Previzualizare foto – fotografie originală aici

Picasso Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș (cladire 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Picasso Residence pe hartă Timișoara

str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe52.87–190 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Picaso Residence” este situat în partea de Nord a orașului Timișoara, unde este o zonă de amplasare dezvoltată din punct de vedere urbanistic și dispune de străzi asfaltate, iluminate, spații verzi amenajate și utilități complete.

Despre ansamblu

Complexul locativ „Picaso Residence” constituie un imobil de apartamente, care este construit cu un regim de înălțime de parter plus 2 etaje, unde la fiecare nivel sunt amplasate câte 5 apartamente. Și mai sunt amplasate în incinta complexului patru duplexuri de diferite tipologii. Structura constructivă a imobilelor constă din beton armat și zidărie din cărămidă cu grosimea de 25 cm. Pentru fiecare apartament sunt garantate câte două locuri de parcare, costul cărora este inclus în prețul apartamentului (suprafața totală a parcării este de 1383 mp). Este instalat interfon.

Descrierea apartamentelor

În blocul locativ sunt construite un număr total de 15 apartamente plus 8 locuințe din duplexuri. Locuințele dispun de geamuri mari, care oferă lumină naturală la maxim. Dimensiunea apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 52,87 mp și 61,44 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor complet finisate - în versiune „la cheie”, iar la dispoziția cumpărătorilor este oferită la alegere o gamă variată de modele și diverse culori pentru gresie, faianță, parchetul laminat și ușile interioare. Pentru duplex-urile cu 4 camere zidăria este efectuată din cărămidă și peretele comun dintre 2 locuințe dispune de grosimea de 25 de cm care are placat un strat special de fonoizolare din polistiren, iar pereții exteriori a imobilelor la fel dispun de un termo - sistem din polistiren. Acoperișul este realizat din țiglă ceramică. Ușa de la intrare de acces este ferită de la stradă. La intrare în locuințe este organizat un loc special pentru instalarea centralei termice și pentru a organiza o debara specială pentru depozitare, de asemenea spațiul sub scară este destul de generos și la fel poate fi utilizat pentru depozitare. Există posibilitatea de a opta la un tip de bucătărie deschisă sau închisă. Living-ul și sufrageria sunt amplasate aproape, iar ieșirea spre terasă este efectuată direct din camera de living. Camerele de baie sunt ventilate natural. Podelile de la parter dispun de sistem de încălzire prin pardosea. La etaj sunt amplasate două dormitoare mici, care se deservesc cu o cameră de baie cu cadă și se află dormitorul matrimonial care la fel dispune de o cameră de baie cu duș, și la etaj există un spațiu de depozitare care poate fi folosit ca derssing. Toate locuințele din duplex-uri dispun de acces în pod printr-o scară din beton, spațiul din pod se poate amenaja conform gusturilor și necesităților proprii și poate fi folosit în calitate de loc de joacă pentru copii sau spațiu de relaxare. În fața casei și la spate este o grădină amenajată verde. Suprafața locuințelor din duplex este de la 143 mp până la 190 mp.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Picaso Residence” este Compania „Sodolescu Construcții și Imobiliare”, care are o experiență în domeniul dezvoltării pe piața imobiliară de peste 20 de ani.

Pentru mai multe informații și materiale detaliate, accesați pagina web a ansamblului rezidențial „Picaso Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Picasso Residence Dumbravita.

Unde se află Picasso Residence?

str. Picasso, 19, 21, 23, Dumbravita, Timiș.

Termen de finalizare Picasso Residence?

cladire 1, cladire 2, cladire 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Picasso Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Picasso Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Picasso Residence este – New Gen Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC