Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alpha Residence
în București

Apartamente
de la ‍50 900 €
Prețul / m2
de la ‍1 115 €
Dezvoltător
Adresă
Drumul Crețeștilor, 110, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
Drumul Crețeștilor, 110, București (Bloc 5)
8 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Alpha Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 noiembrie 2023
1 camere
45.68–57.02 m2
de la ‍1 114 € / m2de la ‍50 900 €
2 camere
58.75–67.92 m2
de la ‍1 162 € / m2de la ‍69 695 €
3 camere
74.06 m2
de la ‍1 159 € / m2de la ‍85 860 €

Alpha Residence pe hartă București

Drumul Crețeștilor, 110, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Plata în rate la Alpha Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Alpha Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri9
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38– 62 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație

Ansamblul imobiliar „Alpha Residence” se află localizat în zona rezidențială de Sud a capitalei și imobilele noi sunt poziționate pe Drumul Crețeștilor, la numărul 110, în zona Apărătorii Patriei, sectorul 4 din orașul București. Imediat lângă complexul locativ, la 30 de metri funcționează supermarketul Shop & Go, în apropiere sunt hipermarketurile Jumbo, Auchan și este magazinul Metro Cash & Carry. Pentru copii funcționează Grădinița cu program prelungit „Prietenii Mei”, Grădinița Nr.166, Grădinița de Vis, Grădinița „Magic Years”, Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu” și este stadionul IMGB. Aproape de complexul rezidențial se află stații de transport public cu rute de autobuz și tramvai, iar până la stația de metrou Apărătorii Patriei se ajunge pietonal în cel mul 15 -17 minute și se parcurg 1,3 km. De la complexul de locuințe Alpha Residence” sunt de parcurs 8,1 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord din București se află la o distanță de circa 12 km față de apartamentele noi, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs 25,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se ajunge parcurgând o distanță de 20,2 km.

Detaliile proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Alpha Residence” se extinde pe o suprafață de teren de 3800 mp și este compus din 9 blocuri locative cu aspecte moderne și elegante. Toate imobilele sunt calitativ construite din materiale durabile și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare. Clădirile de apartamente au o structură constructivă formată din cadre din beton armat și din cărămidă sunt realizate toate închiderile exterioare, pereții interiori perimetrali ai locuințelor și toate compartimentările. Tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este de primă calitate și are profil PVC și geam termopan. Blocurile rezidențiale au instalate ascensoare electrice de ultimă generație cu funcționare silențioasă, ce sunt foarte confortabile și sigure. Imobilele dispun de sistem de control acces cu interfon și complexului rezidențial „Alpha Residence” pe întreg perimetrul este înconjurat de gard, iar accesul în incintă se face prin poartă automată. Locurile de parcare sunt organizate supraterane și se poziționează în curtea ansamblului rezidențial.

Avantajele apartamentelor

Toate apartamentele complexului imobiliar „Alpha Residence” sunt proiectate cu scheme confortabile cu o cameră de tip – Studio, cu garsoniere duble și cu locuințe cu 2 și cu 3 camere. Apartamentele sunt ergonomic gândite, au spații funcționale și suprafețele utile ale locuințelor variază între 38 mp și 68 mp.

„La cheie” sunt predate unitățile locative cu finisare completă, cu folosirea materialelor de calitate superioară și locuințele dispun de placări cu gresie, faianță și parchet laminat și sunt echipate cu toate obiectele sanitare necesare. Fiecare apartament se încălzește individual și este dotat cu câte o centrală termică proprie, ce permite controlul temperaturii acasă și semnificativ minimizează costurile pentru energia termică. În apartamente sistemul electric este complet realizat cu toate instalațiile montate și sunt prevăzute pregătiri pentru instalarea aparatelor de aer condiționat. Fiecare apartament are instalate toate ușile interioare și la intrare dispune de ușă din metal cu feronerie de siguranță și închidere în 3 puncte. Opțional, la cererea cumpărătorilor bucătăriile se pot preda și mobilate. Întreg complexul rezidențial este complet racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartament separat este contorizat la curent electric, la gaze naturale și dispune de apometre pentru controlul consumului de apă, precum și toate unitățile locative sunt echipate cu senzorii de gaze. În locuințe este dotat cablaj TV, este fir de telefonie și internet.

Pentru mai multe detalii despre locuințele noi și pentru alte informații utile despre finisajele folosite, despre metodele de plată acceptate și disponibilitate, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Alpha Residence”, de unde aveți posibilitatea să contactați direct Dezvoltatorul – „Alphatel Bis” SRL.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Alpha Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Alfa Residence, Alpha Residence Aparatorii Patriei.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Alpha Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Alpha Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 115 €.

Cum să cumpăr un apartament în Alpha Residence în București?

Modalități de plata în Alpha Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Alpha Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloс 4, Bloc 8, Bloc 9 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC