Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gama Residence - Metalurgiei
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Postalionului, 69, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Postalionului, 69, Sector 4, București (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil
str. Postalionului, 69, Sector 4, București (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Gama Residence - Metalurgiei pe hartă București

str. Postalionului, 69, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente140
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47 – 91 m²

Despre ansamblu rezidențial

Bine localizat cu o mare diversitate de puncte de interes învecinat

Ansamblul de locuințe „Gama Residence – Metalurgiei” este dezvoltat în zona de Sud a capitalei și se găsește localizat pe strada Postalionului la numărul 69 în sectorul 4 din orașul București. Locuințele noi sunt perfect amplasate și literalmente sunt înconjurate de o mulțime de puncte de interes comercial și sunt doar 350 de metri până la Rapid Market, sunt 700 de metri până la Total Fructo Land, 800 de metri până la marketul Yolo, 1100 de metri până la supermarketul LIDL și 1,7 km până la supermarketul Mega Image. La 1,6 km față de complexul rezidențial se află centrul comercial „Grand Arena Mall” și sunt magazinele Selgros și Hornbach, iar la 2 km de la complexul de locuințe funcționează hipermarketurile JUMBO și Auchan, este magazinul Metro Cash & Carry Berceni, sunt farmacii, este un salon de înfrumusețare, sunt ATM-uri și funcționează sucursale bancare. Pentru copii, nu departe de casă sunt școli și grădinițe și sunt 650 de metri până la Grădinița de copii „Waldorf”, la 1,4 km se află Grădinița Nr. 149 și Școala Gimnazială „Avram Iancu”, sunt de parcurs mai puțin de 3 km până la Grădinița cu program prelungit „Prietenii Mei” și Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”. Parcul Dealul Frumos Plm se desfășoară în apropiere de locuințele noi la o distanță de 800 de metri.

În apropiere de blocurile locative „Gama Residence – Metalurgiei” este metrou și sunt stații de transport public, pe unde circulă autobuze și tramvaie. De la complexul de locuințe sunt de parcurs 8 km, până la Gara de Nord sunt 11,9 km și se parcurge o distanță de circa 25 km – 26 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 20 – 21 km.

Detalii constructive și informații despre amenajarea complexului

Proiectul locativ „Gama Residence – Metalurgiei” este compus din două blocuri de apartamente, construite cu un egal regim de înălțime și ambele au câte un Parter cu 6 Etaje de apartamente. Blocurile locative sunt construite calitativ din materiale durabile pe carcase din cadre din beton armat și închideri realizate din materiale eficiente termic și fonic peste care pe exterior este placat un sistem de izolație termică și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. Clădirile de apartamente au instalate geamuri termopane în profil PVC. La casa scării sunt instalate ascensoare moderne și confortabile, ce funcționează silențios. Pentru controlul vizitatorilor complexul de apartamente dispune de sistem cu videointerfon.

La dispoziția locatarilor, copiilor și oaspeților complexului de apartamente „Gama Residence – Metalurgiei” sunt plantați aproximativ 1500 mp de spații verzi. Supraterane sunt organizate toate locurile de parcare din incinta complexului de locuințe și străzile de acces către locuințele noi sunt amenajate, iluminate și asfaltate.

Informații despre apartamente și finisaje

Complexul de apartamente „Gama Residence – Metalurgiei” oferă în vânzare în total 140 de apartamente cu scheme ergonomice cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Unitățile locative sunt logic proiectate și au suprafețele de la 47 mp până la 91 mp și locuințele au balcoane deschise cu balustrade sigure din metal.

În vânzare sunt prezentate apartamente finisate complet, cu pardoselile placate cu gresie și parchet și cu pereții tencuiți și în băi/parțial bucătării placați cu faianță. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și celulare sunt toate ușile interioare. Câte o centrală termică individuală este instalată în fiecare apartament și toate instalațiile termice, sanitare și electrice sunt realizate. Este branșament la utilitățile generale: la sistemul de asigurare cu curent electric, la țeava de gaze, asigurare cu apă curentă și racordare la sistemul de canalizare.

Vă invităm, să treceți direct pe pagina web a complexului de locuințe „Gama Residence – Metalurgiei”, unde se află afișate mai multe informații despre imobilele noi și unde găsiți toate contactele directe către Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Ave Properties Brâncoveanu, Gama Residence.

Unde se află Gama Residence - Metalurgiei?

str. Postalionului, 69, Sector 4, București.

Termen de finalizare Gama Residence - Metalurgiei?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Gama Residence - Metalurgiei în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Gama Residence - Metalurgiei din București?

Dezvoltătorul Gama Residence - Metalurgiei este – Gama Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC