Prețul pentru m2

Finisarea construcției

Alegeți numărul camerelor în apartament

Complexuri rezidențiale în Timișoara, apartamente noi — 43 obiecte

Blocuri noi, apartamente noi, case, vile de vanzare de la dezvoltator
  • 1
  • 2
  • 3

Ansambluri imobiliare în Timișoara

Timișoara este municipiul de reședință al județului Timiș și are o populație de peste 300.000 de locuitori. Orașul este situat în vestul României și se află la graniță cu Ungaria și Serbia. Renumit datorită universiăților puternice, orașul s-a dezvoltat cu ajutorul studenților care au ales să se stabilească aici după finalizarea studiilor.

La începutul anului 2019, Timișoara se afla pe locul doi, alături de București, într-un top al celor mai scumpe orașe din punct de vedere al prețului mediu plătit per metru pătrat. Timișorenii plătesc în medie peste 1.100 euro/mp, singurul oraș mai scump fiind Cluj-Napoca.

Peste 30 de ansambluri rezidențiale oferă locuințe noi în Timișoara, iar oferta este una cât se poate de variată: de la apartamente aflate în zona centrală a orașului la cartiere de case din localități învecinate. Apartamente cu o cameră, 2 sau 3, case spațioase cu etaj cu suprafețe cuprinse între 50 mp și peste 200 mp. În oferta dezvoltatorilor imobiliari se regăsesc și case de tip duplex. Toate locuințe realizate recent sau care se află încă în curs de contrucție oferă spații generoase și moderne, la standarde înalte. Locuri de parcare, utilități publice, blocuri dotate cu lifturi, case cu spații de grădină, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de dezvoltatorii imobiliari. Clienții sunt atrași și cu posibilitatea de a-și personaliza finisările interioare împreună cu constructorul.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale, dezvoltatorii imobiliari din Timișoara oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator (ofertă disponibilă doar la unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Timișoara și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București1 216 /m2
Brașov921 /m2
Constanța973 /m2