Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vida Herastrău
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae G. Caramfil, 85, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Nicolae G. Caramfil, 85, București (Vida Herastrău)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Vida Herastrău pe hartă București

str. Nicolae G. Caramfil, 85, Sector 1, București

Stadiul construcției Vida Herastrău

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Stadiul construcției Vida Herastrău - Spot 1, ianuarie 2020
Spot 1
ianuarie 2020
Stadiul construcției Vida Herastrău - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020
Stadiul construcției Vida Herastrău - Spot 3, ianuarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, parc
🟧 Încălzirecentrala termica proprie Viessmann, încalzire in pardoseală
🟧 Lift4 lifturi de 8 pasageri marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente86
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitatecamere de supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație - Premium pentru apartamente - Premium

În partea de Nord a capitalei României, la sectorul 1, în zona cartierului Francez, pe strada Nicolae G. Caramfil, la numărul 85, orașul București este perfect construit ansamblul rezidențial „Vida Herăstrău”. Parcul Herăstrău este localizat la doar 5 minute (nu mai mult de 50 de metri) față de complexul locativ „Vida Herăstrău”. Fiind situat în zona din proximitatea a Parcului Herăstrău, unde este un nivel foarte înalt de dezvoltare, ansamblul imobiliar are în apropierea sa următoarele puncte de interes: Spitalul „Ponderas”, Spitalul de Pediatrie „MedLife”, farmacii, saloane de înfrumusețare și bănci, restaurante, baruri și cafenele exclusiviste.

De la ușa complexului locativ este acces foarte rapid și foarte ușor către diverse zone de interes, zone de business, cluburi sportive cu săli de fitness și terenuri de tenis. Iar Stația de Metrou Aurel Vlaicu se află localizată la numai câteva minute de mers pe jos de la apartamentul Dumneavoastră din complexul rezidențial „Vida Herăstrău”. La fel pe jos se poate de ajuns până la centrul comercial Promenada Mall și la supermarket-urile Mega Image și Carrefour.

Aici este cel mai bun loc pentru a crește copii, deoarece anume aici este o densitate enormă de organizații preșcolare, doar unele din ele: Grădinița lui David, Grădinița „Happy Face”, Grădinița „Kidolino”, Grădinița „Montessori Kindergarten at work”, Grădinița „Happy Angel”, Grădinița „Miniterra”, Grădinița „Bergman” și Școala Gimnazială „Herăstrău”. Accesul către complexul locativ „Vida Herăstrău” se efectuează din strada Ghiozdanului, iar ieșirea este către strada Intrarea Poiana. De la complex până la Piața Unirii sunt 8,5 km, până la Gara de Nord sunt 5,1 km, distanța până la Aeroportul Henri Coandă este de 10,7 km, iar Aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu este la 2,5 km.

Specificațiile tehnice ale mproiectului rezidențial

Proiectul ansamblului rezidențial „Vida Herăstrău” a fost realizat de o calitate înaltă cu Subsol plus Parter și 5 nivele locative cu apartamente.

Construcția clădirilor este structurată cu pereți din beton și cărămidă, iar plafoanele sunt din plăci din beton armat. Pereții despărțitori ai apartamentelor la fel sunt realizați din cărămidă cu beton plus sunt placați cu plăci din gips – carton. Iar pereții interiori din apartamente (compartimentările) sunt realizați complet din plăci de gips – carton (în două straturi) cu grosimea de 100 mm pentru fiecare din ambele părți cu umplutură la mijloc din vată minerală. Și din interior plafoanele la fel sunt placate cu plăci de gips - carton. Pe exterior toate construcțiile sunt placate calitativ cu un sistem de izolare termică din polistiren de 10 cm grosime. Pentru tâmplăria exterioară a fost ales producătorul Schucco cu ferestre cu profil PVC și geam tripan de tip „four seasons”.

Balcoanele și terasele apartamentelor dispun de pereți cu fațade ventilate și placate cu plăci ceramice de KERLIT, iar balustradele instalate sunt din sticlă securizată de tip STAND FREE. În complexul rezidențial sunt exclusivist amenajate două spații de lobby, la finisarea cărora au fost folosite doar materiale de lux, cu marmură și cu plăci ceramice de la LEA CERAMICS. Absolut toate imobilele sunt echipate cu camere video cât și toate spațiile comune și locurile publice beneficiază de supraveghere video, pentru securitatea și liniștea locatarilor.

Complexul rezidențial are instalate în total 4 ascensoare ultra silențioase, cu capacitatea de transportare de până la opt persoane, lifturile sunt de marcă Schindler, plus există instalat încă un ascensor „EXTRA”, care circulă de la etajul 2 până la nivelul subteran -1. Mașinile rezidenților pot fi parcate la locurile de parcare organizate în subteran. Pentru tot complexul locativ este instalat un generator cu puterea de 160 kVa. Există organizate și rezervoare pentru apă și hidranți la subsol. Există și un subsol ventilat cu adăpost „ALA” (Apărare Locală Antiaeriană). În fața intrărilor principale din complex sunt instalate sisteme speciale pentru topirea zăpezii, instalate sunt la rampele de acces și de ieșire. Atât la intrare în complex cât și la ieșire ușile instalate sunt – automate.

Iar sistemul de video interfon este cu 7 inch color.

Finisajele locuințelor și dotările de lux

În ansamblul locativ „Vida Herăstrău” este prezentat un număr total de 86 de unități locative, toate cu balcoane și cu zone de terasă perfect amenajate.

Apartamentele sunt structurate foarte confortabil cu planimetrii cu 2, 3 și 4 camere, precum și există și locuințe cu grădină personală.

  • Cu suprafața de la 51 mp până la 70 mp sunt oferite apartamentele cu 2 camere;
  • Cu suprafața între 81 mp și 117 mp sunt prezentate locuințele cu 3 camere;
  • Iar cu suprafața de la 115 mp și până la 127 mp apar unitățile locative cu 4 camere.

Livrarea apartamentelor se efectuează în versiune de finisare – la cheie, unde este folosit un sistem inovativ de climatizare și încălzire. În locuințe sistemul de încălzire este amenajat în pardoseală cu materiale Rehau. Iar pardoselile din dormitoare, holuri și living-uri sunt placate cu parchet triplu stratificat din lemn masiv de la LaLegno. Cu un sistem fiabil de antiefracție „ICA porte blendate” este aleasă de la Pinum ușa de la intrare instalată în fiecare apartament, aceasta este efectuată din metal și este de model DEFENDER.

Toate ușile instalate în interior sunt magnetice și au balamale ascunse, acestea sunt vopsite și au structură plină EDILGREEN și sunt de model MATERIA PLUS din gama Premium Italia. Toată gresia și faianța placată în blocurile sanitare și la blatul bucătăriilor este aleasă de producere italiană din gama Premium LOVE ITALIA. Pentru obiectele sanitare, chiuvetele și toaletele, care sunt instalate în camerele de baie Dezvoltatorul a ales producătorul Villeroy & Boch. Și toate blocurile sanitare sunt conectate la sistemul de ventilare cu ieșire la acoperiș printr-o conductă principală. Pentru fiecare apartament sunt dotate și instalate centrale termice proprii de marca „Viessmann”.

Cu control prin Wi Fi este instalat sistemul de climatizare multisplit DAIKIN. Apartamentele sunt echipate nu numai cu instalații termice și sanitare, dar și toate instalațiile electrice, întrerupătoarele și prizele sunt de producere Legrand, Gewiss și Biticino. Imobilele sunt separat contorizate și racordate la utilități, au internet și telefon.

Dezvoltatorul complexului locativ „Vida Herăstrău” este compania „Villar Grup”, care are o reputație perfectă în domeniul imobiliar încă din anul 1975, iar din anul 2002 este bine cunoscută pe piața construcțiilor imobiliarelor noi din București. Pentru mai multe informații sunteți invitați să vizitați Showroom-ul complexului locativ „Vida Herăstrău” sau de pe site-ul web să cereți o ofertă personalizată cu toate detaliile construcției și cu toate amănuntele apartamentelor noi de lângă Parcul Herăstrău.

Acest proiect mai este numit și Vida Herastrău București.

Unde se află Vida Herastrău?

str. Nicolae G. Caramfil, 85, Sector 1, București.

Termen de finalizare Vida Herastrău?

Vida Herastrău – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vida Herastrău în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vida Herastrău din București?

Dezvoltătorul Vida Herastrău este – Grupul Villar.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC