Previzualizare foto – fotografie originală aici

Amiral Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța

Amiral Residence pe hartă Constanța

str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8 vile
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisare complet
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe142 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal localizat de aer curat înconjurat

Ansamblul locativ „Amiral Residence” este localizat într-o zonă liniștită și casele noi sunt construite pa strada Plugarilor, în zona satului Valu lui Traian din județul Constanța. În apropiere de locuințele noi sunt magazine, cafenele, este o farmacie și la 900 de metri de la imobile funcționează Grădinița cu program normal Nr. 2 și este Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu”. Pe strada Deltei, la doar 350 de metri de la complexul de case noi este amenajat un teren pentru joaca copiilor.

În proximitatea vilelor circulă microbuze și sunt de parcurs 1,8 km până la Gara Feroviară Murfatlar din Valu lui Traian și către complexul locativ este este acces ușor din Șoseaua Națională. De la casele ansamblului locativ „Amiral Residence” sunt de parcurs circa 17 km până în centrul orașului Constanța, se parcurg 19 km până la Portul Turistic Tomis și Gara din Constanța se află la 16 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se ajunge parcurgând 33 km.

Detaliile constructive ale proiectului rezidențial de Premium clasă

Complexul de locuințe „Amiral Residence” la moment este compus din patru vile de tip Duplex. Casele sunt responsabil construite din materiale calitative și sunt realizate cu câte un Parter și un Etaj. Imobilele au fundații solide din beton armat și structura constructivă este compusă din cadre din beton armat, cu placă din beton placată la etaj și cu toate închiderile exterioare și toți pereții interiori realizați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), iar acoperișurile sunt realizate din lemn și tablă. Fațadele imobilelor sunt izolate termic cu polistiren și sunt finisate elegant și atractiv cu tencuială decorativă de exterior. În curtea complexului rezidențial sunt diverse spații verzi amenajate, sunt alei asfaltate și există organizate locuri de joacă. Pentru transportul locatarilor sunt supraterane organizate câte 2 locuri de parcare proprii, situate în fața casei. Și teritoriul ansamblului locativ dispune de sistem de iluminat nocturn.

Detalii de finisare ale caselor

Ansamblul de imobile „Amiral Residence” este prezentat cu 8 proprietăți locative concepute în 4 imobile. Pentru fiecare casă este prevăzută câte o grădină proprie cu suprafața de 250 mp și toate proprietățile locative sunt îngrădite cu gard propriu din lemn și fundație din beton. Fiecare casă este perfect compartimentată și dispune de suprafața totală de 142 mp, unde sunt proiectate 5 dormitoare și 3 camere de baie, este o terasă acoperită poziționată la Etaj, sunt 2 balcoane și plus mai este o terasă exterioară, unde este ieșire direct din livingul casei. Schemele caselor sunt inteligent gândite cu spații funcționale și la Parterul imobilelor se află bucătăria deschisă, legat de bucătărie este livingul (există posibilitatea de a modifica configurația parterului și bucătăria poate fi închisă) și sunt 2 dormitoare și o cameră de baie. Etajul caselor găzduiește 3 dormitoare și dispune de 2 camere de baie, unul dintre dormitoare (matrimonial) este mai spațios și are acces la baia personală și la unul dintre cele 2 balcoane. Casele pot fi achiziționate în orice variantă de finisare și cumpărătorii din timp își pot nu numai personaliza locuința dar și își pot compartimenta individual proprietatea locativă. Instalațiile termice, electrice, sanitare și de gaze sunt dotate și complet racordate. Toate casele din complexul locativ sunt racordate la rețeaua centralizată de utilități și fiecare unitate locativă are branșament la rețeaua de gaze naturale, este alimentată cu apă curentă, are electricitate și canalizare, scurgerea apelor pentru fiecare casă se face individual și casele se contorizează separat.

Vilele pot fi cumpărate prin creditate bancară, prin programul Prima Casă sau cu plata din surse proprii.

Pentru rezervări, achiziționări, pentru schițări, informații utile despre construcții și pentru contactele directe către managerii Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți chiar de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Amiral Residence”.

Acest proiect mai este numit și Amiral Residence Case si Vile.

Unde se află Amiral Residence?

str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța.

Termen de finalizare Amiral Residence?

Amiral Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Amiral Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Amiral Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Amiral Residence este – Amiral Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC