Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Macilor Residence
în Timișoara

Prețul / m2
de la ‍1 315 €
pe ‍214 €
Adresa
str. Macilor, zona Braytim, Timișoara

Schițe și prețuri în Macilor Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 24 ianuarie
2 camerede la 37.84 m2de la ‍1 345 € / m2de la ‍50 900 €
3 camerede la 65.3 m2de la ‍1 315 € / m2de la ‍85 900 €

Macilor Residence pe hartă Timișoara

str. Macilor, zona Braytim, Timișoara

Etape dezvoltare

Macilor Residence
Macilor 4, Macilor 5, Macilor 6
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Macilor Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivideointerfon
Încălzireaer conditionat cu inverter, încălzire in pardoseală, centrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri3
Parcareloc de paracre suprateran inclus
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamente finisaje la cheie la alegerea viitorilor propietari
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–65 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Macilor Residence” se află localizat pe strada Macilor, în zona Braytim din orașul Timișoara. Chiar lângă imobilele noi se află magazinul Alimentar „LaDoiPași” și este de parcurs pietonal un kilometru până la Carrefour Market, o distanță de 1,4 km trebuie de parcurs până la marketul Profi și sunt 1,9 km până la Penny Market. În apropierea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, este oficiu poștal, sunt câteva restaurante și cafenele. Sunt 550 de metri până la organizația preșcolară „Mini Kids”, nu departe se află Școala Gimnazială Nr. 20 și Colegiul tehnic ”Electrotimiș”. În proximitatea complexului de locuințe este Parcul Lidia, sunt doar 2 km până la Stadionul „Arena Ciarda Roșie” și 2,3 km până la Ștrandul „Sun Beach”.

În apropierea blocurilor rezidențiale sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze. De la complexul locativ „Macilor Residence” sunt de parcurs aproximativ 6 km până în Piața Victoriei din Timișoara și la o distanță de circa 8 km se află Gara de Nord, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara sunt de parcurs 14 km.

Prezentarea complexului de locuințe

Proiectul locativ „Macilor Residence” se compune din 3 blocuri de apartamente proiectate cu un regim mic de înălțime, ce au o rezistență seismică sporită. Toate blocurile locative sunt construite cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă, ce sunt logic poziționate pe teren. Imobilele sunt calitativ construite cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare fiind realizate la standardele europene. Structura de rezistență a clădirilor locative contă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și cu toți pereții interiori (inclusiv și compartimentările) realizate din cărămidă termic și fonic rezistentă). Peste fațadele imobilelor este aplicat un sistem termic fiabil și acestea sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la locuințe are profil PVC și geam termopan tripan și la dormitoare sunt instalate rulouri din aluminiu. Ansamblul rezidențial dispune de sistem de alarmă în caz de antiefracție. Accesul în incinta blocurilor locative se face prin sistem cu video interfon și complexul locativ dispune de sistem de supraveghere video peste tot perimetrul.

Este câte un loc de parcare suprateran inclus în prețul fiecărei unități locative achiziționate și toate locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Macilor Residence” sunt organizate supraterane.

Despre apartamente, utilități și finisaje

În blocurile ansamblului locativ „Macilor Residence” sunt proiectate apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele utile de la 37 mp până la 65 mp utili. În vânzare locuințele sunt prezentate „La cheie” finisate, cu oferirea viitorilor locatari a posibilității de alegere a finisajelor interioare (plăcile de gresie și faianță, parchetul, ușile și obiectele sanitare). Unitățile locative se predau în folosință cu sistemele inginerești complet realizate. Sistemul de încălzire este instalat autonom pentru fiecare unitate locativă cu câte o centrală termică proprie, unde toate instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală și apartamentele beneficiază de sistem de aer condiționat cu inverter. Instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții și conectate la obiectele sanitare. Este complet realizat sistemul de electricitate și sistemul de gaz. Toate blocurile locative sunt racordate la utilități și apartamentele se contorizează separat.

Ansamblul locativ „Macilor Residence” este dezvoltat de către compania „Muzicescu Rezidențial”, care are o experiență în domeniul dezvoltării imobiliare de mai mult de 12 ani și peste 20 000 mp construiți în zona Braytim. Vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul web al companiei „Muzicescu Rezidențial”, unde sunt afișate toate contactele și unde găsiți alte informații despre construcția și finisajele apartamentelor noi din complexul locativ „Macilor Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Macilor Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Macilor Residence în Timișoara?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Macilor Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1315 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Macilor Residence în Timișoara?

Modalități de plata în Macilor Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Macilor Residence?

Macilor Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC