Previzualizare foto – fotografie originală aici

Agricultori 107
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Agricultori, 107, zona Piața Muncii, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Agricultori, 107, București
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Agricultori 107 pe hartă București

str. Agricultori, 107, zona Piața Muncii, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică individuală, incalzire in pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare15 locuri de parcare subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Agricultori 107” se află amplasat în zona Piața Muncii pe strada cu aceeași denumire – Agricultori, numărul 107, în sectorul 3, orașul București.

În proximitatea complexului de locuințe se află market-e, sunt bănci, este Sectorul de Poliție Nr. 12, Oficiu Poștal, se află farmacii și funcționează centre medicale, sunt grădinițe („Bambi Step by Step”, „Little Star”, „Vise”) și școli („Cezar Bolliac”, Liceul tehnologic Special Nr. 3, Colegiul „Emil Racoviță”), sunt cafenele și restaurante, saloane de înfrumusețare, săli sportive și localuri de relaxare și divertisment. De la casă până la Parcul Național sunt de parcurs doar 1000 de metri. Nu departe se află centrul comercial Bucharest Mall cu food corturi, cu McDonald’s, cinema și cazino. Pentru copii se află spațiul distractiv „Lazer Jungle Mani”.

De la complexul locativ este acces rapid către principalele artere de circulație din capitală și în apropiere de clădirea locativă „Agricultori 107” se află stații de transport în comun și circulă autobuze, troleibuze și tramvaie, iar stația de metrou Piața Muncii se află la doar 650 de metri și distanța până la Piața Unirii din București este de 3,2 km.

Despre complex și apartamente

Proiectul rezidențial „Agricultori 107” este prezentat cu un bloc locativ modern realizat cu un regim mediu de înălțime cu Subsol + Parter + 4 Etaje și plus al 5-lea etaj este construit retras.

Blocul de imobile este realizat din materiale durabile și termo eficiente, este perfect izolat termic și pentru a păstra confortul fonic și termic în locuințe tâmplăria exterioară instalată dispune de geam tripan și are instalate jaluzele exterioare. Culoarea profilului ferestrelor este gri și perfect se combină cu finisajele fațadei imobilului.

Ansamblul rezidențial dispune de 15 locuri de parcare, care se află poziționate în garaj, unde accesul este comod prin ușă cu telecomandă.

În clădirea rezidențială „Agricultori 107” sunt proiectate 16 unități locative cu compartimentări logic gândite și cu un funcțional înalt. În vânzare sunt oferite garsoniere cu suprafața de la 63,73 mp și apartamente cu două camere cu suprafața până la 95,47 mp, precum și există un apartament de tip Penthouse cu o terasă generoasă cu mărimea de 90 mp. La fiecare etaj inclusiv și la parter se găsesc poziționate câte două apartamente cu 2 camere și o garsonieră cochetă.

Toate apartamentele sunt finisate și au instalate uși interioare cu feronerie și uși de acces din metal de culoare gri de la firma Mega Door, pardoselile sunt placate cu gresie și cu parchet laminat de 8 mm grosime de producere germană cu izolații de 5 mm și plinte, pereții sunt tencuiți și vopsiți, iar în băi și blatul din bucătării sunt placați cu faianță, de asemenea toate camerele de baie sunt calitativ hidroizolate, cu instalații sanitare de la Romstal, unde sunt montate țevi izolate PPR și sunt instalate toate obiectele sanitare cu baterii Grohe/Kludi, sunt dotate oglinzile și accesorii de la Romstal. Și toate preinstalațiile pentru conectarea mașinii de spălat în băi și mașinii de spălat vase în bucătării sunt prevăzute.

Se încălzesc apartamentele prin centrală termică individuală Vaillant (în condensații) și sistem de încălzire autonom cu instalații conduse prin pardoseală în camerele de baie și în bucătării, iar în restul încăperilor sunt instalate calorifere cu termostate. Locuințele sunt dotate cu senzorii de fum, au racordare la țeava de gaze și contoare separat instalate. De asemenea există instalații și cablaje electrice, siguranțe automate Legrand, prize, întrerupătoare și comutatoare, sunt tablouri electrice principale cu diferențial și contoare de electricitate. Este dotat cablaj pentru TV, sunt prize pentru telefon și internet. În apartamente sunt prevăzute preinstalații pentru sistemul de aer condiționat. Este alimentare cu apă și branșament la sistemul de canalizare.

Complexul de locuințe „Agricultori 107” este foarte calitativ construit și este dezvoltat de către compania „Max Estate”.

Pentru a contacta direct agentul imobiliar al Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe web site-ul complexului rezidențial „Agricultori 107”, unde sunt prezentate și alte detalii și informații despre apartamentele noi construite în zona Piața Muncii.

Acest proiect mai este numit și Agricultori Residence.

Unde se află Agricultori 107?

str. Agricultori, 107, zona Piața Muncii, Sector 3, București.

Termen de finalizare Agricultori 107?

str. Agricultori, 107, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Agricultori 107 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Agricultori 107 din București?

Dezvoltătorul Agricultori 107 este – MAX Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC