Previzualizare foto – fotografie originală aici

Macilor Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Macilor, zona Braytim, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 8 blocuri în această etapă
Încă 8 blocuri
str. Macilor, zona Braytim, Timișoara (Macilor 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Macilor Residence pe hartă Timișoara

str. Macilor, zona Braytim, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzireaer conditionat cu inverter, încălzire in pardoseală, centrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareloc de paracre suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisaje finisaje la cheie la alegerea viitorilor propietari
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Macilor Residence” se află localizat pe strada Macilor, în zona Braytim din orașul Timișoara. Chiar lângă imobilele noi se află magazinul Alimentar „LaDoiPași” și este de parcurs pietonal un kilometru până la Carrefour Market, o distanță de 1,4 km trebuie de parcurs până la marketul Profi și sunt 1,9 km până la Penny Market. În apropierea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, este oficiu poștal, sunt câteva restaurante și cafenele. Sunt 550 de metri până la organizația preșcolară „Mini Kids”, nu departe se află Școala Gimnazială Nr. 20 și Colegiul tehnic ”Electrotimiș”. În proximitatea complexului de locuințe este Parcul Lidia, sunt doar 2 km până la Stadionul „Arena Ciarda Roșie” și 2,3 km până la Ștrandul „Sun Beach”.

În apropierea blocurilor rezidențiale sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze. De la complexul locativ „Macilor Residence” sunt de parcurs aproximativ 6 km până în Piața Victoriei din Timișoara și la o distanță de circa 8 km se află Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara sunt de parcurs 14 km.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Macilor Residence” se compune din 3 blocuri de apartamente proiectate cu un regim mic de înălțime, ce au o rezistență seismică sporită. Toate blocurile locative sunt construite cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă, ce sunt logic poziționate pe teren. Imobilele sunt calitativ construite cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare fiind realizate la standardele europene. Structura de rezistență a clădirilor locative contă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și cu toți pereții interiori (inclusiv și compartimentările) realizate din cărămidă termic și fonic rezistentă). Peste fațadele imobilelor este aplicat un sistem termic fiabil și acestea sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la locuințe are profil PVC și geam termopan tripan și la dormitoare sunt instalate rulouri din aluminiu. Ansamblul rezidențial dispune de sistem de alarmă în caz de antiefracție. Accesul în incinta blocurilor locative se face prin sistem cu video interfon și complexul locativ dispune de sistem de supraveghere video peste tot perimetrul.

Este câte un loc de parcare suprateran inclus în prețul fiecărei unități locative achiziționate și toate locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Macilor Residence” sunt organizate supraterane.

Despre apartamente, utilități și finisaje

În blocurile ansamblului locativ „Macilor Residence” sunt proiectate apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele utile de la 37 mp până la 65 mp utili. În vânzare locuințele sunt prezentate „La cheie” finisate, cu oferirea viitorilor locatari a posibilității de alegere a finisajelor interioare (plăcile de gresie și faianță, parchetul, ușile și obiectele sanitare). Unitățile locative se predau în folosință cu sistemele inginerești complet realizate. Sistemul de încălzire este instalat autonom pentru fiecare unitate locativă cu câte o centrală termică proprie, unde toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și apartamentele beneficiază de sistem de aer condiționat cu inverter. Instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții și conectate la obiectele sanitare. Este complet realizat sistemul de electricitate și sistemul de gaz. Toate blocurile locative sunt racordate la utilități și apartamentele se contorizează separat.

Ansamblul locativ „Macilor Residence” este dezvoltat de către compania „Muzicescu Rezidențial”, care are o experiență în domeniul dezvoltării imobiliare de mai mult de 12 ani și peste 20 000 mp construiți în zona Braytim. Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al companiei „Muzicescu Rezidențial”, unde sunt afișate toate contactele și unde găsiți alte informații despre construcția și finisajele apartamentelor noi din complexul locativ „Macilor Residence”.

Acest proiect mai este numit și Macilor Residence Braytim.

Unde se află Macilor Residence?

str. Macilor, zona Braytim, Timișoara.

Termen de finalizare Macilor Residence?

Macilor 1, Macilor 5, Macilor 6, Macilor 2, Macilor 3, Macilor 7, Macilor 8, Macilor 9, Macilor 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Macilor Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Macilor Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Macilor Residence este – Muzicescu Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC