Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Amiral Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța

Schițe și prețuri în Amiral Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 142 m2totul e vândut

Amiral Residence pe hartă Constanța

str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța

Etape dezvoltare

Amiral Residence
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftnu
Mijloace de transportmicrobuz
Număr clădiri8 vile
Parcaresupraterană proprie
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilvile duplex
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisare complet
Număr camere5‑camere
Suprafața apartamente142 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal localizat de aer curat înconjurat

Ansamblul locativ „Amiral Residence” este localizat într-o zonă liniștită și casele noi sunt construite pa strada Plugarilor, în zona satului Valu lui Traian din județul Constanța. În apropiere de locuințele noi sunt magazine, cafenele, este o farmacie și la 900 de metri de la imobile funcționează Grădinița cu program normal Nr. 2 și este Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu”. Pe strada Deltei, la doar 350 de metri de la complexul de case noi este amenajat un teren pentru joaca copiilor.

În proximitatea vilelor circulă microbuze și sunt de parcurs 1,8 km până la Gara Feroviară Murfatlar din Valu lui Traian și către complexul locativ este este acces ușor din Șoseaua Națională. De la casele ansamblului locativ „Amiral Residence” sunt de parcurs circa 17 km până în centrul orașului Constanța, se parcurg 19 km până la Portul Turistic Tomis și Gara din Constanța se află la 16 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se ajunge parcurgând 33 km.

Detaliile constructive ale proiectului rezidențial de Premium clasă

Complexul de locuințe „Amiral Residence” la moment este compus din patru vile de tip Duplex. Casele sunt responsabil construite din materiale calitative și sunt realizate cu câte un Parter și un Etaj. Imobilele au fundații solide din beton armat și structura constructivă este compusă din cadre din beton armat, cu placă din beton placată la etaj și cu toate închiderile exterioare și toți pereții interiori realizați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), iar acoperișurile sunt realizate din lemn și tablă. Fațadele imobilelor sunt izolate termic cu polistiren și sunt finisate elegant și atractiv cu tencuială decorativă de exterior. În curtea complexului rezidențial sunt diverse spații verzi amenajate, sunt alei asfaltate și există organizate locuri de joacă. Pentru transportul locatarilor sunt supraterane organizate câte 2 locuri de parcare proprii, situate în fața casei. Și teritoriul ansamblului locativ dispune de sistem de iluminat nocturn.

Detalii de finisare ale caselor

Ansamblul de imobile „Amiral Residence” este prezentat cu 8 proprietăți locative concepute în 4 imobile. Pentru fiecare casă este prevăzută câte o grădină proprie cu suprafața de 250 mp și toate proprietățile locative sunt îngrădite cu gard propriu din lemn și fundație din beton. Fiecare casă este perfect compartimentată și dispune de suprafața totală de 142 mp, unde sunt proiectate 5 dormitoare și 3 camere de baie, este o terasă acoperită poziționată la Etaj, sunt 2 balcoane și plus mai este o terasă exterioară, unde este ieșire direct din livingul casei. Schemele caselor sunt inteligent gândite cu spații funcționale și la Parterul imobilelor se află bucătăria deschisă, legat de bucătărie este livingul (există posibilitatea de a modifica configurația parterului și bucătăria poate fi închisă) și sunt 2 dormitoare și o cameră de baie. Etajul caselor găzduiește 3 dormitoare și dispune de 2 camere de baie, unul dintre dormitoare (matrimonial) este mai spațios și are acces la baia personală și la unul dintre cele 2 balcoane. Casele pot fi achiziționate în orice variantă de finisare și cumpărătorii din timp își pot nu numai personaliza locuința dar și își pot compartimenta individual proprietatea locativă. Instalațiile termice, electrice, sanitare și de gaze sunt dotate și complet racordate. Toate casele din complexul locativ sunt racordate la rețeaua centralizată de utilități și fiecare unitate locativă are branșament la rețeaua de gaze naturale, este alimentată cu apă curentă, are electricitate și canalizare, scurgerea apelor pentru fiecare casă se face individual și casele se contorizează separat.

Vilele pot fi cumpărate prin creditate bancară, prin programul Prima Casă sau cu plata din surse proprii.

Pentru rezervări, achiziționări, pentru schițări, informații utile despre construcții și pentru contactele directe către managerii Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți chiar de pe pagina noastră direct pe site-ul web al complexului locativ „Amiral Residence”.

Unde se afla Amiral Residence?

str. Plugarilor, zona Valu lui Traian, Constanța.

Termen de finalizare Amiral Residence?

Amiral Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Amiral Residence.

Cine este dezvoltatorul Amiral Residence în Constanța?

Dezvoltator Amiral Residence – Amiral Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC