Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unique Residence - Marchian
în Botoșani

Prețul / m2
de la ‍1 085 €
Dezvoltator
Adresă
Aleea Maxim Gorki, 6, zona Centru, Botoșani

Mai detaliat despre bloc

Unique Residence - Marchian
6 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2022

Schițe și prețuri în Unique Residence - Marchian

Prețurile și disponibilitatea actualizate 16 februarie 2023.
1 camere
44.75–45.92 m2
de la ‍1 261 € / m2de la ‍54 900 €
2 camere
61.44–77.32 m2
de la ‍1 085 € / m2de la ‍71 000 €
3 camere
96.7 m2
de la ‍1 219 € / m2de la ‍117 900 €

Unique Residence - Marchian pe hartă Botoșani

Aleea Maxim Gorki, 6, zona Centru, Botoșani

Ipoteca pentru Unique Residence - Marchian

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţisistem Smart Home opțional, boxe depozitare, spaţii comerciale, staţie încărcare autovehicole electrice
🟧 Liftlift de 8 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente26
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–124 mp

Despre ansamblu rezidențial

Central localizat

Ansamblul de locuințe „Unique Residence Marchian” se află situat într-o zonă verde a orașului Botoșani, pe strada Aleea Maxim Gorki, la numărul 6. Complexul de locuințe se învecinează cu Biserica „Sfântului Dumitru” și în proximitate se află Muzeul Județean de Istorie, sunt Galeriile de Artă Plastică „Ștefan Luchian”, este Casa De Cultură a Sindicatelor și Teatrul „Mihai Eminescu”, nu departe se află clădirea Judecătoriei din Botoșani, Instituția Prefectului și Primăria orașului Botoșani. Blocul rezidențial are în apropiere o mulțime de puncte de interes așa ca: oficiu poștal, bază sportivă, parc, sunt supermarket-urile „Admir”, „Penny” și „Profi”, funcționează cafenele și restaurante, sucursale a celor mai mari bănci din România, sunt farmacii, este Spitalul „Mavromati Hospital” și Spitalul „Ecomed” S.R.L. și la doar 350 de metri se află Liceul de Artă „Ștefan Luchian”.

Complexul rezidențial „Unique Residence Marchian” este localizat foarte aproape de centrul orașului, unde se ajunge pe jos în cel mult 10 minute. Sunt de parcurs doar 2,1 km până la Gara din Botoșani. Până la centrul comercial „Orhideea” este o distanță de numai 750 de metri și centrul comercial „Uvertura Mall” se află situat la o distanță de doar 800 de metri pietonal. Iar până la centrul comercial Botoșani Shopping Center” sunt de parcurs 1,7 km.

Despre avantajele proiectului imobiliar

Proiectul imobiliar „Unique Residence Marchian” conține un corp de imobil proiectat cu un regim mediu de înălțime cu un Parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este proiectat retras.

Structura de rezistență a clădirii locative este concepută pe cadru din beton armat plus închiderile exterioare perimetrale sunt realizate din cărămidă termo eficientă, iar pereții interiori din apartamente sunt construiți din blocuri BCA (beton celular autoclavizat).

Scara blocului rezidențial are instalat un ascensor de ultimă generație, acesta are capacitatea de ridicare a maxim opt persoane. Ansamblul rezidențial „Unique Residence Marchian” are prevăzute spații comerciale la parter și în curtea complexului sunt amenajate diverse spații verzi și este instalat sistem de iluminare cu senzorii de mișcare. Precum și printre facilitățile complexului locativ este necesar de menționat faptul prezenței boxelor de depozitare. Subterane sunt organizate locurile de parcare din complex, dar și există prevăzute și parcări supraterane.

Deoarece „Unique Residence Marchian” este proiect modern, realizat în conformitate cu ultimele tendințe și dispune de stație pentru încărcarea autovehiculelor electrice. Toate căile de acces către complexul de locuințe sunt generoase, sunt asfaltate și iluminate.

Apartamente personalizabile

Un total de 25 unități rezidențiale sunt prevăzute în complexul locativ „Unique Residence Marchian”. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite garsoniere cu o cameră și apartamente cu una, două și trei camere cu suprafața totală de la 45 mp și până la 124 mp. Apartamentele se predau perfect finisate cu materiale de calitate Premium.

Fiecare cumpărător poate opta pentru instalarea sistemului „Smart Home”, care permite controlul deplin ale tuturor sistemelor electrice, termice, de securitate (punerea în funcție a electrocsnicelor) prin intermediul smartphon-ului Dvs. Acest sistem este oferit opțional contra cost. Și de asemenea din partea Dezvoltatorului există oferte de dezvoltare a unui design arhitectural de interior cu pachet de mobilă și decorațiuni pentru apartamentul ales de Dumneavoastră.

Iar printre dotările standarde sunt incluse și toate sistemele de siguranță a vieții și toate locuințele beneficiază de senzorii de inundații cu electrovană de întrerupere furnizare apă și au senzori de fum. Toate instalațiile electrice sunt conduse, puse la poziții, unde toate circuitele de prizele sunt dotate cu siguranțe cu diferențial de salvare a vieții.

Toate locuințe se predau în folosință beneficiarilor separat contorizate și complet racordate la toate utilitățile generale.

Proiectul imobiliar „Unique Residence Marchian” este dezvoltat de către compania „Unique Residence”, care s-a prezentat cu o reputație perfectă pe piața construcțiilor noi din orașul Iași și Botoșani.

Pentru a rezerva imediat un apartament nou și pentru a contacta direct cu Dezvoltatorul complexului de locuințe „Unique Residence Marchian”, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a companiei „Unique Residence”, doar cu un clic de pe site-ul nostru.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Unique Residence - Marchian?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья
De asemenea, acest complex mai este numit UNIQUE Residence Maxim Gorki.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Unique Residence - Marchian din Botoșani?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Unique Residence - Marchian?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 085 €.

Cum să cumpăr un apartament în Unique Residence - Marchian în Botoșani?

Modalități de plata în Unique Residence - Marchian: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Unique Residence - Marchian?

Unique Residence - Marchian – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC