Previzualizare foto – fotografie originală aici

Carmen Sylva
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Profesor Ion Filibiliu, 9, București (Carmen Sylva)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Carmen Sylva pe hartă București

str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţigrădină interioară, piscină
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încalzire in pardoseala
🟧 Lift3 lifturi marca Schindler de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe58.22–89.49 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația imobilului

Ansamblul rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” se află poziționat la intersecția străzilor: Romulus, nr. 62 și Ion Falibiliu, nr. 9 în București. În apropiere de clădirea locativă la dispoziția rezidenților se găsesc toate punctele de interes necesare pentru a oferi o viață completă. Instituții de învățământ și organizații educaționale: Colegiul Național Matei Basarab, Liceul Teoretic Mihai Ionescu, școala gimnazială Barbu Delavrancea, Complexul Educațional „Laude-Reut”. Organizații medicale: spitalul Constantin Angelescu, spitalul GynecoLife, maternitatea Caritas, centrul medical VeridiaBerceni și sunt farmacii. Organizații de dezvoltare culturală: Teatrul Evreiesc de Stat, Muzeul Holocaustului, Teatrul de Operetă și Muzical Ion Dacian, Biblioteca Națională a României și Centrul Vechi al Bucureștiului. Relaxare: saloane de înfrumusețare, restaurante, cafenele, pizzerii și fast food-ul McDonald's. De asemenea în cartier funcționează bănci, magazine, este supermarket-ul Carrefour și centrul comercial „Unirea Shopping Center”. Stația de Metrou Unirii se află la doar 1100 metri și se ajunge pe jos în maxim 12 minute de la ușa complexului rezidențial.

Prezentarea ansamblului locativ

Clădirea complexului rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” este construită în același stil ca și clădirea anterioară și repetă designul și istoria casei. Casa nouă este proiectată cu 3 nivele și dispune de o fațadă ventilată, unde la sistemul de construcție sunt folosiți stâlpш din beton armati și placă de tip - dală. Pentru construcția pereților exteriori și a celor interiori este utilizată cărămida de tip porotherm. Sistemul de izolație termică exterioară a imobilului este efectuat din vată bazaltică. Clădirea locativă are montată tâmplărie exterioară din aluminiu de la Schuco. Și toate balcoanele apartamentelor au instalate balustrade din sticlă securizată.

În clădirea locativă sunt instalate 3 ascensoare de la firma Schindler, fiecare cu posibilitatea de transportare a maxim 8 persoane. Spațiile comune din interiorul imobilului sunt finisate într-un stil luxos cu materiale de cea mai înaltă calitate. Pentru securitate complexul locativ are instalat un sistem cu videointerfon.

Luxul apartamentelor

66 de unități locative de lux sunt oferite spre vânzare în ansamblul Rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” și sunt complet finisate cu materiale de clasă Premium. Acestea se prezintă cu garsoniere, locuințe cu 2, 3, 4 camere plus sunt Duplex-uri și apartamente cu 4-5 camere de tip Duplex VIP Penthouse.

Sistemul de încălzire a imobilului este prevăzut autonom și individual pentru fiecare locuință și in fiecare apartament este montată câte o centrală termică proprie cu tiraj forțat de ultimă generație, toate centralele sunt racordate la un coș multiplu, acesta are evacuare prin acoperiș. Locuințele sunt încălzite prin pardosea, iar pardoseala este placată cu parchet triplustratificat special prevăzut pentru podele cu încălzire. Gresia și faianța placată în camerele de baie și bucătării este de un design modern de la compania Porcelanosa. Fiecare cameră din locuințe dispune de aparate pentru aer condiționat cu sistem Daikin, Multisplit.Obiectele sanitare necesare sunt instalate în blocurile sanitare și acestea sunt de producere de la Villeroy & Boch cu robinete de la Grohe. Toate ușile sunt instalate și sunt din gama Premium, pentru ușile interioare închiderile sunt cu magnet iar balamalele sunt ascunse.

Toate unitățile locative dispun de instalații electrice, iar prizele și întrerupătoarele instalate sunt de la Biticino. Ansamblul rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” este dezvoltat de către compania 3Z Residence R.R.L. Această companie face parte din grupul de companii din România „3Z” care activează în domeniul construcțiilor imobiliarelor rezidențiale, lucrărilor speciale în domeniul electroenergetic și sunt lideri pe piața întregii țări în domeniul lucrărilor de anvergură.

Istoria, conceptul, descrierea mai amănunțită a apartamentelor noi, alte detalii și contacte directe ale dezvoltatorului sunt publicate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments”, unde sunteți așteptat cu mult drag.

Acest proiect mai este numit și Carmen Sylva Royal Class Apartments.

Unde se află Carmen Sylva?

str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București.

Termen de finalizare Carmen Sylva?

Carmen Sylva – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Carmen Sylva în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Carmen Sylva din București?

Dezvoltătorul Carmen Sylva este – 3Z Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC