Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mellyza Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍985 €
pe ‍85 €
Adresa
str. Jilavei, București

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
Bloc 2
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Mellyza Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 22 februarie 2023
1 camere32.2–48 m2de la ‍989 € / m2de la ‍33 000 €
2 camerede la 54.8 m2de la ‍984 € / m2de la ‍53 900 €

Mellyza Residence pe hartă București

Документы объекта

Autorizatie de construire

Modalități de achiziție a unui apartament în Mellyza Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Încălzirecentrala proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32.2–54.8 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa localizării

În partea de Sud a capitalei, în zona Metalurgiei, pe strada Drumul Jilavei, la numărul 99, în sectorul 4 al orașului București, se găsește foarte comod localizat ansamblul rezidențial „Mellyza Residence” și acesta beneficiază de acces facil către Bulevardul Metalurgiei și către Șoseaua Berceni. De la apartamentele complexului rezidențial sunt de parcurs pe jos nu mai mult de 1000 de metri până la hipermarket-urile Jumbo, Auchan și magazinul Metro Cash & Carry.

Puțin mai aproape se află supermarket-urile Mega Image și Lidl.

Nu departe de complex funcționează clubul sportiv cu piscină „Bery Fitness & SPA Berceni” sunt cafenele și pizzerii. Iar la 1700 de metri se află centrul comercial „Grand Arena Shopping Mall” cu food cort-uri, cu Cinema, cu buticuri și magazine, cu bănci și farmacii, cu saloane de înfrumusețare în incintă și cu magazinele Decathlon, Hornbach și Selgros în vecinătate.

Instituțiile de învățământ și organizațiile educaționale din această zonă sunt: Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”, Școala Gimnazială Avram Iancu, Grădinița de copii Nr. 166, Grădinița cu program prelungit „Prietenii mei” și Grădinița Nr. 149. În apropierea blocurilor rezidențiale „Mellyza Residence” se află Stația de Metrou Apărătorii Patriei și Dimitrie Leonida și circulă destul de multe mijloace de transport în comun.

Structură, arhitectură și amenajare

Complexul locativ „Mellyza Residence” este compus din două blocuri rezidențiale cu o arhitectură contemporană și absolut identică. Fiecare imobil este construit cu un Demisol și Parter și plus fiecare are câte 5 nivele locative.

Blocurile rezidențiale sunt proiectate într-un stil arhitectural elegant cu finisaje moderne și cu aplicarea pe fațadă a tencuielii decorative în câteva nuanțe a culorii maro. Structura de rezistență a imobilelor este realizată din beton armat și imobilele dispun de rezistență seismică sporită. Scările locative sunt echipate cu lifturi silențioase și moderne de la producători verificați. Pentru deținătorii de transport personal în complex sunt organizate locuri de parcare atât terestre cât și subterane. Curtea beneficiază de spațiile verzi, care sunt amenajate cu un bun gust cu plantate decorative și cu locuri de relaxare.

Complexul locativ „Mellyza Residence” facilită de iluminat stradal și toate străzile de acces către case sunt asfaltate și amenajate.

Tipuri de apartamente și dotări

Clădirile complexului rezidențial „Mellyza Residence” găzduiesc unități locative confortabile de dimensiuni generoase. Toate apartamentele dispun de spații inteligent compartimentate și sunt foarte primitoare cu multă lumină naturală și funcționalitate la maxim.

La dispoziția cumpărătorilor există oferte de garsoniere cu bucătării închise, apartamente de tip – „Studio”, garsoniere duble și apartamente cu 2 camere.

  • Garsonierele și Studio-urile dispun de suprafețele de la 32,2 mp până la 43,5 mp;
  • Apartamentele cu două camere și garsonierele duble sunt proiectate cu suprafața de la 44 mp până la 54,8 mp.

Toate finisajele interioare sunt alese doar de calitate superioară și fiecare apartament dispune de instalații electrice, sanitare și termice. Pentru sistemul autonom de încălzire în apartamente sunt instalate centrale termice proprii.

Și toate locuințele au apă, canal, gaz și curent electric - separat contorizat. Compania SC „Madalina Build” S.R.L. a fost înființată în anul 2013 și este Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Mellyza Residence”. Pentru a achiziționa o locuință nouă în complexul locativ „Mellyza Residence” direct de la Dezvoltator, vă rugăm să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde găsiți mai multe detalii și amănunte despre finisajele apartamentelor din ansamblul rezidențial „Mellyza Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Mellyza Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Mellyza Aparatorii Patriei.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mellyza Residence în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Mellyza Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍985 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Mellyza Residence în București?

Modalități de plata în Mellyza Residence: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Mellyza Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC