Previzualizare foto – fotografie originală aici

Privighetorilor
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Privighetorilor, 86P, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Aleea Privighetorilor, 86P, București (Bloc A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Privighetorilor pe hartă București

Aleea Privighetorilor, 86P, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadre din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente170
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+6
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriсărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 580 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Complexul Privighetorilor” se află așezat în zona Băneasa, pe strada Aleea Privighetorilor, nr. 86P, sectorul 1 din municipiul București.

Descrierea infrastructurii zonei de amplasare

Apartamentele ansamblului rezidențial „Complexul Privighetorilor” sunt construite într-o regiune foarte liniștită, în apropiere de multe zone verzi, cu pădure în proximitate și foarte aproape de Grădina Zoologică.

Blocurile locative sunt construite destul de aproape de Băneasa Shopping City, de hipermarketul Carrefour, magazinul IKEA, magazinul Decathlon, Centrul Comercial METRO și Centrul Comercial „Jollie Ville”.

În această zonă funcționează bănci, saloane de înfrumusețare, cafenele, restaurante, sunt locuri de relaxare și se află Bazinul Splash Academy.

La fel pentru copii aici sunt Grădinițele „Butterfly”, „Disneuland”, „Tinker Bell” și Grădinița/Școală „Little London”, American International School of Bucharest, Liceul „Mark Twain”, British School, Școala Primară și Gimnazială Avenor College și puțin mai departe este Academia de Poliție.

Acest Complex Locativ se învecinează cu Ambasada SUA. Și de aici este acces comod la punctele de interes din capitală și sunt doar 5 minute până la zona comercială Băneasa și zona de business Pipera.

Distanța de la apartamentele acestor blocuri locative până în centrul capitalei este de 14,5 km și până la Piața Unirii se ajunge într-o jumătate de oră cu mașina. Gara de Nord se află la o distanță de 11,4 km de la apartamentele Complexului Privighetorilor. Aeroportul Internațional Băneasa este situat la o distanță de 4,9 km, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la – 8,4 km.

Structura, amenajarea și descrierea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Complexul Privighetorilor” dispune de o structură constructivă din cadre din beton armat și are umplutura pereților din cărămidă.

Complexul locativ este împărțit în patru blocuri de apartamente, care sunt construite cu Subsol plus Parter și plus Șapte nivele locative.

Toate corpurile de imobile sunt dotate cu lifturi moderne și silențioase.

Imobilele au instalate tâmplărie cu profil PVC și geam termopan de producere germană de marcă Salamander.

În incinta Complexului locativ sunt organizate un număr de 203 locuri de parcare.

Funcționează sistemul de securitate și este pază non-stop și accesul în incinta Complexului se efectuează prin barieră.

Descrierea unităților locative

Complexul „Privighetorilor” propune spre vânzare un număr total de 170 de apartamente luminoase, care sunt construite cu dimensiuni medii și terase generoase. Și are construite garsoniere, apartamente cu două, trei, patru camere și penthouse-uri cu 5 camere, unde garsoniere sunt oferite cu suprafața de la 37 mp până la 41 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate și construite cu suprafața între 64 mp și 90 mp. Locuințele cu trei odăi dispun de suprafața de la 101 mp până la 108 mp. Cu suprafața între 150 mp și 156 mp sunt propuse apartamentele cu patru camere și penthousuri-le cu cinci camere sunt prezentate cu suprafețe generoase de la 580 mp.

Beneficiarilor li se predau locuințe cu finisaje și dotări de lux, unde ușa de la intrare în fiecare apartamente este instalată și este din metal. Ușile din interior sunt instalate și sunt confecționate din lemn. Pardoselile din camere și holuri sunt placate cu parchet triplu stratificat de marcă Tarkett. Locuințele sunt finisate cu gresie și faianță de producere spaniolă și italiană. Grupurile sanitare și camerele de baie sunt complet utilate și dotate cu toate obiectele necesare.

Sistemul de încălzire este de tip centralizat printr-o centrală termică montată pentru fiecare corp de clădire aparte, iar în apartamente sunt montate calorifere din aluminiu.

Există racordare la toate utilitățile și sunt instalate contoare individuale pentru consumul de gaze naturale, energiei electrice și apometre individuale.

Sunt dotări cu cablu pentru telefon fix, cablu TV și internet.

Funcționează sistemul de aer condiționat standard.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Complexul Privighetorilor” este Compania „KTIK Development”.

Pentru a afla mai multe date utile, amănunte și detalii despre apartamentele din Complexul Priveghetorilor, pentru mai multe poze, schemele locuințelor, disponibilitatea și toate posibilitățile de cumpărare direct de la Dezvoltator, sunteți invitați să vizitați pagina oficială a Companiei „KTIK Development”.

Acest proiect mai este numit și Privighetorilor Residence, Complex Privighetorilor.

Unde se află Privighetorilor?

Aleea Privighetorilor, 86P, București.

Termen de finalizare Privighetorilor?

Bloc A, Bloc B, Bloc C, Bloc D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Privighetorilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Privighetorilor din București?

Dezvoltătorul Privighetorilor este – KTIK Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC