Previzualizare foto – fotografie originală aici

Teilor Park
în București

Prețul / m2
de la ‍1 533 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Lacul Tei, 69A, zona Parcul Circului, Sector 2, București

Mai detaliat despre bloc

bd. Lacul Tei, 69 A, sector 1, București (Teilor Parc)
3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Teilor Park

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 27 ianuarie 2023
3 camerede la 119 m2de la ‍1 534 € +TVA / m2de la ‍182 500 € +TVA

Teilor Park pe hartă București

bd. Lacul Tei, 69A, zona Parcul Circului, Sector 2, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţifoarte aproape de tot ce ai nevoie pentru relaxare, sănătate, timp liber şi shopping. La doar un minut de Parcul Circului și Circul Metropolitan București, 4 minute până la Parcul Sportiv Dinamo și 7 minute până la Promenada Mall.
🟧 Încălzirecentrala proprie Viessman
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E,
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisajele interioare sunt premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe69–119

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul locativ „Teilor Park” se află ideal localizat vis-a-vis de Parcul Circului și nu departe de Circul Metropolitan București, totodată în apropierea zonei de business a capitalei. Locuințele noi sunt amplasate pe Bulevardul Lacul Tei, la numărul 69A, în zona Circului din sectorul 1 al orașului București. În apropierea complexului locativ este Parcul Sportiv Dinamo, sunt centre medicale, spitale, saloane de înfrumusețare și săli de sport, funcționează supermarketurile LIDL și Kaufland, este centrul comercial Promenada Mall, sunt bănci, magazine, restaurante, cafenele, pizzerii, organizații educaționale și instituții de învățământ. La 150 de metri de la clădirea locativă se află Grădinița Rio, sunt 210 metri până la Liceul Teoretic Traian, la 350 de metri este Creșa „Busy Bees Academy”, sunt 450 de metri până la Școala LUCA și 650 de metri până la Grădinița „Castelul Copiilor”.

În proximitatea locuințelor circulă mijloace de transport în comun și de la complexul rezidențial „Teilor Park” este de parcurs o distanță de 5,5 km până în centrul capitalei și în cel mult 15 minute se ajunge până în Piața Unirii. Gara de Nord din București se află localizată la 4 km și sunt 14 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa nu mai mult de 9 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Teilor Park” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din București cu un bloc de apartamente de tip „Boutique”. Clădirea de apartamente este proiectată într-un stil arhitectural ultramodern și foarte atrăgător cu aplicarea ideilor de design inovaționale și cu utilizarea tehnologiilor performante și a materialelor de ultimă generație, ce dispun de capacități înalte de izolare termică și fonică. Regimul de înălțime al blocului locativ este mic cu un Parter și plus 2 Etaje și structura constructivă constă din cadre și plăci din beton armat, cu închiderile exterioare și cu compartimentări din cărămidă. Sistemul de izolație termică exterioară este fiabil aplicat peste pereții exteriori și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă în combinație cu sticlă și cărămidă decorativă.

Accesul în incinta ansamblului locativ „Teilor Park” este securizat și locatarii dispun de locuri de parcare subterane și supraterane organizate.

Apartamente și finisaje

În blocul „Teilor Park” sunt doar 13 apartamente excepționale, ce oferă un grad înalt de confort și relaxare similar hotelurilor de 5 stele. Unitățile locative sunt spațioase și au scheme cu două și trei camere inteligent compartimentate în diferite tipologii cu suprafețele construite cuprinse între 69 mp și 119 mp. Locuințele dispun de bucătării închise și acestea beneficiază de balcoane spațioase. Se livrează imobilele complet finisate și fiecare cumpărător facilită de posibilitatea de a-și personaliza locuința sa, la alegerea cumpărătorilor este oferită o gamă largă de finisaje interioare de Premium clasă. Plăcile de gresie și faianță placate în bucătării și în camerele de baie sunt de producere italiană de la firma Marazzi. Ușile interioare instalate sunt de marca Pinum și ușa de la intrare este din metal. Camerele de baie sunt complet echipate și obiectele sanitare instalate sunt de la firma Delta Studio. Câte o centrală termică proprie este instalată în fiecare apartament, centralele funcționează pe gaze și sunt alese de la firma Viessmann. Sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații conduse prin pardoseală. La fel sunt conduse și conectate toate instalațiile electrice și sanitare. În complexul locativ este montat și un sistem de protecție împotriva focului și la blocul rezidențial sunt racordate toate utilitățile generale cu contorizare separată.

Mai multe detalii despre locuințele noi și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Teilor Park”, unde vă oferim posibilitatea să treceți imediat din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Teilor Park

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Teilor Park?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Teilor Parc, Teilor Park Residence.

Unde se afla Teilor Park?

bd. Lacul Tei, 69A, zona Parcul Circului, Sector 2, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Teilor Park în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Teilor Park?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 533 € +TVA.

Termen de finalizare Teilor Park?

Teilor Parc – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC