Previzualizare foto – fotografie originală aici

Baba Novac Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București (LAMA)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil
Faza 2
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București (LAMA L3)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza 3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București (TURN T2)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Baba Novac Residence pe hartă București

str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București

Stadiul construcției Baba Novac Residence

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — iulie 2019

Stadiul construcției Baba Novac Residence - Spot 1, iulie 2019
Spot 1
iulie 2019
Stadiul construcției Baba Novac Residence - Spot 2, iulie 2019
Spot 2
iulie 2019
Stadiul construcției Baba Novac Residence - Spot 3, iulie 2019
Spot 3
iulie 2019
Stadiul construcției Baba Novac Residence - Spot 4, iulie 2019
Spot 4
iulie 2019
Stadiul construcției Baba Novac Residence - Spot 5, iulie 2019
Spot 5
iulie 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică Buderus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai, troleibuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente363
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe39–117 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ce înseamnă când complexul este perfect localizat și are acces ușor către toate zonele din capitală?

În zona Titan, pe strada Eufrosina Popescu, la numărul 61, imediat la intersecția străzilor Dristorului cu Baba Novac din sectorul 3 al orașului București se găsește localizat ansamblul locativ „Baba Novac Residence”. Complexul este dezvoltat pe teritoriul fostei fabrici de textile „Țesătoriile Reunite” și se învecinează cu Secția de Poliție Nr. 12, cu Direcția de Sănătate Publică, are în apropiere saloane de înfrumusețare, este sala de sport „World Class România” și sala de fitness Lotus Club Mihai Bravu.

Nu departe de blocurile locative, la doar câteva minute pietonal se află unul dintre cele mai mari parcuri din capitală - Parcul IOR și există planate multe zone verzi, sunt instituții educative și organizații de învățământ: Grădinița pentru copii Nr. 38 și Grădinița Nr. 67, Grădinița „Little Star”, Grădinița „Castelul Fermecat”, Grădinița „Puiuțul Pufos”, centrul educațional „Virgin Mary”, Școala Gimnazială Nr. 86, Școala Gimnazială nr. 80, Școala Gimnazială Nr. 88, Școala Gimnazială „Cezar Bolliac”, Liceul Teoretic „Hyperion” și școala privată „Bell Bucharest”.

Din punct de vedere comercial, în proximitatea locuințelor noi funcționează centrele comerciale: Park Lake, București Mall și sunt supermarket-urile Profi, Mega Image, Lidl, Billa, Kaufland, Carrefour, este magazinul JYSK și piața „Râmnicul Sărat”. De asemenea în apropiere sunt multe sucursale bancare, se găsește Cinema, sunt pizzerii, cafenele, KFC.

În zona Titan în apropiere de complex se află Spitalul Victor Babeș, Spitalul Victor Gomoiu, Clinica Cardioclass, Cabinetul Medical „Vertebromed”, sunt cabinete stomatologice și farmacii.

Amplasamentul ideal al complexului beneficiază de o rețea optimă cu rute diverse ale mijloacelor de transport în comun cu tramvaie, troleibuze și autobuze, care ușor conectează locuințele ansamblului locativ cu alte sectoare și zone ale capitalei. De asemenea stația de Metrou Dristor 1 și Dristor 2 se află la o distanță de aproximativ 500 – 550 de metri.

Care sunt detaliile constructive și cum este structura complexului?

Ansamblul de imobile „Baba Novac Residence” este structurat în șase blocuri locative și acestea sunt împărțite în două tipuri: tip – „Turn” și „Lama”, dar toate dispun de un regim de înălțime egal și fiecare este construit cu câte un Subsol plus Parter și 8 Etaje. Imobilele sunt realizate cu un grad înalt de răspundere și materialele de construcții folosite sunt de calitate superioară.

Structura constructivă a blocurilor locative este mixt formată și este realizată din cadre din beton armat cu pereți structurali rectangulari pe două direcții principale ale construcțiilor plus sunt folosite grinzile și există planșee instalate pe două direcții realizate din plăci din beton armat. Și toate închiderile inclusiv și compartimentarea interioară din apartamente sunt realizate din cărămidă termo și fono eficientă. Grosimea pereților exteriori este de 30 cm și plus peste pereți este aplicat sistemul de izolare termică exterioară, care este realizat din polistiren și are grosimea de 10 cm. Pentru finisarea fațadelor corpurilor imobiliare este folosită tencuiala decorativă de culori deschise în combinație cu elemente colorate luminos și viu. Ferestrele instalate la imobile sunt compuse din profil PVC și au geamuri termopane.

În incinta fiecărui bloc locativ este instalat câte un ascensor de ultimă generație, care funcționează fără a face zgomot.

În curtea interioară a complexului rezidențial există modern amenajate diverse spații de joacă pentru copii și sunt organizate multe zone verzi care includ și locuri de relaxare pentru rezidenți.

Pentru parcarea transportului rezidenților în incinta ansamblului imobiliar sunt prevăzute locuri de parcare atât subterane cât și supraterane și în total complexul deține un număr de 436 locuri de parcare.

Ansamblul rezidențial „Baba Novac Residence” este construit în conformitate cu toate normele, standardele și cerințele în vigoare și este prevăzut cu un adăpost ALA (unde grosimea planșeului este de 40 cm) și complexul dispune de un bazin de retenție pentru apă pluvială.

Securizat și controlat este accesul în interiorul complexului rezidențial, iar străzile de acces către complex și din interiorul complexului sunt asfaltate și dispun de iluminat stradal.

Ce fel de caracteristici au apartamentele?

Proiectul imobiliar „Baba Novac Residence” are construite un total de 363 proprietăți locative. Locuințele complexului au scheme confortabile și sunt împărțite în 4 tipuri: studio-uri și apartamente cu una, două, trei și patru camere. Unitățile locative sunt prezentate cu suprafața cuprinsă între 39 mp și 117 mp. Toate locuințele se predau cumpărătorilor absolut finisate, complet utilate și echipate.

Pereții și tavanele din apartamente sunt tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă (de culoare albă), pentru finisarea pardoselilor din camerele de zi, holuri și dormitoare este folosit parchetul. Parchetul placat în apartamente este triplu stratificat de marcă Karelia și este oferit în două modele, iar plintele sunt de tip Hamburg cu înălțimea de 7 cm.

Toate ușile interioare sunt instalate de către Dezvoltator și acestea sunt alese să fie de la firma Door Sistem confecționate din lemn fagure și acoperite cu MDF, desigur că și furniruite, iar la intrare în apartamente ușa montată este din metal.

Pentru finisarea camerelor de baie și a bucătăriilor este placată gresia și faianța. Placările ceramice folosite sunt de producere italiană de la Marazzi Kerama.

Blocurile sanitare au montate toate instalațiile și au dotate toate obiectele sanitare. Vasele wc, ce sunt instalate în camerele de baie dispun de rezervoare îngropate sau cu rezervoare la semiînălțime, acestea sunt de la firma Dalet ca și lavoarele, căzile de baie și paravanele de duș. Bateriile sunt alese de la Ideal Standard Vita. Precum și în toate grupurile sanitare sunt instalate ventilatoare de tip Soler Palau.

Locuințele sunt încălzite autonom, fiecare are instalată câte o centrala termică murală, care are capacitatea de 24 kW și este de firma Buderus, iar radiatoarele instalate în locuințe sunt de la Kopa Konveks și Ferolli.

Toate apartamentele sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă, curent electric, gaze și la canalizare. La fiecare utilitate sunt instalate contoare individuale și apometre.

În locuințe este CATV și telefon.

Antreprenorul general al complexului de locuințe „Baba Novac Residence” este compania „Octagon”, care a realizat atât proiectul cât și infrastructura și suprastructura blocurilor cu o suprafață total construită de 44 000 mp.

Apartamentele sunt accesibile prin următoarele metode de plată: plata în numerar, creditare ipotecară, creditare imobiliară și creditare prin programul Prima Casă.

Sunteți invitați cu o vizionare la complexul locativ „Baba Novac Residence”, pentru a vedea facilitățile apartamentelor disponibile și a simți energia interioară a acestora. Doar cu un click vă invităm să treceți direct pe pagina web a ansamblului locativ „Baba Novac Residence” din zona Titan și să găsiți contactele vânzătorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Baba Novac Residence București.

Unde se află Baba Novac Residence?

str. Eufrosina Popescu, 61, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Baba Novac Residence?

LAMA, LAMA L2, LAMA L3, TURN, TURN T2, TURN T3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Baba Novac Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Baba Novac Residence din București?

Dezvoltătorul Baba Novac Residence este – Baba Novac Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC