Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

District 8
în Tunari

Vile
de la ‍110 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 000 €
Dezvoltător
Adresă
str. Straja, 10, Dimieni, Tunari, Ilfov

Schițe și prețuri în District 8

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
Vile
110–130 m2
de la ‍1 000 € / m2de la ‍110 000 €

District 8 pe hartă Tunari

str. Straja, 10, Dimieni, Tunari, Ilfov

Plata în rate la District 8

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în District 8

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzireîncalzire si racire prin pompe de caldură
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente84 vile pasive duplex si individuale
🟧 Parcare188 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvine pasive individuale si vile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe110 – 130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare liniștită

Ansamblul de locuințe perfecte „District 8 Complex” se află localizat în nordul capitalei, într-o zonă în plină expansiune, pe strada Straja, la numărul 10, în satul Dimieni/comuna Tunari, din județul Ilfov.

În apropiere de complexul locativ se află stația de autobuz cu rute direct către stația de Metrou Pipera și de la casele locative se ajunge în aproximativ 10 minute cu mașina până în zona Pipera. Pe drum spre comuna Tunari se află clubul de echitație „Steaua” și la o distanță de circa 4–5 km se află magazine alimentare, este market-ul Mega Image, sunt cafenele, este un salon de înfrumusețare, se află stadionul Tunari, este o sală de sport, se află Școala Gimnazială Nr. 1 și este Primăria Tunari.

De la vilele complexului „District 8” până în centrul orașului București este de parcurs o distanță de 22 km, Gara de Nord se află la 19,2 km, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt 12,7 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa este de parcurs o distanță de 13,8 km.

Informații generale despre complexul rezidențial

Proiectul imobiliar „District 8 Complex” constituie vile de tip – Duplex, toate cu un grad înalt de eficiență termică și de un grad superior de rezistență la cutremure. Imobilele sunt construite cu câte un Parter și plus un Etaj. Aspectele vilelor sunt moderne, superbe și atractive, cu fațade finisate în câteva nuanțe ale culorii maro și wenghe și sunt asociate cu bomboane dulci de ciocolată neagră cu aromă de coniac.

Structura constructivă a caselor se bazează pe fundații din beton și constă din carcase cu structură metalică din cadre, stâlpi și planșee. Toate imobilele facilită de sisteme termice și fonice formate din spumă poliuretanică cu celulă închisă – un sistem inovativ fiabil și de un grad superior de eficiență termică, ce oferă rezidenților costuri extrem de mici la întreținere și exploatare. Pentru tâmplăria exterioară a caselor au fost alese ferestre cu profil PVC și sticle termopane.

În incinta ansamblului imobiliar sunt plantate spații verzi și teritoriul este îngrădit și limitat cu pomi Paulownia. În curtea comună sunt amenajate spații de relaxare și socializare (foișor cu mese și loc pentru grătar), este prevăzută o piscină exterioară și special în siguranță amenajat este un teren de joacă pentru copii. Curtea ansamblului locativ „District 8 Complex” este de tip – închis, accesul este strict controlat și se face prin porți automate, sigure realizate din fier. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și în complex există organizate în total 188 de locuri pentru parcare.

Detalii despre vilele pasive

Ansamblul rezidențial „District 8 Complex” în câteva faze dezvoltă un număr de 84 proprietăți rezidențiale. Locuințele sunt proiectate logic, cu scheme confortabile în câteva modele și dispun de câte 4 camere cu 3 băi cu suprafața de la 110 mp sau au 5 camere și 4 băi cu suprafața de 130 mp. Pentru fiecare imobil este prevăzută câte o curte privată cu suprafața care începe de la 300 mp și fiecare proprietate locativă dispune de câte 2 locuri de parcare.

Imobilele pot fi achiziționate atât în versiune de finisare – „la cheie” cât și sunt disponibile finisate – „la gri”. Vilele dispun de un design de interior deosebit proiectat, asupra căruia a muncit un arhitect profesionist din Italia. Toate instalațiile inginerești sunt montate. Sistemele de încălzire pentru fiecare casă sunt individuale și sunt instalate prin pardoseală. Toate imobilele sunt racordate la sistemul de canalizare cu fosă septică de ultimă generație.

Există posibilitatea de plată a locuințelor noi în rade direct de la Dezvoltator fără de dobândă.

Pentru a vă programa cu o vizionare la casele noi, vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „District 8”, unde sunt afișate contactele directe ale reprezentanților Dezvoltatorului și unde sunt prezentate mai multe poze, detalii, scheme și altele informații utile despre vilele dulci.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut District 8?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și District 8 complex.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în District 8 din Tunari?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în District 8?

M² în acest complex costă de la ‍1 000 €.

Cum să cumpăr un apartament în District 8 în Tunari?

Modalități de plata în District 8: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare District 8?

  • Faza 4 – Finalizare în 2024 tr. 4
  • Faza 1, Faza 2, Faza 3 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC