pipera și facilită de toate punctele de interes din Nordul capitalei, la mici distanțe se află centre de afaceri, funcționează cele mai bune școli și grădinițe din București, sunt centre comerciale, localuri de agrement și cluburi sportive.

În apropiere de locuințele noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și este de parcurs o distanță de 9,5 km până la Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la 9,2 km, până la Aeroportul International „Henri Coandă” sunt 13,8 km și circa 7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul imobiliar „Ceda Home” este prezentat cu un bloc locativ de tip –Boutique, ce este proiectat cu un bun gust într-un stil arhitectural modern și elegant, are o ținută decentă și este mega atractiv. Imobilul este realizat cu un regim de înălțime mic și are un Demisol plus Parter plus 4 Etaje locative și dispune de un grad seismic înalt. Clădirea locativă este bazată pe o fundație de tip radier general cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat cu stâlpi și grinzi, iar toate închideri exterioare, pereții perimetrali interiori și compartimentările fiind realizate din cărămidă Porotherm oferă locuințelor un confort termic și fonic sporit. Și pentru menținerea gradului înalt de eficiență termică și fonică la blocul locativ este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC cu grosimea de 82 mm de culoare antracit și cu trei foi de sticlă termopan cu feronerie Titan mat. Aspectul clădirii rezidențiale este ultra modern și fațadele sunt sofisticat finisate cu o combinație excelentă a materialelor de culori naturale așa ca tencuială decorativă de culoarea bej cu plăci ceramice de nuanțe calde ale culorii maro și piatră naturală crem. Toate spațiile comune interioare sunt modern finisate cu materiale de lux, au instalat sistem de iluminat cu led-uri, la fel și casa scării al blocului locativ este complet finisată și este echipată cu un ascensor de ultimă generație de la firma Schindler, acesta este foarte sigur și funcționează fără zgomot și nu afectează liniștea locatarilor.

Curtea ansamblului rezidențial este închisă, accesul în incinta complexului este controlat și accesul în apartamente se face prin sistem cu interfon. Complexul locativ „Ceda Home” dispune de locuri de parcare subterane și supraterane.

Despre finisarea apartamentelor

În incinta complexului rezidențial „Ceda Home” sunt concepute doar 15 proprietăți locative, toate sunt foarte confortabile și primitoare și au scheme decomandat proiectate cu 2, 3 și 4 camere generoase. Apartamentele sunt eficient compartimentate și dispun de suprafețe de la 78 mp până la 230 mp. Datorită ferestrelor generoase instalate de la nivelul pardoselilor toate apartamentele sunt din plin asigurate cu lumină naturală și locuințele beneficiază de balcoane și terase deschise, ce dispun de balustrade din sticlă securizată transparentă.

Apartamentele se vând complet finisate cu dotări de ultimă generație, ce sunt oferite viitorilor locatari la alegere, pentru ca apartamentul Dvs să fie personalizat în stilul de design preferat și să corespundă în deplin tuturor cerințelor membrilor familiei. Plăcile ceramice de gresie și faianță sunt importate din Italia și Spania la fel ca și parchetul laminat. Camerele de baie au realizat complet sistemul sanitar cu instalații și au instalate obiecte sanitare cu modele moderne de la firma Ideal Standard, unde rezervorul vasului wc este suspendat. Apartamentele beneficiază de toate ușile interioare și exterioare instalate de import. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și dotată este câte o centrală termică proprie de marca Wiessmann/Buderus pentru fiecare apartament. Locuințele au și sistem de aer condiționat inclus.

Pentru consultanțe depline, mai multe informații amănunțite și contactele Dezvoltatorului, sunteți invitați să vizitați site-ul web al complexului rezidențial „Ceda Home”.

Acest proiect mai este numit și Ceda Home Residence.

Unde se află Ceda Home?

str. Emil Racovita 54, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Ceda Home?

Ceda Home – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ceda Home în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ceda Home din Voluntari?

Dezvoltătorul Ceda Home este – City Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC