Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alex Residence
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 100 €
Adresa
Calea Urseni, 8, zona Soarelui, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Faza 2
3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2021
Faza 1
Faza 1
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Alex Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 21 octombrie 2022
2 camerede la 44.8 m2de la ‍1 150 € / m2de la ‍51 520 €
3 camerede la 58 m2de la ‍1 100 € / m2de la ‍63 800 €

Alex Residence pe hartă Timișoara

Calea Urseni, 8, zona Soarelui, Timișoara

Modalități de achiziție a unui apartament în Alex Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente24 ( faza 2 )
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente44–58 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul de locuințe „Alex Residence” este dezvoltat pe strada Calea Urseni, la numărul 8, din zona Soarelui/cartierul Braytim în orașul Timișoara. În proximitatea locuințelor noi se află o mulțime de puncte de interes și sunt supermarketurile: Penny, Profi City, LIDL, este hipermarketul Billa și Pița Giroc, sunt cafenele, pizzerii și restaurante și se află parcurile Lidia, Scuarul Elevilor, Triade, iar la 650 de metri se află sala de fitness „Smartfit Studio” și este terenul sportiv „Davia Sport”. Nu departe de complexul rezidențial este Oficiul Poștal, sunt cabinete și centre medicale și nu departe se află Spitalul Județean. Copiii din blocurile locative „Alex Residence” au posibilitatea de a frecventa următoarele organizații educaționale și instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Iris”, Liceul „Waldorf”, Școala Generală Nr. 25, Școala Gimnazială Nr. 30, Grupul Școlar de Chimie și Protecția Mediului Azur, Grădinița Nr. 32, Grădinița „Primii Pași” și Grădinița lui Goghiță. În apropiere de locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze, troleibuze și maxi taxi. Distanța de la complexul locativ „Alex Residence” până în centrul orașului Timișoara este de 4,7 km și până în Piața Victoria se ajunge cu mașina în maxim 10 minute, până la Gară sunt 6,5 km și sunt 12,6 km de parcurs până la Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia”.

Caracteristici generale ale complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Alex Residence” prezintă clădiri rezidențiale moderne de un regim mic de înălțime și un grad sporit de rezistență seismică, fiecare bloc are câte un Parter și 2 Etaje. Aspectele caselor sunt elegante și atractive și sunt construite într-un stil arhitectural modern. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori perimetrali ai apartamentelor, precum și compartimentările sunt realizate din materiale termo și fono eficiente, iar sistemul de izolare termică fiabil aplicat pe partea exterioară a clădirilor este compus din materiale calitative și durabile în timp. Ferestrele instalate la apartamente sunt termopane și dispun de un grad înalt de izolare termică și fonică. Accesul în incinta blocurilor se face prin sistem cu interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului de apartamente sunt organizate supraterane lângă blocuri.

Finisarea și echiparea apartamentelor

În faza a doua a proiectului rezidențial sunt prevăzute în total 24 de proprietăți locative și în blocurile complexului locativ „Alex Residence” sunt disponibile în vânzare locuințe cu 2 și 3 camere și toate sunt perfect proiectate cu scheme funcționale și dispun de spațiile utile de la 44,80 mp până la 77,54 mp și în fiecare bloc rezidențial sunt găzduite câte 7 unități locative, ce beneficiază de terase cu acces direct din dormitoare. În vânzare apartamentele sunt oferite complet finisate și pardoselile locuințelor din holuri, livinguri și dormitoare sunt placate cu parchet calitativ Krono, iar pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor sunt finisate cu gresie Cesarom. Tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți, iar pe pereții băilor și parțial în bucătării sunt placaje cu faianță de la Cesarom. Toate ușile interioare instalate în apartamente sunt prezentate de la compania Porta Doors și ușile de la intrare sunt din metal. Sistemul de electricitate este complet realizat și instalațiile sanitare sunt conduse. Sistemul de încălzire este complet realizat cu instalații montate prin pardoseală și centralele termice proprii pentru fiecare apartament sunt de firma Saunier Duval. Toate blocurile locative sunt branșate la utilități și în fiecare apartament este apă, gaz, curent electric și este racordare la canalizare.

Pentru mai multe informații utile și pentru alte detalii despre apartamentele noi, sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului locativ „Alex Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Alex Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Alex Residence în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Alex Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 100 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Alex Residence în Timișoara?

Modalități de plata în Alex Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Alex Residence?

Faza 1, Faza 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC