Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Hill Gardens
în Popești-Leordeni

Prețul / m2
de la ‍1 095 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Orizontului, 112, Popeşti-Leordeni, Ilfov

Hill Gardens pe hartă Popești-Leordeni

str. Orizontului, 112, Popeşti-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internet fibra optică
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Dressingda
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încalzire in pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri15
🟧 Parcare2 locuri parcare per vilă
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe71–146 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea caselor

Ansamblul de imobile „Hill Gardens” se află poziționat pe strada Orizontului, la numărul 112, într-o zonă liniștită din orașul Popești Leordeni în județul Ilfov. În vecinătatea locuințelor noi se află un supermarket, este farmacie, funcționează o cafenea și o pizzerie, iar pentru copii nu departe este Grădinița Nr. 3 și Șoala Gimnazială Nr. 3 din Popești Leordeni.

În apropiere de vile se află stație de autobuz și până la Piața Unirii din orașul București este de parcurs o distanță de 12,2 km de la casele locative din complexul „Hill Gardens”, distanță până la Gara de Nord din capitală este de 16,1 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află la 29,4 km și sunt 23,6 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare a complexului

Proiectul rezidențial „Hill Gardens” este o societate compusă din vile de tip Duplex, toate cu aspecte atractive și egale, cu regimuri de înălțime mic cu Parter plus un Etaj. Casele sunt prezentate într-un stil de design contemporan minimalist, unde au fost utilizate tehnologii performante și idei de design modern și la construcția cărora au fost folosite doar materiale calitative și durabile. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate normele și standardele de confort în vigoare și structura constructivă a vilelor este bazată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare, pereți și compartimentări interioare realizate din cărămidă termo eficientă. Casele sunt calitativ izolate pe exterior cu un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 10 cm. Ferestrele instalate la case sunt alese cu profil PVC și au geam termopan tripan. Fațadele caselor sunt finisate într-o combinație deosebită a culorilor alb și gri cu linii drepte și cu aplicarea elementelor exterioare din lemn natural.

Curtea ansamblului de locuințe „Hill Gardens” este de tip închis, cu acces controlat și cu sistem de supraveghere video instalat. Locurile de parcare pentru fiecare unitate locativă sunt organizate individuale supraterane în curtea fiecărei case. Toate drumurile interioare din complexul locativ „Hill Gardens” și căile de acces către aceste sunt asfaltate.

Modelele vilelor și detalii de finisare a locuințelor

În incinta complexului rezidențial „Hill Gardens” sunt dezvoltate în total 15 vile (Duplex) cu 3 modele de planimetrii și toate cu grădini spațioase cu mărimea de la 52 mp până la 202,4 mp. Casele sunt perfect proiectate și au scheme funcționale cu câte 4 camere și 3 blocuri sanitare, unde dormitorul matrimonial este prevăzut cu spațiu de dressing și la parter se află proiectat livingul, dinning-ul, bucătăria, holul și o baie. Suprafețele totale ale vilelor variază între 132,9 mp și 146 mp și toate locuințele sunt ergonomice și au montată scară suspendată. Toate vilele sunt primitoare și luminoase dispun de ferestre panoramice generos vitrate și sunt la maxim cu lumină naturală asigurate.

În vânzare casele sunt oferite complet finisate și se predau în folosință locatarilor în versiune de finisare „la cheie”. În dependență de încăpere pardoselile sunt placate cu gresie și parchet, iar tavanele vilelor și pereții sunt prelucrați, tencuiți și vopsiți. În camerele de baie și parțial în bucătării pereții sunt placați cu faianță. În fiecare casă sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli. Sistemele sanitare, electrice și pentru gaze sunt instalate și până la poziții conduse. Toate vilele au racordare la utilități (au apă, gaz și curent electric) și sunt branșate la sistemul de canalizare. Toate locuințele beneficiază de sistem de acces cu video interfon.

Pentru cumpărătorii interesați de o locuință amplasată într-o zonă liniștită și aprovizionată cu mult aer proaspăt din ansamblul rezidențial „Hill Gardens” sunt oferite mai multe informații utile și toate contactele directe către Dezvoltator pe pagina web a complexului locativ, unde sunteți invitați să treceți direct de pe site-ul nostru doar cu un singur click.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Hill Gardens?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Vile Hill Gardens.

Unde se află Hill Gardens?

str. Orizontului, 112, Popeşti-Leordeni, Ilfov.

Cât costă m² în Hill Gardens?

M² în acest complex costă de la ‍1 095 € +TVA.

Termen de finalizare Hill Gardens?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 7, Vila 5, Vila 6, Vila 8, Vila 9, Vila 10, Vila 11, Vila 12, Vila 13, Vila 14, Vila 15 – finalizat.

Cine este dezvoltatorul Hill Gardens din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Hill Gardens este – Qed Holding.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC