Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Anm Residence - Tomis Plus
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍940 € +TVA
pe ‍155 €
Dezvoltator
Adresa
str. Budapesta, 3, zona Boreal, Constanța

Schițe și prețuri în Anm Residence - Tomis Plus

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 15 februarie
2 camere53.13–76.22 m2de la ‍793 € +TVA / m2de la ‍45 650 € +TVA

Anm Residence - Tomis Plus pe hartă Constanța

str. Budapesta, 3, zona Boreal, Constanța

Etape dezvoltare

Anm Residence - Tomis Plus
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Anm Residence - Tomis Plus

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente59
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime5
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentesemifinisat
Număr camere 2‑camere
Suprafața apartamente53–76 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare confortabilă și ușor accesibilă

Ansamblul de locuințe „Anm Residence” se află localizat pe strada Budapesta, la numărul 3 în cartierul Tomis Plus din zona Boreal al orașului Constanța. Imediat în vecinătatea locuințelor noi se află Parcul „La Fântână”, este un loc specializat pentru joaca copiilor „Kids Station”, sunt supermarketurile Mega Image, Profi și este hipermarketul Kaufland Tomis Plus, funcționează un salon de înfrumusețare și farmacie. De la locuințele noi sunt de parcurs nu mai mult 2–2,2 km până la centrul comercial „Tom Shoppig Mall”, până la magazinele Brico Depot, Dedeman, Selgros, Decathlon, Media Galaxy, JYSK, Lems și până la hipermarketul Carrefour. Distanța până la litoralul Mării Negre de la locuințele noi este de circa 4–5 km și cele mai frumoase plaje din stațiunea Mamaia se află nu departe de complexul imobiliar „Anm Residence”.

În proximitatea complexului de rezidențial circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuze și până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de circa 7 - 8 km, sunt de parcurs 10 km până la Gara din Constanța și 18,8 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea blocului de locuințe colective cu detalii tehnice

Ansamblul imobiliar „Anm Residence” este un proiect imobiliar realizat cu profesionalism din materiale durabile de calitate înaltă, unde Dezvoltatorul a pus pe primul plan confortul locatarilor, calitatea construcțiilor și siguranța vieții. Pe piața imobilelor noi din Constanța este prezentat un bloc de apartamente cu un regim mediu de înălțime construit cu un Parter și plus 5 Etaje locative. Imobilul are o structură de rezistență formată din stâlpi și piloni din beton armat cu cofrare și cu placă armată din beton turnată peste subsol. La construcție sunt folosite blocurile BCA pentru umplutura pereților interiori și a închiderilor exterioare și imobilul este fiabil hidroizolat plus dispune de un sistem de izolare termică aplicat pe exterior cu grosimea de 10 cm format din polistiren. Fațada clădirii de apartamente este finisată cu tencuială decorativă siliconică de la Caparol într-o compbinație reușită a culorilor albe, gri și maro. Clădirea rezidențială este proiectată într-un stil arhitectural modern și foarte armonios se încadrează în cartierul rezidențial. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil din PVC Salamander și are trei foi de sticle termopane. Casa scării din blocul locativ este complet finisată și pe pardoseală are placaje cu granit și dispune de sistem de iluminat instalat. Și la casa scării este instalat un ascensor de marca Schindler de mare viteză, ce funcționează silențios și dispune de un grad superior de siguranță. Complexul locativ are instalat sistem cu interfon și accesul în locuințe poate fi controlat de către rezidenți.

Locurile de parcare din complexul locativ „Anm Residence” sunt organizate subterane și există amenajată și parcare supraterană betonată.

Detaliile apartamentelor noi

In complexul locativ „Anm Residence” sunt prevăzute 59 de unități locative confortabile, diversificat compartimentate, cu scheme funcționale și logic gândite cu 2 camere decomandate și spațioase și cu suprafața totală a locuințelor de la 53 mp până la 76 mp. Plus apartamentele dispun de balcoane deschise echipate cu sticlă securizată pentru balustrade. Apartamentele se livrează semifinisate și dispun de toți pereții interiori mecanizat tencuiți, prelucrați cu glet și văruiți, iar pardoselile sunt turnate până la nivel de șape. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal antiefracție și toate sistemele inginerești sunt realizate. Instalația electrică este realizată, iar din țevi PEX sunt complet realizate instalațiile sanitare și termice, ce sunt conduse până la poziții. Sistemul termic este individual prin centrală termică proprie. Blocul locativ de predă în folosință cu racordare la utilitățile generale și apartamentele au apă, gaz, curent și canalizare.

Pentru mai multe detalii și pentru alte informații utile despre apartamentele noi, nu ezitați să accesați pagina web a complexului de locuințe „Anm Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Anm Residence - Tomis Plus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Anm Residence - Tomis Plus în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Anm Residence - Tomis Plus?

Metru pătrat în acest complex costă de la 940 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Anm Residence - Tomis Plus în Constanța?

Modalități de plata în Anm Residence - Tomis Plus: Noua Casă (Prima casă), Credit bancar, Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Anm Residence - Tomis Plus?

Anm Residence - Tomis Plus – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC