Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Noble Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 484 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Poienelor, 12, zona Аstra, Brașоv

Schițe și prețuri în Noble Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 30 martie
1 camere43.25–53.81 m2de la ‍1 484 € +TVA / m2de la ‍64 218 € +TVA
2 camere48.49–67.26 m2de la ‍1 510 € +TVA / m2de la ‍73 255 € +TVA
3 camere82.02–86.38 m2de la ‍1 552 € +TVA / m2de la ‍127 372 € +TVA
4 camerede la 116.03 m2prețul se clarifică

Noble Residence pe hartă Brașov

str. Poienelor, 12, zona Аstra, Brașоv

Etape dezvoltare

Începutul construcției Noble Residence conform panoului de şantier — 2021
Noble Residence
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiîn apropiere grădiniță, școală, sala de forță, spital, Mall, Zoo
Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr apartamente35
Număr clădiri1
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțime2S + P + 7
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton armat şi din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere,
Suprafața apartamente43,25–116,03

Informații despre Ansamblul rezidențial

Complex rezidențial exclusivist localizat

Ansamblul locativ „Noble Residence” este amplasat pe strada Poienelor, la numărul 12, în cartierul Astra din orașul Brașov. Zona de amplasare a complexului locativ este una în plină dezvoltare și la dispoziția locatarilor în apropiere de casă funcționează școală și grădiniță, este centru medical, sunt magazine alimentare și centru comercial, în imediata apropiere se află piața Flea Market și hipermarketul Kaufland, sunt magazinele JYSK, Pepco, Brico Depot, Decathlon, Media Galaxy, de asemenea nu departe de complexul locativ sunt săli de fitness, se află Stadionul Metrom și este Baza Sportivă „Prescon”. În proximitatea locuințelor sunt cafenele, restaurante, fast-food-uri și localuri de agrement.

De la complexul locativ „Noble Residence” este acces facil către toate punctele de interes din oraș atât cu transport personal cat și cu mijloace de transport în comun, care circulă pe lângă bloc. Și până în centrul orașului Brașov sunt de parcurs doar 3,5 km, iar până la Gară este o distanță de 4,3 km și aproximativ sunt 13-15 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Detalii constructive despre proiect

Complexul locativ „Noble Residence” reprezintă un bloc locativ atractiv, care este proiectat într-un stil arhitectural modern, unde perfect sunt combinate calitatea, eficiența și funcționalitatea. Regimul de înălțime al clădirii locative este realizat cu două Subsoluri plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Structura constructivă a imobilului constă din cadre din beton armat, iar zidăria tuturor pereților este realizată din blocuri ceramice de tip Acoustic, care sunt umplute cu vată minerală. Toate fațadele sunt ventilate și termic izolate cu vată minerală bazaltică de 15 cm grosime. Instalată la bloc este tâmplărie exterioară cu profil german hexacameral și cu geam termopan și plus toate ferestrele dispun de rulouri exterioare, ce sunt suprapuse la toate etajele. La casa scării instalate sunt ascensoare performante, de ultimă generație cu funcționare silențioasă și sigură. Un nivel înalt de siguranță a locatarilor este asigurată de sistemul de supraveghere video a căilor de acces și plus complexul dispune de sistem de control acces prin interfon. Pentru parcarea autovehiculelor locatarilor și a oaspeților sunt organizate atât locuri de parcare subterane cât și supraterane.

Ansamblul locativ „Noble Residence” este un proiect ultra modern și performant, logic proiectat și dispune de panouri fotovoltaice instalate pe acoperiș, care asigură cu electricitate curtea complexului și casa scării blocului și datorită cărora sunt minimalizate costurile facturilor pentru întreținerea clădirii.

Detaliile apartamentelor

Blocul locativ „Noble Residence” este conceput cu un număr de 35 de apartamente excelent compartimentate cu scheme inteligente cu 1, 2, 3 și 4 camere, ce au suprafețele cuprinse între 43,25 mp și 116,3 mp. Toate locuințele se vând modern finisate cu materiale calitative, ce sunt atent alese și cu bun gust. Pentru cumpărători este oferită posibilitatea de alegere a finisajelor interioare și personalizare a locuinței sale. Ușile de acces instalate la locuințe dispun de sistem antiefracție, sunt sigure și moderne. Toate sistemele inginerești sunt montate și complet realizate și în folosință locuințele de predau cu toate instalațiile sanitare montate și obiectele sanitare elegante sunt instalate și racordate, ventilația apartamentelor se face prin sistem cu recuperare de căldură și sistemul termic al apartamentelor este prevăzut centralizat cu o centrală termică pentru întreg blocul locativ, iar instalațiile termice sunt montate prin pardoselile apartamentelor. Blocul locativ se predă în exploatare absolut racordat la toate utilitățile, ce sunt individual contorizate.

Complexul rezidențial „Noble Residence” este dezvoltat de către compania „KBK Tophaus”, pe site-ul căreia sunt prezentate mai multe informații detaliate despre apartamente și de unde puteți contacta personal cu managerii de vânzare. Nu ratați să treceți direct de pe site-ul nostru pe pagina web a Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Noble Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Noble Residence?

str. Poienelor, 12, zona Аstra, Brașоv.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Noble Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Noble Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1484 € +TVA.

Termen de finalizare Noble Residence?

Noble Residence – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC