Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Hometown Residence Otopeni
în Otopeni

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. 23 August, 262, Otopeni, Ilfov

Hometown Residence Otopeni pe hartă Otopeni

str. 23 August, 262, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrale termice de apartament
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare46 de locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe69 – 102 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Hometown Residence” se află amplasat în partea de Nord a capitalei, într-o zonă verde și bine aerisită, pe strada 23 august, la numărul 262, în orașul Otopeni din județul Ilfov.

Imobilele sunt localizate la distanțe accesibile față de supermarketuri, centre comerciale, business centre, organizații educaționale și instituții medicale. De la complexul de locuințe până în centrul orașului București este de parcurs o distanță de 18,7 km, până la Gara de Nord se ajunge prin 16,9, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la aproximativ 5 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt 10,8 km.

Descrierea generală a complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Hometown Residence” este format din două blocuri locative, ce sunt construite egale și au același regim mic de înălțime, cu Parter + 2 etaje și + o Mansardă și imobilele dispun de un nivel înalt de rezistență seismică.

La construcția clădirilor au fost folosite doar materiale de calitate superioară și corpurile locative sunt realizate în conformitate cu toate normele europene în vigoare. Structura constructivă a imobilelor este realizată la un grad înalt de durabilitate și constă din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare a caselor, pereții perimetrali ai apartamentelor și compartimentările interioare sunt efectuați din cărămidă termic și fonic eficientă, unde pe exterior grosimea închiderilor este de 25 cm. Plus pe exterior corpurile imobiliare sunt izolate termic și fonic cu polistiren expandat de 10 cm la nivelul apartamentelor și de 5 cm la casa scării. Blocurile locative sunt proiectate într-un stil arhitectural modern cu aplicarea ideilor clasice de finisare cu plăci din lemn, fațada imobilelor este finisată cu tencuieli decorative Baumit de culoare alb și gri pe fonul căreia perfect este evidențiată tâmplăria exterioară de culoare gri – antracit a profilului PVC, cu 5 camere termice și care dispune de geam termoizolant tratat cu low-e. Spațiile comune din incinta imobilelor sunt frumos finisate și pardoselile dispun de placări cu ceramică de producere italiană.

În complexul locativ este un total de 46 locuri de parcare organizate supraterane, dintre care sunt oferite locuri acoperite și deschise. Curtea ansamblului rezidențial „Hometown Residence” este prevăzută de tip – închis, unde locatarii și copiii sunt în siguranță. Întreg teritoriul complexului locativ este bine amenajat, are circa 800 de metri pătrați de spații verzi plantați, sunt pavate alei pietonale, dispune de sistem de iluminat nocturn și căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate.

Apartamente, scheme și finisaje

Datorită faptului, că comunitatea locativă dispune de un număr mic de apartamente, aici este obținut la maxim confortul înalt și intimitate la maxim. Proiectul locativ „Hometown Residence” este prezentat cu un număr total de 23 unități locative moderne, primitoare și de un grad sporit de funcționalitate. Apartamente noi sunt proiectate logic și au scheme ergonomice cu 2 și 3 camere decomandate și dispun de suprafețele cuprinse între 69 mp și 102 mp. Toate proprietățile locative de la etaje dispun de balcoane confortabile cu spații generoase.

Toate apartamentele sunt finisate în complet, cu o mare atenție la detalii și sunt oferite spre vânzare în versiune de finisare – „La cheie”. Cu dotări inovative și cu sisteme inginerești compuse din instalații de calitate superioară. Locuințele au placaje cu gresie, faianță, parchet, vopseli lavabile, uși interioare și de acces Dispun de toate instalațiile inginerești, au dotate centrale termice de apartament, sunt racordate la utilități și se contorizează separat.

Apartamentele complexului de locuințe „Hometown Residence” sunt accesibile prin orice tip de creditare bancară (ipotecară, imobiliară) și prin Programul Guvernamental „Prima Casă”.

Lista amănunțită a tuturor materialelor și dotărilor folosite la finisarea apartamentelor este afișată pe site-ul web al complexului locativ „Hometown Residence” și unde găsiți mul mai multe informații utile despre facilitățile ansamblului rezidențial, unde vă invităm să treceți direct din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Hometown Residence.

Unde se află Hometown Residence Otopeni?

str. 23 August, 262, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Hometown Residence Otopeni?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hometown Residence Otopeni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hometown Residence Otopeni din Otopeni?

Dezvoltătorul Hometown Residence Otopeni este – Hometown Residence Otopeni.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC