Previzualizare foto – fotografie originală aici

Colentina Garden
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Păsărani, 70, zona Ion Creangă, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Păsărani, 70, zona Ion Creangă, Sector 2, București (Colentina Garden)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Colentina Garden pe hartă București

str. Păsărani, 70, zona Ion Creangă, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 ascensoare
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E + 4R
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu budget atribuit pentru alegerea finisajelor
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–94 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat cu multe puncte de interes învecinat

Ansamblul rezidențial „Colentina Garden” este amplasat în partea de Nord-Est a municipiului București și locuințele noi se găsesc construite pe strada Păsărani, la numărul 70, în zona Ion Creangă din cartierul Colentina, în sectorul 2 din capitală. În apropiere de blocul rezidențial se află Spitalul Fundeni, până la care sunt de parcurs circa 950 de metri și până la care se ajunge pe jos în maxim 11 minute, de asemenea în proximitatea locuințelor noi funcționează farmacii și sunt multe instituții medicale. În această zonă sunt sălile de fitness „Superkombat Academy Gym” și „Futura Gym Wellness Colentina”, se găsesc multe sucursale bancare și funcționează supermarketurile Profi, Shop & Go Mega Image, este magazinul Dedeman, hipermarketul Carrefour Colentina, fast food-ul KFC și nu departe se află centrul comercial Dragonul Roșu – Mega Shop”. Pentru copiii rezidenților la mici distanțe față de clădirea locativă funcționează organizații educaționale și de învățământ: Grădinița și After School „Ortence”, Școala Gimnazială Nr. 41, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul Național Victor Babeș” și Campusul Școlar Dobroeși – Fundeni.

În apropiere de complexul rezidențial „Colentina Garden” circulă autobuze și tramvaie și sunt de parcurs 8,3 km până la Piața Unirii, este o distanță de 8,8 km până la Gara de Nord și 18,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar la 10,5 km se află Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului cu detalii constructive

Proiectul locativ „Colentina Garden” dispune de o clădire de apartamente de un regim mediu de înălțime și un grad înalt seismic. Casa locativă are un Parter plus 3 Etaje și plus Etajul 4, care este construit retras. Imobilul are o structură de rezistență formată din beton armat și pereții exteriori și compartimentările sunt de zidărie din cărămidă Porotherm de 30 cm grosime pentru umplutura pereților exteriori și 11,5 cm pentru pereții interiori. Imobilul are instalate ferestre din profil PVC cu grosimea de 73 mm de la Salamander, ce au geam tripan cu capacități înalte de eficiență termică și fonică. Fațadele blocului rezidențial sunt finisate într-un stil arhitectural modern și în interior spațiile comune la fel sunt finisat cu bun gust. La casa scării sunt instalate 2 ascensoare automate de ultimă generație, cu fotocelulă și finisate cu inox satinat plus panou electronic.

Locuirile de parcare din ansamblul rezidențial „Colentina Garden” sunt supraterane și lângă casa de apartamente este pavat un teren generos cu barieră de acces, ce este dedicat parcărilor. Complexul de apartamente este securizat și video monitorizare și are acces în incinta blocului prin interfon.

Despre apartamente

Cu un număr de 76 apartamente este prevăzut blocul „Colentina Garden” și oferite în vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere excepțional proiectate și disponibile în 17 tipologii de compartimentări. Suprafața apartamentelor cu o cameră începe de la 40 mp, mărimea locuințelor cu 2 camere începe de la 43,3 mp, cu suprafața de la 65,48 mp sunt proiectate apartamentele cu 2 camere și de la 94,8 mp începe suprafața unităților locative cu 4 camere. De grădini generoase facilită unitățile locative poziționate la parterul blocului și grădinile au suprafețele de la 35 mp până la 55 mp. Se vând locuințele finisate complet - cu materiale la alegere. Pe partea interioară pereții și toate tavanele sunt nivelați, tencuiți mecanizat și finisați cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Parchetul și plăcile de gresie și faianță sunt alese de la furnizorul Delta Studio. În apartamente sunt instalate uși interioare din lemn, oferite în 3 culori la alegere, iar ușa de acces instalată are structură metalică, vopsită în câmp electrostatic. Toate ușile, atât interioare cât și ușa de la intrare sunt prezentate de la firma Effe Class. Fiecare apartament dispune de centrală termică proprie și radiatoare calitative.

Proiectul Colentina Garden este finalizat și vă așteaptă în ospeție cu o vizionare. Sunt acceptate flexibile metode de plată, credite bancare, iar la plata cash sunt oferite discount-uri plăcute. Pentru restul informațiilor, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Colentina Garden”.

Acest proiect mai este numit și Colentina Garden Residence.

Unde se află Colentina Garden?

str. Păsărani, 70, zona Ion Creangă, Sector 2, București.

Termen de finalizare Colentina Garden?

Colentina Garden – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Colentina Garden în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Colentina Garden din București?

Dezvoltătorul Colentina Garden este – Colentina Apart Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC