Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eden Concept Premium Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Jilavei 34A, zona Breceni, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Drumul Jilavei 34 A, zona Breceni, sector 4, București (Eden Concept)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 1
Indisponibil

Eden Concept Premium Apartments pe hartă București

str. Drumul Jilavei 34A, zona Breceni, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziasfaltate Iluminat stradal
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiAcces rapid la centre comerciale, grădinițe, școli
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+8E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc tip BOUTIQUE
🟧 Utilitati generaleсurent, apa, сanalizare, gaz, CATV
🟧 Ziduribeton b600

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe56 – 84.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Eden Concept - Premium Apartments” se află localizat în partea de Sud a municipiului București, în zona Berceni, pe strada Drumul Jilavei, la numărul 34 A în sectorul 1 din capitală. De la complexul locativ este acces rapid către centre comerciale, nu departe este Grand Arena Mall, în proximitatea imobilelor noi funcționează supermarketurile Profi, LIDL și Mega Image, se află magazinele Metro Cash & Carry, Selgross, Hornbagh, sunt hipermarketurile Jumbo Berceni, Auchan și Carrefour. În zona de amplasare a blocului locativ funcționează organizații preșcolare și instituții de învățământ, sunt bănci, farmacii, centre medicale, este sala de fitness și bazinul „Bery Fitness & SPA Berceni” și se află saloane de înfrumusețare. Nu departe este Universitatea „Spiru Haret” și la 600 - 650 de metri se află Grădinița nr. 166 și Grădinița „Lumea Copiilor”.

În apropierea blocului rezidențiale se află stație STB cu linii de autobuz, iar de la locuințele noi până la stația de metrou Apărătorii Patriei se ajunge pe jos în 10 minute și sunt de parcurs circa 900 de metri. De la complexul rezidențial „Eden Concept - Premium Apartments” este de parcurs o distanță de 7,5 km până în centrul Bucureștiului, sunt 11,3 km până la Gara de Nord din capitală și în jur la 20 km aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt aproximativ 24-25 km.

Proiect locativ de clasă Premium

Complexul rezidențial „Eden Concept - Premium Apartments” este prezentat cu un bloc de apartamente de un aspect elegant și atractiv. Regimul de înălțime al clădirii locative este cu un Demisol plus Parter plus 8 Etaje locative și plus Etajul 9 este construit retras. Imobilul este responsabil realizat din materiale calitative de ultimă generație și cu folosirea tehnologiilor performante. Structura de rezistență a blocului constă din cadre din beton armat, cu folosirea betonului b600 și toate închiderile exterioare sunt realizate din blocuri termice plus sunt izolate termic. Instalate la locuințe sunt ferestre cu profil PVC cu 3 camere termice și trei foi de geam termopan. La casa scării al blocului sunt instalate lifturi silențioase și sigure, iar spațiile comune interioare se predau în folosință complet finisate. Accesul în locuințe este securizat și se face prin sistem cu interfon. Complexul rezidențial dispune de locuri de parcare subterane organizate la demisolul și la parterul clădirii și amenajate sunt și locuri de parcare exterioare.

Detalii de finisare ale apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Eden Concept - Premium Apartments” dispune de apartamente confortabile, inteligent proiectate cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate. Disponibile în vânzare sunt trei modele de apartamente cu 2 camere, ce au suprafețele de: 55,75 mp, 57,3 mp și 60,05 mp, iar suprafața apartamentelor cu 3 camere este cuprinsă între 78,5 și 84,3 mp, plus se adaogă suprafața balcoanelor. Unitățile locative se predau în folosință complet finisate – „la cheie” și în deplin utilate cu instalații de ultimă generație de la furnizori de top și cu finisaje moderne alese cu bun gust. În apartamente sunt placări cu gresie și faianță, parchet laminat, uși interioare și exterioare. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare de cea mai bună calitate. Sistemul electric este complet realizat cu instalații electrice și aparate modulare. Câte o centrală termică proprie este dotată în fiecare unitate locativă și toate caloriferele instalate sunt din oțel. Blocul locativ se predă în exploatare cu toate utilitățile racordate (individual contorizate), este apă, gaz (cu senzori), electricitate și sistem de canalizare.

Pentru rezervări, programări la vizionări, contactele managerilor și alte detalii constructive și informații despre finisarea locuințelor noi din zona Berceni, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru doar cu un singur click direct pe pagina web a complexului rezidențial „Eden Concept Premium Apartments”.

Acest proiect mai este numit și Eden Apartments, Eden Concept, Eden Concept Residence.

Unde se află Eden Concept Premium Apartments?

str. Drumul Jilavei 34A, zona Breceni, Sector 4, București.

Termen de finalizare Eden Concept Premium Apartments?

Eden Concept – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Eden Concept Premium Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eden Concept Premium Apartments din București?

Dezvoltătorul Eden Concept Premium Apartments este – Eden Home Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC