Previzualizare foto – fotografie originală aici

Buena Vista Residencial
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Privighetorilor, 86H, zona Băneasa, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Aleea Privighetorilor, 86H, Bucuresti (imobil)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Buena Vista Residencial pe hartă București

Aleea Privighetorilor, 86H, zona Băneasa, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, sistem detecție și alarmă incendiu, adăpost protecție civilă, 6 căi de evacuare, generator electric situații de urgență
🟧 Încălzirecentrală termica comună
🟧 Lift6 ascensoare marca Kone de 7 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente109
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană pe 2 niveluri cu 131 de locuri dintre care 21 de locuri dotate cu statie de încarcare electrică
🟧 Regim inalțime2S+5E/9E
🟧 Securitateacces controlat și supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gipscarton

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoaneînălțime a living-ului de 5 metri
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare urbană la natură

În lanul naturii din partea de Nord a orașului București, la sectorul 1, pe Aleea Privighetorilor, la numărul 86H se află localizat ansamblul imobiliar „Buena Vista Residencial”. Această amplasare confortabilă oferă rezidenților acces ușor nu numai către cele mai mari centre de birouri, dar și acces rapid către punctele de recreere, centrele comerciale și instituțiile și organizațiile medicale, educaționale și către școlile de prestigiu din capitală.

La numărați pași de la pragul locuințelor se desfășoară Pădurea Băneasa, și foarte aproape se află Grădina Zoologică. De asemenea în apropiere de apartamente se află multe terase, cafenele, restaurante, este un salon de înfrumusețare, este magazinul METRO, magazinul Decathlon, magazinul Selgros, Centrul Comercial „Jolie Ville Galleria” și Centrul Comercial Băneasa Shopping City, unde găsiți hipermarket-ul Carrefour, diferite buticuri și magazinul IKEA.

Pentru copii nu departe de casă funcționează Grădinița Butterfly și Școala „Harmony Tree Montessori”, Școala Internațională Mark Twain, Școala Gimnazială Discovery, iar puțin mai departe este Academia de Poliție. În apropiere de complex este Ambasada Statelor Unite.

Structură, caracteristică și descriere generală a proiectului imobiliar

Complexul de imobile „Buena Vista Residencial” reprezintă o clădire cu apartamente care este împărțită în două tronsoane locative și are patru scări. Stilul arhitectural și proiectul unic și neobișnuit al clădirii locative este prezentat cu o construcție ce are de la 5 până la 9 etaje.

La construcția pereților perimetrali a fost folosită cărămida de tip Porotherm Optim și grosimea pereților este de 25-30cm, pentru pereții interiori perimetral este folosită aceeași cărămidă și aceștia au grosimea de 20 cm. Pereții interiori din camerele apartamentelor sunt realizați din gips carton în profil din tablă zincată cu umplutură din vată cu fibră de sticlă de 5 cm.

Fiecare lobby din cele două tronsoane este foarte spațios și este complet finisat și dotat cu iluminat Led. Coridoarele și spațiile comune din casă sunt finisate cu granit natural de culoare neagră și pardoselile sunt placate cu gresie italiană. Pardoselile logiilor și teraselor sunt din lemn și composit WPC România și dale din piatră naturală. Toată clădirea locativă are instalate senzorii pentru sistemul de detecție și alarmare în caz de incendiu (totul este instalat conform legislației în vigoare), precum și este prevăzut un adăpost cu uși rezistente la foc pentru protecția civilă (cu 6 căi de evacuare și generator electric).

Pentru circulația verticală interioară complexul locativ este completat cu 6 ascensoare ultramoderne și foarte silențioase de firma finlandeză Kone cu posibilitatea de transportare a 7 pasageri, cu greutatea maximă de 525 kg (modelul EcoSpace), acestea circulă până la etajele subterane, unde sunt proiectate locuri de parcare.

Parcarea complexului este proiectată subterană și are două niveluri, unde se pot parca în total 131 de automobile. Un moment important este faptul că 21 de locuri de parcare sunt asigurate cu (stații) prize electrice speciale pentru încărcarea mașinilor electrice. La intrare la subsolul clădirii este prevăzută o rampă cu sistem de degivrare.

Spațiile comune exterioare din curtea complexului la fel sunt dotate cu iluminat LED, sunt bine aranjate, unde este un spațiu verde plantat doar pentru locatari. Sunt amenajate alei pietonale și spații pavate cu dale/piatră artificială Semmelrock din România. Ansamblul rezidențial dispune de un spațiu de joacă organizat special pentru copilașii rezidenților, terenul de joacă este de producere România „Loftrec” gama „Activity” cu acoperire cauciucată antialunecare pentru siguranța copiilor și tot teritoriul complexului este îngrădit, împrejmuirile sunt controlate și accesul în incintă este securizat. Este montat peste tot teritoriul sistemul de monitorizare video. Accesul în incintă se va efectua prin barieră auto și va fi controlat.

Apartamente confortabile cu caracteristici unice

Un număr total de 109 unități locative cuprinde proiectul rezidențial „Buena Vista Residencial”, apartamentele sunt luminoase cu 2, cu 3 cu 4 camere, duplexuri și studiouri drăguțe cu suprafețele vitrate generoase și spații locative foarte luminoase. Cumpărătorii pot alege o locuință de tip Studio cu suprafața de la 51,93 mp până la 69,12 mp. Pentru apartamentele cu 2 camere suprafața este proiectată de la 56,66 mp până la 71,12 mp. Suprafața apartamentelor cu 3 camere este prezentată între 72,94 mp și 98,68 mp. Iar suprafața apartamentelor cu 4 camere este cuprinsă între 113,87 mp și 138,14 mp.

Apartamentele în dependență de tip și de numărul de camere dispun de logii sau terase sau grădini generoase, iar în unele apartamente înălțime tavanelor este de 5 metri. Locatarii din complexul rezidențial sunt asigurați cu intimitate la maxim, deoarece pe fiecare scară sunt amplasate câte nu mai mult de patru proprietăți rezidențiale.

Locatarilor li se predau apartamente absolut finisate cu materiale calitative și finisaje moderne. Tâmplăria de la terase, balcoane, logii și ferestre este cu profil german PVC de firma Schuco de 70 mm de culoare gri antracit, cu 5 camere, feroneria este la fel din Germania de marcă SCHUCO VARIO TEC NI. Geamurile sunt în două rânduri de sticle franceze de firma Saint Goban cu grosimea de 6 mm, sticla este securizată și laminată, are acoperire cu peliculă de barieră termică „low-e”. De asemenea apartamentele se dau în exploatare cu toate glafurile interioare și exterioare instalate, glafurile interioare sunt din lemn natural (din stejar), iar glafurile exterioare sunt efectuate din tablă din oțel galvanizată și vopsită de culoare antracit.

Camerele de baie sunt finisate cu faianță din Spania Saloni de culoare albă (mat) din colecția Akrom, la fel în băi este folosit mozaic-ul spaniol Vidrepur de culoare verde sau albastru cu alb din colecția Born. Gresia placată pe pardoselile din blocurile sanitare este de proveniență italiană, aceeași gresie este folosită și pentru pardoselile din bucătării.

Pentru restul pardoselilor din apartamente, pentru dormitoare și living-uri este folosit parchet-ul finlandez Karelia, aceste este din lemn, este triplu stratificat și are grosimea de 14 mm, plinta la fel este instalată și aceasta este de culoare albă.

Ușile interioare instalate în apartamente sunt de producere poloneză, de la firma INVADO, au culoarea albă cu toc din HDF (colecția NORMA DECOR). La intrare în apartamente sunt instalate uși blindate, produse în Italia de clasă de protecție antiefracție 2 cu izolare fonică (colecția EKO). Camerele de baie din apartamente sunt nu numai finisate dar și complet echipate cu toate obiectele sanitare necesare, toate sunt de producere spaniolă (cada, cabină de duș, lavoar suspendat și vas de toaletă suspendat cu rezervor încastrat), toate bateriile sunt de marcă Roca. Țevile montate pentru instalațiile sanitare și distribuția apei reci și pentru apa caldă sunt de tip PEX. Sistemul de ventilare din băi are conexiune la coloana principală – tubulară de tip PP. Locuințele sunt echipate cu toate instalațiile electrice (din cupru) și au instalate prize și întrerupătoare modulare de la firma spaniolă SIMON, acestea sunt albe la culoare și sunt din colecțiile Play 2 și Aqua. Tablourile electrice montate sunt cu siguranțe diferențiale. Branșamentul la rețeaua de asigurare cu curent electric este trifazat. Bucătăriile sunt complet alimentate doar cu curent electric.

Sistemul de încălzire este comun pentru tot complexul, este o centrală termică individuală instalată pentru toată clădirea de tip (3x620kW). În apartamente sistemul de încălzire la fel este distribuit prin țevi de tip PEX și radiatoare din oțel. Sistemul de climatizare va fi instalat prin țeavă PP și de aer condiționat vor dispune toate camerele din apartamente. Sistemul de CATV este conectat. Și sunt dotate toate contoarele individul pentru apă, căldură și curent electric.

Compania „Latres Investiții” S. R. L. este dezvoltatorul ansamblului rezidențial, care este o companie română înființată în anul 2007, aceasta a fost fondată de către investitorii din Spania, care au experiență vastă de peste 30 de ani pe piața construcțiilor civile. Iar în calitate de antreprenor general este angajată compania de construcții „COMNORD” S. A. Alte informații și mai multe materiale despre construcția blocului și finisajele apartamentelor se află detaliat descrise pe pagina web a complexului rezidențial „Buena Vista Residencial”.

Acest proiect mai este numit și Buena Vista Residence.

Unde se află Buena Vista Residencial?

Aleea Privighetorilor, 86H, zona Băneasa, Sector 1, București.

Termen de finalizare Buena Vista Residencial?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Buena Vista Residencial în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Buena Vista Residencial din București?

Dezvoltătorul Buena Vista Residencial este – Latres Investiții.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC