Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex MB Residences
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. D25, 58, zona Mamaia Nord, Constanța

MB Residences pe hartă Constanța

str. D25, 58, zona Mamaia Nord, Constanța

Etape dezvoltare

MB
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftlift marca Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente22
Număr clădiri1
Parcaresupraterană neacoperită și acoperită
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăcamere supraveghere

Despre apartamente

Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente61–62 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Minunat localizat

Ansamblul locativ „MB Residences” se află localizat la numărul 58 pe strada D25, în localitatea Mamaia Sat, zona mamaia Nord/Kazeboo, din județul Constanța

Poziționarea excelentă a blocului de locuințe oferă rezidenților acces rapid către plajă, care se află la o distanță de doar 70 de metri și acces facil către toate punctele de interes de pe litoralul Mării Negre și din orașul Constanța. Locuințele noi se învecinează cu plaje modern amenajate și literalmente este înconjurat de cafenele, restaurante, terase, beach-baruri și taverne. Nu departe funcționează supermarket-uri, sunt magazine, hotele, vile și camping-uri. La o distanță de doar 990 de metri se află Camping Village „Hanul Piraților” și sunt circa 300 de metri până la Plaja Kazeboo.

În apropiere de casa locativă se află stația de autobuz și este de parcurs o distanță de circa 8-9 km până la parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia” și Satul De Vacață. Sunt 14,3 km până în centrul orașului Constanța și 15,1 km până la Gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 24,3 km față de complexul de locuințe „MB Residences”.

Prezentarea blocului

Ansamblul imobiliar „MB Residences” prezintă un bloc de apartamente construit cu un regim de înălțime de: Parter plus 5 Etaje.

Infrastructura blocului locativ este realizată pe o fundație continuă cu piloni armați din beton, suprastructura de rezistență este formată pe cadre și stâlpi din beton armat și toate închiderile exterioare sunt din blocuri BCA cu grosimea de 25 cm și inclusiv compartimentările interioare la fel din BCA. Pe tot perimetrul pereților exteriori ai clădirii rezidențiale este placat sistemul termic de 10 cm grosime, iar toate fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică Caparol. Cu profil din PVC de culoare gri antracit (pe ambele părți) de producere Salamander sunt instalate toate ferestrele și ușile balcoanelor, și toate dispun de geam tripan de tip „four season”, care are acoperire low-e, precum și toate glafurile sunt instalate și sunt confecționate din granit. Casa scării și toate spațiile comune interioare sunt finisate cu materiale de lux - de clasă Premium, cu placări cu granit, este montat sistem de iluminat interior cu senzori de mișcare și la casa scării este instalat un ascensor modern de marca Schindler.

Teritoriul ansamblului rezidențial este dotat cu camere de supraveghere video și sunt disponibile 13 locuri de parcare, ce sunt organizate supraterane și o parte din ele sunt acoperite, iar altă parte sunt deschise.

Accesul în apartamente este controlat de către sistemul cu interfon video.

Prezentarea apartamentelor

Proiectul de locuințe moderne „MB Residences” este dezvoltat de către o echipă de profesioniști în domeniul construcțiilor rezidențiale moderne și prezintă 22 de apartamente exclusiviste și foarte confortabile asupra cărora au muncit arhitecți și proiectanți de renume. Unitățile rezidențiale au scheme confortabile cu 2 camere și au suprafața cuprinsă între 61 și 62 mp. Fiecare proprietate locativă este prevăzută cu încăperi funcționale și cu spații maxim vitrate pentru a asigura locuințele cu cât mai multă lumină naturală pe parcursul zilei întregi. Locuințele sunt construite cu balcoane drăguțe, ce dispun de balustrade din sticlă securizată.

Apartamentele complexului locativ se vând finisate – la alb și într-o astfel de variantă de finisare sunt incluse următoarele finisaje și dotări: tavanele și pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și sunt finisați cu glet, toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă, iar ușa de acces pentru fiecare apartament este de la Pinum și este cu sistem sigur de antiefracție. Toate instalațiile electrice sunt montate în apartamente cu doze modulare de la Gewiss, iar instalațiile sanitare și cele termice sunt conduse prin țevi PEX și au distribuitoare. Utilitățile generale sunt racordate la imobil și în fiecare apartament este apă, curent electric, sistem de canalizare și este branșament la țeava cu gaze naturale.

Există posibilitatea de predare „la cheie” a fiecărui apartament și fiecare locuință poate fi finisată cu gresie, faianță și parchet, tavane Barrisol, uși interioare instalate, obiecte sanitare instalate și aparataj electric de tip Gewiss și pot dispune de câte o centrală termică proprie cu calorifere instalate.

Dragi cumpărători și viitori locatari, aveți puse la dispoziție apartamente luxoase cu discount-uri plăcute pentru plata integrală sau pentru plata unui avans cu mărimea de minim 50 %.

Pe pagina web a complexului locativ „MB Residences” găsiți afișate toate contactele directe către Dezvoltator, sunt afișate mai mute detalii ale apartamentelor și informații despre alte metode de plată acceptate și vă invităm, să treceți direct pe site-ul web a complexului locativ.

Unde se afla MB Residences?

str. D25, 58, zona Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare MB Residences?

MB Residences – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul MB Residences.

Cine este dezvoltatorul MB Residences în Constanța?

Dezvoltator MB Residences – MB Residences.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC