Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Anton Pann 19A
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Anton Pann, 19a, zona Unirii, sector 3, București

Schițe și prețuri în Anton Pann 19A

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 54.28 m2totul e vândut
3 camere
de la 72.1 m2totul e vândut

Anton Pann 19A pe hartă București

str. Anton Pann, 19a, zona Unirii, sector 3, București

Etape dezvoltare

Anton Pann 19A
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupraveghere video, interfon, aer conditionat inclus
Încălzirecentrală termică marca Vaillant
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr apartamente17
Număr clădiri2
Parcaresubterană şi terestră
Regim inalțimeP+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente50,89–72,10 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Anton Pann” este localizat pe strada Anton Pann, la numărul 19a din zona Unirii, sectorul 3 în orașul București. Cartierul de amplasare este situat în apropiere de Tribunalul București și nu departe de centrul istoric. De asemenea în vecinătate cu complexul locativ se află teatre, cinematografe, sunt diverse magazine, restaurante și cafenele.

Structură și detalii tehnice

Clădirea complexului locativ „Anton Pann” este alcătuită din două corpuri, acestea fiind unite și structurate cu un subsol. Regimul de înălțime al imobilului este cu parter și cu 3 etaje locative. În subsolul clădirii se află organizate locurile de parcare. În interiorul clădirii spațiile comune sunt sub supraveghere video și pe tot perimetrul clădirii din exterior la fel acesta dispune de camere de supraveghere video.

Locuințe și finisaje

Ansamblul rezidențial „Anton Pann” dispune de doar 17 apartamente dintre care 14 locuințe dispun de planificări cu 2 camere și 3 unități locative sunt prezentate cu schițe cu 3 camere. Toate unitățile locative sunt finisate și dispun de suprafețe generoase de: 50,89 mp; 54,28 mp; 58,79 mp; 65,1 mp; 69,42 mp pentru apartamentele cu 2 camere și locuințele cu 3 camere dispun de suprafețe de 72,1 mp plus terasă de 40,23 mp. La intrare în apartamente este instalată ușa cu antiefracție Maco precum și videointerfon. Tâmplăria exterioară montată este din profil PVC Salamader. Ușile interioare sunt de marcă Classen. Pardoselile dispun de placaje cu gresie de import, precum și faianța la fel este de producere de import (Italia). Unitățile locative se încălzesc individual prin sistem autonom cu centrală termică Vaillant. Apartamentele sunt echipate cu aparate pentru aer condiționat. Toate obiectele sanitare instalate sunt moderne și bateriile sanitare sunt de firma GROHE. În complex este conectată rețeaua de fibră optică RDS și UPS.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Anton Pann” este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar - compania „Noi rezidențiale”.

Toate pozele schemelor apartamentelor noi, detaliile, amănuntele și alte informații utile - le găsiți afișate pe website-ul complexului locativ „Anton Pann”.

Unde se afla Anton Pann 19A?

str. Anton Pann, 19a, zona Unirii, sector 3, București.

Termen de finalizare Anton Pann 19A?

Anton Pann 19A – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Anton Pann 19A.

Cine este dezvoltatorul Anton Pann 19A în București?

Dezvoltator Anton Pann 19A – Noi Rezidente.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC