Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Crăiţelor, 39, Otopeni, Ilfov

Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor pe hartă Otopeni

str. Crăiţelor, 39, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiminimarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Viessmann
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente21 vile
🟧 Parcare2 locuri de parcare in curtea interioară
🟧 Regim inalțimeP+E+M
🟧 Securitateacces restrictionat in cartier pe bază de barieră
🟧 Tip imobilvilă
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere7‑camere
🟧 Suprafața locuințe249–285 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasare și localitate

La Nord de București în orașul Otopeni din județul Ilfov se află amplasat ansamblul rezidențial „Antracit Residence VI Crăițelor” - este un complex doar cu case private așezate pe strada Crăițelor, nr. 39, care este localizat în apropiere de centrul orașului Otopeni.

Nu departe de imobile sunt școli, grădinițe (particulare și de stat), magazine și supermarketul Mega Image în proximitate, oficiu poștal, de asemenea sunt sucursale bancare, ATM-uri, cafenele și restaurante. De la complexul locativ până în centrul orașului Otopeni se ajunge în doar 5 minute pe jos. La o mică distanță (dar care trebuie să fie parcursă cu mașina până la 10 minute) se află Mall-ul Băneasa și magazinele: Carrefour, Metro, Selgros și Dedeman.

Amenajarea ansamblului de vile

Proiectul Rezidențial „Antracit Residence VI Crăițelor” este prezentat pe piața imobiliarelor noi cu un număr de 21 de unități locative (doar case particulare) cu un design captivant, care au nivelul de eficiență energetică de clasa „A” cu certificat. Fiecare casă este proiectată cu un parter, un etaj locativ și plus o mansardă și toate cu lipsa completă a riscului seismic. Tipul de construcție este cu cadre din beton armat pe fundații continue. La construcția pereților exteriori este utilizată cărămida de marcă Wienereber Porotherm NUT plus Feder cu grosimea zidăriei de 25 cm, pereții interiori de la etaj au grosimea de 11,5 cm și la fel sunt efectuați din cărămidă, iar pereții mansardei dispun de o carcasă metalică cu gipscarton. Acoperișul caselor dispune de un finisaj Grande Mat Bilca cu capacitatea sporită pentru păstrarea culorii și împotriva coroziunii. Pentru izolația termică exterioară sunt folosite plăcile de polistiren EPS - 80 cu grosimea izolării de 10 cm. De asemenea la parter sub placă este o izolație termică cu polistiren extrudat cu grosimea de 5 cm. Iar tavanul de la mansardă este izolat cu vată bazaltică de 20 cm Roskwool. Fațada caselor este tencuită cu tencuială decorativă de la renumita companie Baumit.

Ferestrele instalate sunt cu un nivel excelent de izolație termică și fonică, sunt termopane cu profil PVC cu 7 camere de la Salamander și cu geam tripan Saint Gobain Planitherm, de tip - reflectorizant, „4 Seasons Evolution”. Plus sunt instalate și plase împotriva insectelor.

Fiecare vilă beneficiază de un teren propriu, suprafața terenurilor este cuprinsă între 396 mp și 478 mp. De asemenea toate unitățile locative au curtea amenajată și îngrădită cu un gard din lemn. În fiecare curte sunt prevăzute câte 2 locuri de parcare (terestre) și casele dispun de poarte automatizată de acces în curte, care este pusă în funcțiune prin telecomandă. In complexul locativ mai este prevăzut un centru comercial propriu, există plantate spații verzi și este iluminat stradal. În interiorul complexului accesul este controlat - cu trecerea prin bară cu telecomandă.

Informații utile despre case

Complexul locativ „Antracit Residence VI Crăițelor” propune case cu 5 și 6 camere cu suprafețele de la 217 mp până la 285 mp. Cumpărătorii au posibilitatea de a alege varianta de finisare a vilei pe care vor să o cumpere, aceasta poate fi livrată în versiune de finisare: „la cheie”, sau „la alb” sau „la roșu”.

Toate finisajele interioare sunt afișate în lista oferită de către Deezvoltator, acestea sunt toate de calitate premium. Sau fiecare beneficiar poate să-și achiziționeze finisajele pentru propria casă personal și compania de construcții o să le folosească. Sunt instalate uși din metal la intrare în case și în dependență de versiunea de finisare sunt placate: gresia, faianța, parchetul, sunt dotate obiectele sanitare Kolo și sunt instalate ușile interioare din MDF Classen toate acestea se încadreze în bugetul prevăzut. Bucătăriile sunt echipate cu detectoare de gaze și detectoare de fum. Toate prizele și întrerupătoarele instalate sunt de la Btcino. Fiecare vilă este proiectată cu un sistem autonom de încălzire și este dotată cu câte o centrală termică individuală - centrală în condensații Wiessmann cu boiler (200 litri) plus calorifere din aluminiu Florida Seven.

Complexul are racordare la gaze, apă, canalizare și curent electric și sunt contoare individuale pentru controlul consumului de gaze. Toate utilitățile sunt furnizate dă către companiile: Otto gaz, Enel, Veolia și RCS-RDS (internet, telefon și cablu TV). Pentru persoanele interesate de o piscină exterioară personală, opțional și contra cost, acestea pot opta de o piscină cu o varietate de dimensiuni (de la partenerii de încredere a Dezvoltatorului).

Compania de construcții dezvoltă proiectul imobiliar cu responsabilitate și cu un bun gust și vă invită să faceți o programare pentru vizionarea ansamblului rezidențial „Antracit Residence VI Crăițelor”. Casele pot fi achiziționate prin: credite ipotecare, credite imobiliar și plata cash.

Pa site-ul complexul locativ „Antracit Residence VI Crăițelor” aveți posibilitatea să luați cunoștință cu alte detalii de care sunteți interesați, să vizionați mai multe poze și pentru a cumpăra o locuință fascinantă - să vedeți contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Antracit Residence 6.

Unde se află Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor?

str. Crăiţelor, 39, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15, Vila 16, Vila 17, Vila 18, Vila 19, Vila 20, Vila 21 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor din Otopeni?

Dezvoltătorul Antracit Residence 6 Cartier Crăiţelor este – Antracit Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC