Previzualizare foto – fotografie originală aici

Armonia Titan
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Ion Agârbiceanu, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc A&B
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
aleea Ion Agârbiceanu (Bloc A)
14 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Bloc C
aleea Ion Agârbiceanu (Bloc C)
14 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

Armonia Titan pe hartă București

Aleea Ion Agârbiceanu, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiadăpost aparare civilă, interfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică generală de bloc
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente131 apartamente
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare28 locuri parcare exterior, 112 locuri parcare subteran
🟧 Regim inalțime2S+P+13E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe41.96–120.92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare centrală cu parcuri în vecinătate

Într-o zona curată, liniștită și înverzită – zona Titan, pe Aleea Ion Agârbiceanu din sectorul 3, în orașul București se prezintă ansamblul rezidențial „Armonia Titan” - „Evocasa Armonia”. Locuințele complexului se amplasează nu departe de centrul capitalei și destul de aproape de centre comerciale, magazine și puncte importante ale Bucureștiului.

La o distanță de numai 400 de metri de la intrarea în complex se află Parcul Titan, unde cu plăcere locatarii se vor bucura de plimbări plăcute și își vor petrece timpul liber interesant și în Parcul Alexandru Ioan Cuza, care la fel este localizat în apropiere de locuințele complexului. Pentru cumpărături și relaxare în zona de localizare a ansamblului rezidențial se găsesc diverse terase, restaurante, cafenele, este fast food-ul McDonald’s, sunt Galeriile Titan, funcționează market-urile Mega Image, LIDL și Carrefour Unirii, sunt centrele comerciale Mega Mall și Cocor. De asemenea la dispoziția locatarilor în apropiere de casă sunt sălile sportive „World Class” și „FitClass Club”, clubul sportiv „Titan”, Centrul Medical „Pandora”, Clinica Sante, sunt farmacii și bănci.

Pentru copii în această zonă se află Acvariu cu pești exotici și sunt foarte multe organizații de învățământ: Liceul „Alexandru Ioan Cuza”, Liceul „Nichita Stănescu”, Liceul Teoretic „Dante Alighieri”, Școala Gimnazială „Federico Garcia Lorca” Nr. 196, Școala Gimnazială „Mexic”, Școala Gimnazială Nr. 195 „Hamburg”, Grădinița „Barajul Dunării”, Nr. 231, Grădinița Nr. 241, Grădinița Nr. 216, Grădinița Nr. 191, Grădinița „DiAndra” și Creșa Titan IV. Infrastructura de transport este destul de dezvoltată în această zonă și până la Stația de Metrou Titan (se ajunge pe jos în 7 minute și se parcurge 1200 de metri), aici sunt stații cu multe linii de autobuze și tramvaie.

Structură, caracteristică tehnică și amenajare complex

Complexul imobiliar „Armonia Titan” este format din trei blocuri rezidențiale, la moment este prezentat Blocul „C”, regimul de înălțime al căruia este de 2 Subsoluri + Un Parter + 12 Etaje + 13 Etaj Retras + Un Etaj Tehnic. Suprafața totală a terenului, unde se află amplasat blocul locativ este de 890,32 mp. Ambele etaje de la subsol sunt bine hidroizolate și structura fundației este de tip radier general și este realizată cu o placă din beton armat turnată peste toată suprafața subsolului, iar structura de construcție a clădirii rezidențiale este compusă din cadre, stâlpi, grinzi, planșee, diafragme și plăci din beton armat. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt zidiți din cărămidă.

Fațadele blocurilor rezidențiale sunt fiabil placate cu vată minerală sau polistiren expandat, astfel formând un termo sistem excelent al blocurilor. Pentru stratul de finisare, fațadele sunt aplicate cu tencuială decorativă, care este vopsită cu vopsea rezistentă la apă de tip – BAUMIT. Tâmplăria exterioară este aleasă cu profil de culoare albă PVC SALAMANDER și cu geam termoizolant cu acoperire low-e.

Pentru confortul circulației locatarilor la etaje, toate blocurile sunt echipate cu ascensoare moderne, de ultimă generație, acestea sunt silențioase și rapide, cu un nivel înalt de siguranță și sunt prezentate de către compania SCHINDLER. La dispoziția rezidenților, locurile de parcare sunt organizate atât în subteran cât și la suprateran, în total există organizate 140 de parcări, locuri supraterane – 28 și parcări subterane – 112 unități amplasate pe două nivele, la fel în subteran există organizate și 88 de boxe de depozitare. Pentru pardoseala subsolului (locurilor de parcare) este prevăzut un strat special de beton, ce este rezistent la uzură și dispune de un aspect estetic și îngrijit. Pentru eliminarea monoxidului de carbon, ce este generat de autovehicule în subsol se află o instalație de ventilare, care funcționează automat și poate elimina și fumul în caz de incendiu.

La proiectarea blocului rezidențial arhitecții au organizat și un adăpost de apărare civilă pentru 729 de persoane, ce este amplasat în subsol și se învecinează cu alte spații tehnice, care mențin funcționarea tuturor sistemelor tehnice ale imobilului. De asemenea în subsol se află instalat tabloul electric general și este amplasat rezervorul de apă instalat special pentru protecția incendiilor, un sistem de ventilație mecaniză în caz de incendiu pentru a putea evacua fumul și gazele, sistem de iluminat de siguranță și sasuri speciale presurizate pentru prevenirea răspândirii incendiilor. De asemenea în subsol se află amplasată câte o stație de hidrofor, care asigură presiunea apei pentru fiecare apartament aparte. Fiecare instalație tehnică este separată prin uși de metal. La etajul tehnic al blocului „C” este instalată o centrală termică de imobil, care asigură toate apartamentele cu căldură și apă caldă.

Teritoriul adiacent casei este amenajat cu spații verzi și insule plantate cu gazon, împrejurul blocului locativ sunt organizate alei pietonale placate cu dale și este prevăzut un trotuar de gardă, care va împrejmui întreg blocul.

Structura, finisarea și spațiile apartamentelor întregului complex

Blocul „C” al complexul rezidențial „Armonia Titan” oferă în vânzare un număr total de 131 de proprietăți locative, printre care sunt prezentate garsoniere, apartamente de tip – „Studio” și apartamente cu 2 și cu 3 camere.

  • Studio-urile sunt proiectate cu spațiul de 41,9 mp;
  • Garsonierele au spațiul de 49,36 mp;
  • Unitățile locative cu două camere sunt prezentate cu suprafața de la 50,32 mp și până la 81,72 mp;
  • Proprietățile cu trei camere au suprafețe, care încep de la 75,87 mp și ajung până la 120,92 mp.

Proprietățile rezidențiale sunt complet finisate și finisajele sunt alese, toate de clasă – Premium. Pardoselile apartamentelor cu excepția băilor și bucătăriilor sunt placate cu parchet laminat multistrat cu un grad sporit la uzură, durabilitate și rezistență la apă, deoarece parchetul este ales de calitate superioară. Designul camerelor de baie este foarte modern cu placaje de gresie - Premium de diferite culori și nuanțe în stil modern de la Delta Studio. În camerele de baie sunt instalate obiectele sanitare din ceramică porțelanată de culoare albă și la fel băile beneficiază de instalații cu port – prosop și sunt ventilate prin sistem de ventilare mecanic.

Bucătăriile beneficiază de placaje pe pardoseli cu gresie și au frontul de lucru, ce este placat cu faianță. Pereții locuințelor sunt tencuiți cu amestec uscat și sunt finisați cu vopsea lavabilă și toate tavanele din apartamente sunt ideal zugrăvite și vopsite cu vopsea lavabilă. În dormitoare partițiile și delimitarea zonelor de dressing sunt efectuate din plăci din gips-carton dublu plasat.

Toate ușile sunt instalate, atât ușa de la intrare în apartamente cât și ușile interioare, ce sunt oferite de la producători cu nume. Ușile de la intrare sunt metalice și sunt prevăzute cu multiple încuietori și cu sistem de antiefracție, iar ușile interioare sunt din placaje. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice și tot aparatajul electric va fi instalatat, prizele și întrerupătoarele sunt alese din plastic de culoare albă. Sistemul de încălzire a locuințelor este de tip centralizat cu centrală de bloc, toate conductele sistemului termic din apartamente sunt efectuate din țevi de tip - PEX sau polipropilenă, acestea sunt montate ascuns în spatele tavanelor, pereților sau sunt conduse prin sapă și plus sunt instalate toate radiatoarele - perete. Pentru instalarea plitei electrice de la bucătărie este asigurat special circuitul electric necesar. Pentru controlul oaspeților și liniștea membrilor familiei în fiecare apartament este instalat câte un interfon. Blocul este racordat la utilități și are dotat în locuințe cablu și prize pentru TV. Pentru controlul consumului utilităților sunt instalate contoare individuale la electricitate și apometre.

Ansamblul rezidențial „Armonia Titan” este dezvoltat de către echipa companiei „KXM”, care are o experiență bogată nu numai în domeniul construcțiilor rezidențiale, dar și vă poate oferi o consultanță în domeniul managementului investițiilor și în domeniul financiar – bancar. Absolut toate obiectele construite de către această companie sunt realizate cu o seriozitate maximă, pentru acestea sunt alese zone centrale sau zone liniștite dar foarte accesibile, de asemenea toate serviciile oferite de către compania „KXM” sunt la cele mai superioare nivele și se deosebesc cu calitatea sa impecabilă. Echipa de manageri de vânzare a Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți apartamentul pe care-l căutați, pe care-l doriți și care vă așteaptă. Programați o întâlnire cu locuința Dumneavoastră de vis pe pagina web a Dezvoltatorului, unde aveți posibilitatea de a alege dintre toate schemele oferite, unde găsiți alte informații utile despre echiparea, dotările și finisajele apartamentelor noi din ansamblul rezidențial „Armonia Titan”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Evocasa Armonia.

Unde se află Armonia Titan?

Aleea Ion Agârbiceanu, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Armonia Titan?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Armonia Titan în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Armonia Titan din București?

Dezvoltătorul Armonia Titan este – KXM.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC