Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unique Residence - Gh. Avramescu
în Botoșani

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Împărat Traian, 34, zona Gh. Avramescu, Botoșani

Mai detaliat despre blocul

str. Împărat Traian, 34, zona Gh. Avramescu, Botoșani (Unique Residence - Gh. Avramescu)
5 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Unique Residence - Gh. Avramescu

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 februarie 2024
1 camere
40.27–44.83 m2
preț la cerere
2 camere
54.47–63.2 m2
preț la cerere
3 camere
78.94–89.4 m2
preț la cerere

Unique Residence - Gh. Avramescu pe hartă Botoșani

str. Împărat Traian, 34, zona Gh. Avramescu, Botoșani

Ipoteca în Unique Residence - Gh. Avramescu

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare, loc de joacă, stație încărcare autoturisme electrice, loc parcare inclus, protecţie Smart Home optională
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe39.91–89.40 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și vecinătăți

Ansamblul rezidențial „Unique Residence – Gh. Avramescu” se află localizat pe strada Împărat Traian, numărul 34, în zona General Gheorghe Avramescu, din orașul Botoșani. În vecinătatea complexului locativ funcționează bănci, farmacii, spitale, magazine și este supermarket-ul „Profi”. Și pentru copii în apropiere sunt astfel de instituții de învățământ: Școala Nr. 11, Școala Gimnazială Nr. 4 și Școala Gimnazială „Elena Rareș”. Pentru petrecerea timpului liber locatarii în apropiere de casă pot merge în Parcul Tineretului, iar pentru schoping și divertisment pot vizita Centrul comercial „Uvertura Mall”. Și doar în 15 minute pe jos se ajunge de la complexul locativ până în centrul orașului Botoșani, iar până la Gara din Botoșani este de parcurs o distanță de 1,6 km.

Complex locativ cu caracteristică de Premium clasă

Ansamblul locativ „Unique Residence – Gh. Avramescu” se prezintă prestigios pe piața imobiliarelor noi cu un bloc rezidențial proiectat cu un regim de înălțime cu: Demisol plus Parter și plus Patru Etaje locative. Structura constructivă a imobilului este realizată în baza grinzilor armate pentru durabilitatea fundării și cu utilizarea a celor mai calitative materiale de construcții și a tehnologiilor inovative în domeniul construcțiilor și eficienței energetice. Blocul locativ este proiectat cu un stil arhitectural modern, iar culorile luminoase ale tencuielii cu care este finisat blocul rezidențial pozitiv influențează la dispoziția locatarilor și perfect sunt combinate în contrastul culorii maro cu alb, iar efectul maxim final îl reprezintă culoarea galbenă. Toate balcoanele clădirii locative sunt deschis proiectate și toate sunt finisate cu culoare maro.

Blocul rezidențial este echipat cu ascensor de ultimă generație. Pentru copii în curtea complexului este prevăzut un părculeț pentru joacă, care este echipat cu mobilier specializat și în curte sunt insule verzi plantate. Pentru deținătorii automobilelor electrice în incinta ansamblului rezidențial este instalată o stație electrică pentru încărcarea automobilelor și desigur că sunt organizate locuri de parcare. La demisolul clădirii stăpânii apartamentelor beneficiază de boxe de depozitare. Complexul rezidențial „Unique Residence – Gh. Avramescu” beneficiază de patru căi de acces auto și este iluminat, iar pentru iluminatul exterior al complexului locativ sunt folosite lămpile de tip – Led.

Apartamente de tip SMART Home

În complexul rezidențial „Unique Residence – Gh. Avramescu” sunt prevăzute în total un număr de 50 de unități locative cu o funcționalitate maximă. Locuințele sunt prezentate cu scheme inteligent proiectate cu una și două camere cu posibilitatea de personalizare. Iar la cererea cumpărătorilor locuințele pot fi și cu trei camere. Toate apartamentele sunt modern finisate și sunt echipate cu instalații sanitare, termice și electrice. Confortul și siguranța apartamentelor este asigurat de către sistemul SMART prin intermediul căruia, locuințele sunt ușor de controlat la distanță prin intermediul telefonului sau a tabletei.

Locuințele au montați senzorii de fum (în camerele de zi, dormitoare și bucătării), senzorii de inundații montați în zonele bucătăriilor și a mașinilor de spălat, electrovane cu întrerupere automată de furnizare a apei și a gazelor, de asemenea în bucătărie este montat senzor de gaz și monoxid de carbon. Precum și este montat contractorul de întrerupere a furnizării energiei electrice. Prizele electrice sunt dotate cu siguranță cu diferențial pentru salvarea vieții. Plus este instalată în fiecare locuință și o sirenă de interior. În dotările standarde ale imobilelor sunt incluse sisteme de siguranță cu senzorii de mișcare, ce sunt montați pe hol în zona intrării în fiecare apartament. Toate living-urile și dormitoarele dispun de ventilatoare independente cu recuperare de căldură, sunt instalați robineți cu cap electrotermic și sunt montați senzorii pentru temperatură și umiditate.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Unique Residence – Gh. Avramescu” este compania „Unique Residence made to measure apartment”, care oferă următoarele metode de plată: plata în rate (în curând mai multe informații), plata prin credit și plata cash.

Alte informații utile și mai multe materiale despre construcția clădirii rezidențiale „Unique Residence – Gh. Avramescu”, pozele schemelor apartamentelor, disponibilitatea acestora și contactele directe către Dezvoltator, toate le găsiți afișate pe pagina web a companiei „Unique Residence made to measure apartment”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Unique Residence - Gh. Avramescu?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Unique Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Unique Residence - Gh. Avramescu din Botoșani?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Unique Residence - Gh. Avramescu?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Unique Residence - Gh. Avramescu în Botoșani?

Modalități de plata în Unique Residence - Gh. Avramescu: Plata integrală.

Termen de finalizare Unique Residence - Gh. Avramescu?

Unique Residence - Gh. Avramescu – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC