Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Amber Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍941 € +TVA
pe ‍33 €
Dezvoltator
Adresa
Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești Sârbi, sector 6, București

Schițe și prețuri în Amber Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 martie
Garsoniere46.65–49.8 m2de la ‍970 € +TVA / m2de la ‍42 381 € +TVA
2 camere65.7–81.25 m2de la ‍941 € +TVA / m2de la ‍61 810 € +TVA
Apartamente disponibile pe planul blocului
Uitați-vă la apartamentele reale, disponibile pe planul complexului rezidențial

Amber Residence pe hartă București

Drumul La Rosu, 1C, zona Giulești Sârbi, sector 6, București

Etape dezvoltare

Amber Residence
dat în exploatare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Amber Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Noua Casa

Avans 5% pentru credite “Noua Casa” si între 15% și 25% pentru credite imobiliare la semnarea precontractului

Cotă TVA

  • Condiții de aplicare facturare cota TVA 5%
  • Valoare maximă de facturare 450.000 Ron + TVA.
  • 120 mp maxim util – fără anexe.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, terasă circulabilă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftascensor marca Kleemann
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr apartamente30
Număr clădiri1
Parcare36 locuri de parcare supraterane și acoperite
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–105 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Amber Residence” se află construit pe strada Drumul La Roșu la numărul 1C în sectorul 6 din orașul București. În apropiere de blocul locativ se află Școala Gimnazială Nr. 153, este Școala Gimnazială Nr. 162, iar la 600 de metri față de locuințe se află Ștrandul Giulești. Pe lângă casa de apartamente circulă numeroase mijloace de transport cu linii de autobuze și tramvaie și distanța până la Piața Unirii din București este de 9 km, Gara de Nord se află la 5,2 km, sunt 18,1 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 14 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ

Proiectul locativ „Amber Residence” dispune de un bloc de apartamente construit cu mare răspundere din materiale performante, sigure și durabile cu un parter și 5 nivele. Imobilul are o structură formată din cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți perimetrali interiori și compartimentări formate din blocuri BCA – beton celular autoclavizat. Grosimea pereților interiori din interiorul apartamentelor este de este de 20 cm, iar pereții perimetrali ai apartamentelor și toți pereții exteriori sunt zidiți cu grosimea de 30 cm. Ferestrele instalate la locuințe sunt termopane și au geam tripan Gealan. Blocul de apartamente este fiabil izolat termic pe exterior cu un sistem de 10 cm grosime format din polistiren expandat rezistent la foc. Toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior de culoare beige. Blocul locativ este prevăzut cu terasă circulabilă, iar pentru circulația interioară pe vertical este instalat un ascensor electric de mare viteză, acesta este ultra modern, confortabil și sigur, este ales de la firma Kleemann, funcționează silențios și are capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Spațiile comune din bloc și casa sării sunt cu bun gust finisate cu materiale de Premium clasă și pe casa scării este instalată balustradă din fier de un design modern și de un grad înalt de siguranță. Pentru un consum mai mic de energie și pentru minimizarea costurilor la întreținerea blocului, pe coridoare și la casa scării sunt instalate aplice cu led, ce sunt puse în funcțiune prin senzori de mișcare. Toți locatarii complexului au posibilitatea de a se plimba și a se relaxa pe spațiul verde plantat cu iarbă artificială de la terasa circulabilă a blocului de apartamente. Pentru accesul ușor al vizitatorilor și pentru controlul oaspeților nedoriți fiecare locuință dispune de interfon. Și pentru un grad înalt de siguranță întreg complexul de locuințe este supravegheat video.

Un număr total de 36 locuri de parcare sunt organizate în incinta complexului de locuințe „Amber Residence” și acestea sunt supraterane și acoperite. Accesul către complexul de locuințe se face prin străzi asfaltate și public iluminate.

Apartamente, dotări, finisaje și utilități

În blocul locativ „Amber Residence” sunt prevăzute 30 de unități locative cu scheme inteligent proiectate și la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite garsoniere cochete cu o cameră și locuințe spațioase cu 2 și 3 camere. Suprafețe apartamentelor variază între 45 mp și 105 mp. Se predau locuințele complet finisate în versiune „la cheie” și au utilizate finisaje de Premium clasă la interior și exterior. Toate finisajele (ușile, plăcile de gresie, faianță și parchetul) sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Tavanele sunt nivelate și toți pereții sunt tencuiți cu tencuială pe bază de ciment, sunt gletuiți și finisați cu vopsea lavabilă. Apartamentele se predau în folosință cu uși din metal instalate la intrare și cu uși interioare din lemn. Sistemul termic este prevăzut cu calorifere, ce sunt dotate și instalate de către Dezvoltator. Toate utilitățile generale (gaz, curent electric, apă și canalizare) sunt racordate la complexul de locuințe și pentru fiecare apartament este prevăzută contorizare separată cu apometre și contoare instalate.

Pentru alte informații și pentru contactele managerilor de vânzare ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Amber Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Amber Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Amber Residence în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Amber Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 941 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Amber Residence în București?

Modalități de plata în Amber Residence: Credit ipotecar, Noua Casa, Cotă TVA, Credit imobiliar.

Termen de finalizare Amber Residence?

Amber Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC