Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alex Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
strada Frasinului, zona Unității Militare - Giroc, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

strada Frasinului, zona Unității Militare - Giroc, Timișoara (Faza 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil
strada Frasinului, zona Unității Militare - Giroc, Timișoara (Faza 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Alex Residence pe hartă Timișoara

strada Frasinului, zona Unității Militare - Giroc, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24 ( faza 2 )
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–58 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Alex Residence” este dezvoltat pe strada Calea Urseni, la numărul 8, din zona Soarelui/cartierul Braytim în orașul Timișoara. În proximitatea locuințelor noi se află o mulțime de puncte de interes și sunt supermarketurile: Penny, Profi City, LIDL, este hipermarketul Billa și Pița Giroc, sunt cafenele, pizzerii și restaurante și se află parcurile Lidia, Scuarul Elevilor, Triade, iar la 650 de metri se află sala de fitness „Smartfit Studio” și este terenul sportiv „Davia Sport”. Nu departe de complexul rezidențial este Oficiul Poștal, sunt cabinete și centre medicale și nu departe se află Spitalul Județean. Copiii din blocurile locative „Alex Residence” au posibilitatea de a frecventa următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Iris”, Liceul „Waldorf”, Școala Generală Nr. 25, Școala Gimnazială Nr. 30, Grupul Școlar de Chimie și Protecția Mediului Azur, Grădinița Nr. 32, Grădinița „Primii Pași” și Grădinița lui Goghiță. În apropiere de locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze, troleibuze și maxi taxi. Distanța de la complexul locativ „Alex Residence” până în centrul orașului Timișoara este de 4,7 km și până în Piața Victoria se ajunge cu mașina în maxim 10 minute, până la Gară sunt 6,5 km și sunt 12,6 km de parcurs până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Caracteristici generale ale complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Alex Residence” prezintă clădiri rezidențiale moderne de un regim mic de înălțime și un grad sporit de rezistență seismică, fiecare bloc are câte un Parter și 2 Etaje. Aspectele caselor sunt elegante și atractive și sunt construite într-un stil arhitectural modern. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori perimetrali ai apartamentelor, precum și compartimentările sunt realizate din materiale termo și fono eficiente, iar sistemul de izolare termică fiabil aplicat pe partea exterioară a clădirilor este compus din materiale calitative și durabile în timp. Ferestrele instalate la apartamente sunt termopane și dispun de un grad înalt de izolare termică și fonică. Accesul în incinta blocurilor se face prin sistem cu interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului de apartamente sunt organizate supraterane lângă blocuri.

Finisarea și echiparea apartamentelor

În faza a doua a proiectului rezidențial sunt prevăzute în total 24 de proprietăți locative și în blocurile complexului locativ „Alex Residence” sunt disponibile în vânzare locuințe cu 2 și 3 camere și toate sunt perfect proiectate cu scheme funcționale și dispun de spațiile utile de la 44,80 mp până la 77,54 mp și în fiecare bloc rezidențial sunt găzduite câte 7 unități locative, ce beneficiază de terase cu acces direct din dormitoare. În vânzare apartamentele sunt oferite complet finisate și pardoselile locuințelor din holuri, livinguri și dormitoare sunt placate cu parchet calitativ Krono, iar pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor sunt finisate cu gresie Cesarom. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, iar pe pereții băilor și parțial în bucătării sunt placaje cu faianță de la Cesarom. Toate ușile interioare instalate în apartamente sunt prezentate de la compania Porta Doors și ușile de la intrare sunt din metal. Sistemul de electricitate este complet realizat și instalațiile sanitare sunt conduse. Sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații montate prin pardoseală și centralele termice proprii pentru fiecare apartament sunt de firma Saunier Duval. Toate blocurile locative sunt branșate la utilități și în fiecare apartament este apă, gaz, curent electric și este racordare la canalizare.

Pentru mai multe informații utile și pentru alte detalii despre apartamentele noi, sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului locativ „Alex Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Alex Residence Timișoara.

Unde se află Alex Residence?

strada Frasinului, zona Unității Militare - Giroc, Timișoara.

Termen de finalizare Alex Residence?

Faza 1, Faza 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alex Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alex Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Alex Residence este – Alex Residence Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC