Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eco Bucium Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Grigore T. Popa, 10B, zona I. C. Brătianu, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Grigore T. Popa, 10B, zona I. C. Brătianu, Iași (Eco Bucium)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Eco Bucium Residence pe hartă Iași

str. Grigore T. Popa, 10B, zona I. C. Brătianu, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzire centrala termica de apartament
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe33–68 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație și distanțe până la puncte de interes

În una din cele mai dezvoltate și întrebate zone rezidențiale din orașul Iași, în zona Bucium, pe strada Grigore T. Popa, la numărul 12, se află amplasat complexul de locuințe „Eco Bucium Residence”.

În vecinătatea complexului imobiliar se află doar clădiri rezidențiale noi, cu regimuri de înălțime medie și cu arhitectură modernă. La o distanța de aproximativ 2 km se află clubul sportiv „Zero Gravity Climbing Hall” și este centrul medical „Arcadia Bucium”. Iar pe o rază de până la 3-4 km de la casele locative se află hipermarket-ul Carrefour, sunt supermarket-urile LIDL și Kaufland, este Complexul Comercial „Egros”, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” și este Școala Populară de Arte.

Nu departe de complexul locativ se află stație de autobuz și de la locuințele complexului imobiliar „Eco Bucium Residence” până în centrul orașului Iași sunt de parcurs circa 6 – 7 km, distanța până la Gara Mare este de 7,4 km, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 10,5 km.

Caracteristica generală a complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Eco Bucium Residence” se compune din 2 corpuri de clădire, ambele cu egale regimuri de înălțime și ambele au câte un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă plină de romantism.

Imobilele sunt calitativ construite cu un grad superior de profesionalism și responsabilitate, cu folosirea a celor mai calitative materiale de construcții și cu utilizarea a celor mai inovative idei și tehnologii. Structura blocurilor locative constă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare din zidărie de cărămidă și cu compartimentările interioare formate la fel din cărămidă. Ambele imobile sunt fiabil izolate termic pe exterior și au fațadele finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este din profil PVC cu geam termopan tripan.

În incinta complexului rezidențial toate locurile de parcare sunt organizate supraterane, delimitate împrejurul blocurilor locative.

Prezentarea apartamentelor, finisaje și utilități

În complexul locativ „Eco Bucium Residence” există prezentate apartamente ergonomice cu una și două camere generoase, ce sunt perfect compartimentate cu spații decomandate de tip clasic sau cu spații modern schițate de tip Open Space. La cererea cumpărătorilor pot fi oferite și apartamente cu trei camere. Toate apartamentele dispun de planimetrii funcționale cu suprafețele utile începând de la 33 mp până la 68 mp.

Toate apartamentele sunt prezentate în vânzare în variantă de finisare – „La cheie”, unde tavanele și toți pereții sunt tencuiți și cu lavabil alb vopsiți. Pardoselile din camerele de baie și din bucătării sunt placate cu gresie, iar pe pereți parțial sunt placaje cu faianță. În dormitoare și în camera de zi pardoselile sunt placate cu parchet laminat. Ușile interioare sunt instalate și toate finisajele menționate mai sus sunt prezentate la alegerea viitorilor locatari, aceștia au posibilitatea de a-și personaliza locuința conform gusturilor și nevoilor. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă calitativă din metal. Absolut toate locuințele se predau în folosință cu toate obiectele sanitare instalate și cu toate instalațiile sanitare montate. Sistemul termic este individual și fiecare apartament dispune de câte o centrală termică proprie. Proprietățile rezidențiale se predau în folosință complet racordate la toate utilitățile generale și în apartamente este apă, branșament la sistemul de canalizare, este curent electric și gaz. Pentru fiecare utilitate separat în apartamente sunt instalate contoare pentru gaz, electricitate și apometre.

Ansamblul de locuințe „Eco Bucium Residence” este dezvoltat de către compania „SBA Arhitectura” și pentru a rezerva un apartament și a afla mai multe detalii despre construcția imobilelor, despre finisaje, despre metodele de plată acceptate și toate contactele agenților de vânzări, vă invităm să treceți direct pe web pagina oficială a complexului locativ „Eco Bucium Residence”:

Acest proiect mai este numit și Bucium Residence.

Unde se află Eco Bucium Residence?

str. Grigore T. Popa, 10B, zona I. C. Brătianu, Iași.

Termen de finalizare Eco Bucium Residence?

Eco Bucium – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Eco Bucium Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eco Bucium Residence din Iași?

Dezvoltătorul Eco Bucium Residence este – SBA Arhitectura.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC