Previzualizare foto – fotografie originală aici

Amber Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești, Sector 6, București (Amber Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Amber Residence pe hartă București

Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, terasă circulabilă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftascensor marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare36 locuri de parcare supraterane și acoperite
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–105 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Amber Residence” se află construit pe strada Drumul La Roșu la numărul 1C în sectorul 6 din orașul București. În apropiere de blocul locativ se află Școala Gimnazială Nr. 153, este Școala Gimnazială Nr. 162, iar la 600 de metri față de locuințe se află Ștrandul Giulești. Pe lângă casa de apartamente circulă numeroase mijloace de transport cu linii de autobuze și tramvaie și distanța până la Piața Unirii din București este de 9 km, Gara de Nord se află la 5,2 km, sunt 18,1 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 14 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ

Proiectul locativ „Amber Residence” dispune de un bloc de apartamente construit cu mare răspundere din materiale performante, sigure și durabile cu un parter și 5 nivele. Imobilul are o structură formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți perimetrali interiori și compartimentări formate din blocuri BCA – beton celular autoclavizat. Grosimea pereților interiori din interiorul apartamentelor este de este de 20 cm, iar pereții perimetrali ai apartamentelor și toți pereții exteriori sunt zidiți cu grosimea de 30 cm. Ferestrele instalate la locuințe sunt termopane și au geam tripan Gealan. Blocul de apartamente este fiabil izolat termic pe exterior cu un sistem de 10 cm grosime format din polistiren expandat rezistent la foc. Toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoare beige. Blocul locativ este prevăzut cu terasă circulabilă, iar pentru circulația interioară pe vertical este instalat un ascensor electric de mare viteză, acesta este ultra modern, confortabil și sigur, este ales de la firma Kleemann, funcționează silențios și are capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Spațiile comune din bloc și casa sării sunt cu bun gust finisate cu materiale de Premium clasă și pe casa scării este instalată balustradă din fier de un design modern și de un grad înalt de siguranță. Pentru un consum mai mic de energie și pentru minimizarea costurilor la întreținerea blocului, pe coridoare și la casa scării sunt instalate aplice cu led, ce sunt puse în funcțiune prin senzori de mișcare. Toți locatarii complexului au posibilitatea de a se plimba și a se relaxa pe spațiul verde plantat cu iarbă artificială de la terasa circulabilă a blocului de apartamente. Pentru accesul ușor al vizitatorilor și pentru controlul oaspeților nedoriți fiecare locuință dispune de interfon. Și pentru un grad înalt de siguranță întreg complexul de locuințe este supravegheat video.

Un număr total de 36 locuri de parcare sunt organizate în incinta complexului de locuințe „Amber Residence” și acestea sunt supraterane și acoperite. Accesul către complexul de locuințe se face prin străzi asfaltate și public iluminate.

Apartamente, dotări, finisaje și utilități

În blocul locativ „Amber Residence” sunt prevăzute 30 de unități locative cu scheme inteligent proiectate și la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite garsoniere cochete cu o cameră și locuințe spațioase cu 2 și 3 camere. Suprafețe apartamentelor variază între 45 mp și 105 mp. Se predau locuințele complet finisate în versiune „la cheie” și au utilizate finisaje de Premium clasă la interior și exterior. Toate finisajele (ușile, plăcile de gresie, faianță și parchetul) sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Tavanele sunt nivelate și toți pereții sunt tencuiți cu tencuială pe bază de ciment, sunt gletuiți și finisați cu vopsea lavabilă. Apartamentele se predau în folosință cu uși din metal instalate la intrare și cu uși interioare din lemn. Sistemul termic este prevăzut cu calorifere, ce sunt dotate și instalate de către Dezvoltator. Toate utilitățile generale (gaz, curent electric, apă și canalizare) sunt racordate la complexul de locuințe și pentru fiecare apartament este prevăzută contorizare separată cu apometre și contoare instalate.

Pentru alte informații și pentru contactele managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Amber Residence”.

Acest proiect mai este numit și Amber Residence Rosu.

Unde se află Amber Residence?

Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești, Sector 6, București.

Termen de finalizare Amber Residence?

Amber Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Amber Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Amber Residence din București?

Dezvoltătorul Amber Residence este – Qed Holding.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC