Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Darwin Residence
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. 1 Decembrie, 154-156, Tunari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. 1 Decembrie, 154-156, Tunari, Ilfov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. 1 Decembrie, 154-156, Tunari, Ilfov (Bloc 4)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Darwin Residence pe hartă Tunari

str. 1 Decembrie, 154-156, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatii comerciale, locuri de joaca
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcarepeste 300 de locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeS+D+P+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Fiind amplasat în partea de Nord a capitalei - ansamblul rezidențial „Darwin Residence” oferă acces facil către o mulțime de puncte de interes comercial și social din București. Locuințele noi se află dezvoltate pe strada 1 Decembrie, între numerele 154-156 în comuna Tunari din județul Ilfov. In apropierea imediată de complex funcționează magazinul alimentar „La doi pași”, sunt de parcurs 1800 de metri până la supermarketul Mega Image și 1,7 km până la Primăria din Tunari, sunt 2 km până la Stadionul din Tunari și 1,8 km până la Școala Gimnazială Nr. 1. În proximitatea blocurilor locative circulă autobuze și până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” se ajunge parcurgând circa 11 km.

Accesul către complexul de locuințe „Darwin Residence” se face prin DN1 sau prin Tunari-Pipera și de la casele noi se parcurge o distanță de 17,2 km până în Piața Unirii din București, Gara de Nord din capitală se află la 15,8 km și sunt de parcurs aproximativ 6 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 12 km până la Aeroportul „Aurel Vlaicu”.

Caracteristici tehnice ale complexului imobiliar

Ansamblul de locuințe „Darwin Residence” reprezintă o comunitate de locuințe moderne și confortabile structurate în blocuri rezidențiale cu egale regimuri mici de înălțime, toate cu câte un Subsol plus Demisol plus Parter și 3 Etaje de apartamente. Blocurile rezidențiale dispun de un grad seismic înalt și sunt construite calitativ cu respectarea tuturor normelor și ultimilor cerințe în vigoare. Structura constructivă este responsabil realizată și este formată din beton de înaltă calitate și fier cu închideri exterioare și pereți interiori zidiți din cărămidă. Pe partea exterioară a pereților perimetrali ai blocurilor locative este aplicat un sistem termic cu grosimea de 10 cm și cu densitatea polistirenului de EPS80. În clădiri este cald și eficiența termică și fonică este garantată datorită ferestrelor cu profil PVC Salamander Blueevolution și cu geam tripan termopan. Toate blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație.

În incinta complexului de locuințe „Darwin Residence” sunt prevăzute diverse spații comerciale, sunt amenajate locuri de joacă și sunt plantate cu bun gust spații verzi. Și peste 300 de locuri de parcare sunt organizate supraterane în curtea complexului rezidențial.

Prezentare apartamente

Apartamentele complexului imobiliar „Darwin Residence” sunt confortabile și au scheme funcționale cu 2, 3, 4 și 6 camere. Locuințele sunt excepțional proiectate și logic compartimentate și dispun de suprafețele de la 45 mp până la 100 mp Toate unitățile locative sunt primitoare și luminoase, dispun de geamuri mari și au balcoane finisate, unde sunt instalate balustrade din sticlă securizată dublă. Iar pentru toate apartamentele poziționate la parterul blocurilor locative sunt prevăzute grădini private, care se predau cumpărătorilor amenajate. Se livrează locuințele absolut finisate și în versiune „la cheie” cumpărătorilor predate. Plăcile de parchet stratificat placate pe pardoselile dormitoarelor și livingurilor sunt oferite de la firma Haro și au lățimea de 243 mm. Ușile instalate interioare și ușa de acces sunt alese de la firma Pinum. Plăcile de faianță folosite pentru finisarea pereților din camerele de baie și a blatului de la bucătărie sunt de la firma Porcelanosa și plăcile de gresie de pe pardoselile blocurilor sanitare și a bucătăriilor sunt de marca Marazzi. Toate apartamentele se încălzesc autonom și dispun de instalații termice montate prin pardoseală și au dotată câte o centrală termică proprie. Instalațiile sanitare sunt complete și toate dozele electrice sunt montate. Sistemele de comunicații sunt absolut realizate și este racordare la sistemul de canalizare, este apă curentă, gaze naturale și curent electric. Toate apartamentele au cablaj TV, fir de telefonie și internet.

Restul informațiilor despre apartamente, contacte și mai multe detalii despre dezvoltarea complexul rezidențial sunt afișate pe pagina web „Darwin Residence”, unde aveți acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Darwin Residence Tunari.

Unde se află Darwin Residence?

str. 1 Decembrie, 154-156, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Darwin Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Darwin Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Darwin Residence din Tunari?

Dezvoltătorul Darwin Residence este – Darwin Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC