Previzualizare foto – fotografie originală aici

Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Intrarea Grigore Alexandrescu, 3-5A, zona Odăile, Otopeni, Ilfov

Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu pe hartă București

Intrarea Grigore Alexandrescu, 3-5A, zona Odăile, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri11 vile
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe146–208 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Antracit Residence 7” se amplasează la Intrarea Grigore Alexandrescu, între numerele 3–5A, în satul Odăile din zona orașului Otopeni în județul Ilfov. În proximitatea caselor locative se află supermarketul LIDL, este stadion și o sală de fitness, sunt bănci, cafenele, nu departe se află fast food-ul McDonald’s și sunt numai 5 km până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”.

De la casele complexului locativ este acces facil către stații de autobuz și microbuze și până în centrul orașului Otopeni se ajunge în 7 minute cu mașina parcurgând 3,5 km, până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de aproximativ 15 km. Gara de Nord din București se află la 12,5 km, sunt 5,2 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 13,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Descrierea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Antracit Residence 7” este compus din vile de tip – Duplex de un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj și o Mansardă. Toate vilele sunt calitativ construite din materiale durabile și eficiente din punct de vedere fonic și termic și toate casele corespund nivelului de clasă energetică „A”. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat și imobilele dispun de un strat de izolare termică aplicat sub parter și format din polistiren expandat de 10 cm. Imobilele sunt construite una lângă alta pe calcan și au toți pereții și fundațiile separat realizate. Închiderile exterioare ale caselor sunt zidite din cărămidă, precum și toate compartimentările interioare sunt formate din cărămidă. O garanție de 15 ani pentru culoarea învelitoarei și împotriva coroziunii este oferită acoperișului caselor, ce este ales de la firma Bilka și care are o durată de rezistență pe o perioadă de minim 60 de ani. Pe partea interioară a mansardei casele sunt izolate termic cu un strat de vată minerală de 20 cm grosime. Tâmplăria exterioară instalată la case dispune de profil din PVC Salamander și are 7 camere termice și geam termopan de tip „4 Seasons” de la SaintGobain. Toate casele sunt tencuite pe partea exterioară cu tencuială decorativă de la Baumit de culoarea albă în combinație cu culoarea gri și au placaje din cărămidă decorativă maro la parterul casei din partea frontală.

Locurile de parcare sunt prevăzute proprii în curtea personală a caselor și sunt organizate câte 2 locuri supraterane pavate cu dale Eliș Pavaje, la fel ca și trotuarele interioare. Și toate vilele sunt îngrădite, iar drumul de acces este asfaltat și iluminat

Finisajele vilelor

În complexul imobiliar „Antracit Residence 7” sunt prezentate 11 proprietăți locative, dintre care 10 case sunt de tip Duplex și este doar o vilă individuală. Imobilele sunt perfect proiectate și au scheme logic gândite cu 4–5 camere și dispun de suprafețele de la 146 mp și până la 208 mp plus beneficiază de terase primitoare. Toate casele sunt luminoase și dispun de ferestre mari și au balcoane. Pentru fiecare unitate locativă suprafața de teren este cuprinsă între 172 mp și 313 mp și curțile sunt plantate cu gazon. Imobilele se predau cumpărătorilor finisate complet și dispun de placaje cu parchet QuickStep, plăcile de gresie și faianță aplicate sunt de producere italiană și/sau spaniolă de la firmele Marazzi/Pamesa/Caesar. Toate camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare moderne Roca/Ideal Standard și au baterii și seturi de duș de la Grohe. Locuințele se încălzesc prin calorifere din oțel și au instalate centrale termice proprii. În case este dotat fir pentru TV și telefon, este internet și întreg complexul este racordat la toate utilitățile. Fiecare vilă se contorizează individual și dispune de apometre instalate și contoare la gaz și electricitate, în bucătării sunt instalați detectori de gaz și fum.

Sunt acceptate flexibile metode de plată, orice tip de creditare bancară, plata cash sau plata prin transfer bancar.

Alte detalii despre vilele noi din Otopeni sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Antracit Residence 7”, unde dispuneți de acces imediat chiar din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Cartier Alexandrescu Antracit Residence 7.

Unde se află Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu?

Intrarea Grigore Alexandrescu, 3-5A, zona Odăile, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu?

Antracit Residence 7 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu din București?

Dezvoltătorul Antracit Residence 7 – Cartier Alexandrescu este – Antracit Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC