Previzualizare foto – fotografie originală aici

Carmen Sylva
în București

Prețul / m2
de la ‍1 703 € +TVA
Adresă
str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București (Carmen Sylva)
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Carmen Sylva

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 august 2023
Studiouri
50.52 m2
de la ‍2 257 € +TVA / m2de la ‍114 000 € +TVA
2 camere
73.4–74.67 m2
de la ‍1 703 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA
4 camere
139.38–140.12 m2
de la ‍2 072 € +TVA / m2de la ‍288 855 € +TVA
Penthouse-uri
297.47 m2
de la ‍3 194 € +TVA / m2de la ‍950 000 € +TVA
Duplex-uri 4 camere
297.47 m2
prețul se clarifică
Duplex-uri 5 camere
316.95 m2
prețul se clarifică

Carmen Sylva pe hartă București

str. Profesor Ion Filibiliu, 9, zona Unirii, Sector 3, București

Ipoteca în Carmen Sylva

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţigrădină interioară, piscină
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încalzire in pardoseala
🟧 Lift3 lifturi marca Schindler de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente66
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe58.22–89.49 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația imobilului

Ansamblul rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” se află poziționat la intersecția străzilor: Romulus, nr. 62 și Ion Falibiliu, nr. 9 în București. În apropiere de clădirea locativă la dispoziția rezidenților se găsesc toate punctele de interes necesare pentru a oferi o viață completă. Instituții de învățământ și organizații educaționale: Colegiul Național Matei Basarab, Liceul Teoretic Mihai Ionescu, școala gimnazială Barbu Delavrancea, Complexul Educațional „Laude-Reut”. Organizații medicale: spitalul Constantin Angelescu, spitalul GynecoLife, maternitatea Caritas, centrul medical VeridiaBerceni și sunt farmacii. Organizații de dezvoltare culturală: Teatrul Evreiesc de Stat, Muzeul Holocaustului, Teatrul de Operetă și Muzical Ion Dacian, Biblioteca Națională a României și Centrul Vechi al Bucureștiului. Relaxare: saloane de înfrumusețare, restaurante, cafenele, pizzerii și fast food-ul McDonald's. De asemenea în cartier funcționează bănci, magazine, este supermarket-ul Carrefour și centrul comercial „Unirea Shopping Center”. Stația de Metrou Unirii se află la doar 1100 metri și se ajunge pe jos în maxim 12 minute de la ușa complexului rezidențial.

Prezentarea ansamblului locativ

Clădirea complexului rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” este construită în același stil ca și clădirea anterioară și repetă designul și istoria casei. Casa nouă este proiectată cu 3 nivele și dispune de o fațadă ventilată, unde la sistemul de construcție sunt folosiți stâlpш din beton armati și placă de tip - dală. Pentru construcția pereților exteriori și a celor interiori este utilizată cărămida de tip porotherm. Sistemul de izolație termică exterioară a imobilului este efectuat din vată bazaltică. Clădirea locativă are montată tâmplărie exterioară din aluminiu de la Schuco. Și toate balcoanele apartamentelor au instalate balustrade din sticlă securizată.

În clădirea locativă sunt instalate 3 ascensoare de la firma Schindler, fiecare cu posibilitatea de transportare a maxim 8 persoane. Spațiile comune din interiorul imobilului sunt finisate într-un stil luxos cu materiale de cea mai înaltă calitate. Pentru securitate complexul locativ are instalat un sistem cu videointerfon.

Luxul apartamentelor

66 de unități locative de lux sunt oferite spre vânzare în ansamblul Rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” și sunt complet finisate cu materiale de clasă Premium. Acestea se prezintă cu garsoniere, locuințe cu 2, 3, 4 camere plus sunt Duplex-uri și apartamente cu 4-5 camere de tip Duplex VIP Penthouse.

Sistemul de încălzire a imobilului este prevăzut autonom și individual pentru fiecare locuință și in fiecare apartament este montată câte o centrală termică proprie cu tiraj forțat de ultimă generație, toate centralele sunt racordate la un coș multiplu, acesta are evacuare prin acoperiș. Locuințele sunt încălzite prin pardosea, iar pardoseala este placată cu parchet triplustratificat special prevăzut pentru podele cu încălzire. Gresia și faianța placată în camerele de baie și bucătării este de un design modern de la compania Porcelanosa. Fiecare cameră din locuințe dispune de aparate pentru aer condiționat cu sistem Daikin, Multisplit.Obiectele sanitare necesare sunt instalate în blocurile sanitare și acestea sunt de producere de la Villeroy & Boch cu robinete de la Grohe. Toate ușile sunt instalate și sunt din gama Premium, pentru ușile interioare închiderile sunt cu magnet iar balamalele sunt ascunse.

Toate unitățile locative dispun de instalații electrice, iar prizele și întrerupătoarele instalate sunt de la Biticino. Ansamblul rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments” este dezvoltat de către compania 3Z Residence R.R.L. Această companie face parte din grupul de companii din România „3Z” care activează în domeniul construcțiilor imobiliarelor rezidențiale, lucrărilor speciale în domeniul electroenergetic și sunt lideri pe piața întregii țări în domeniul lucrărilor de anvergură.

Istoria, conceptul, descrierea mai amănunțită a apartamentelor noi, alte detalii și contacte directe ale dezvoltatorului sunt publicate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Carmen Sylva Royal Class Apartments”, unde sunteți așteptat cu mult drag.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.

Contactați departamentul de vânzări

Lăsați o cerere sau adresați o întrebare
Primiți știri despre acest complex rezidențial prin e-mail
Prin apăsarea butonului "Submit" vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor personale
Sună
V-a plăcut Carmen Sylva?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Carmen Sylva Royal Class Apartments.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Carmen Sylva din București?

Cât costă m² în Carmen Sylva?

M² în acest complex costă de la ‍1 703 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Carmen Sylva în București?

Modalități de plata în Carmen Sylva: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Carmen Sylva?

Carmen Sylva – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC