Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Zeido Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 200 €
Dezvoltator
Adresa
str. Berlin, 1/2, zona Palazu Mare, Constanța

Schițe și prețuri în Zeido Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
Garsonierede la 51.6 m2de la ‍1 200 € / m2de la ‍61 932 €
1 camere
de la 51.61 m2de la ‍1 200 € / m2de la ‍61 932 €
2 camere63.68–76.76 m2de la ‍1 200 € / m2de la ‍77 724 €
3 camerede la 95.4 m2de la ‍1 300 € / m2de la ‍124 020 €
4 camere
de la 138.91 m2de la ‍1 300 € / m2de la ‍180 583 €

Zeido Residence pe hartă Constanța

str. Berlin, 1/2, zona Palazu Mare, Constanța

Etape dezvoltare

Zeido Residence
bloc 1, bloc 3
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
Zeido Residence
bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Zeido Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale, interfon
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente97
Număr clădiri3
Parcareparcere supraterană
Regim inalțimeP+6E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente51–95 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Complex locativ cu localizare privilegiată

Ansamblul de imobile „Zeido Residence” se află dezvoltat pe strada Berlin, la numerele 1-2, în zona cartierului Palazu Mare din orașul Constanța. În imediata apropiere de complexul locativ se află Parcul „La Fântână”, este frizerie și farmacie, sunt locuri de joacă amenajate pentru copii, este Oficiu Poștal și funcționează supermarketurile Mega Image și Profi. Nu departe se află hipermarketul Kaufland și sunt de parcurs doar 2,6 km până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” unde este hipermarketul Carrefour și se află magazinele Dedeman, Brico Depot, Decathlon, Selgros, LEMS. IKEA și JYSK. În proximitatea blocurilor locative sunt instituții de învățământ, facultăți și nu departe se află Campusul Universitar. Până la malul Lacului Siutghiol se ajunge pe jos parcurgând nu mai mut de 2,3 – 2,5 km, iar până la cele mai frumoase plaje din stațiunea Mamaia sunt circa 5 km, sunt 4,7 – 4,9 km până la Luna Park și Parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia”. Pe lângă complex circulă mijloace de transport în comun și sunt 7,2 km până în centrul orașului Constanța și 10 km până la Portul Turistic, o distanță de 8,7 km este de parcurs până la Gara din Constanța și 19 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Proiectul locativ „Zeido Residence” reprezintă o comunitate rezidențială selectă formată din 3 corpuri de imobil cu aspecte atractive, ce sunt realizate cu o arhitectură ultra modernă și dispun de câte un Parter plus 5 Etaje. Casele de apartamente sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile și imobilele corespund celor mai înalte standarde de confort și sunt finisate cu cele mai calitative și moderne finisaje, au o structură din beton armat cu închideri exterioare, pereți interiori din cărămidă eficientă termic și fonic, iar toate compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din blocuri BCA. Peste pereții exteriori, pe perimetrul blocurilor locative este calitativ placat un sistem termic cu grosimea de 10 cm. Casele de apartamente sunt finisate pe exterior cu tencuială decorativă siliconică și culorile folosite (alb, gri și maro) sunt excelent combinate. Tâmplăria instalată la blocuri este din profil PVC de la Salamander și are geam termopan tripan. Holurile, coridoarele și casa scării din blocuri sunt finisate și dispun de placaje din granit și au sisteme de iluminat public realizate. Imobilele sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, de mare viteză, de la firma Schindler, ce funcționează silențios și sunt foarte sigure.

Curtea interioară a complexului locativ are trotuare betonate și străzile sunt asfaltate și iluminate. Locurile de parcare sunt organizate supraterane. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Apartamente

Complexul rezidențial „Zeido Residence” este prevăzut cu 97 de apartamente decomandat compartimentate și prezintă în vânzare garsoniere și locuințe spațioase cu 2 și cu 3 camere generoase. Suprafețele unităților locative variază între 51 mp și 95 mp și locuințele dispun de balcoane confortabile complet finisate și cu balustrade realizate din sticlă securizată. Apartamentele se vând complet finisate într-un stil de design de ultimă generație și au toate tavanele și toți pereții tencuiți, prelucrați cu glet și văruiți. Plăcile de gresie și parchetul sunt folosite pentru finisarea pardoselilor și beneficiarii își aleg personal încăperile unde și ce tip de material va fi placat. Sunt instalate ușile interioare și ușă din metal antiefracție - la intrare. Toate camerele de baie sunt finisate, utilate și instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi PEX. Apartamentele au calorifere instalate și centrale termice proprii cu instalații Pex plus distribuitoare. Complexul de locuințe „Zeido Residence” are racordare la electricitate, la sistemul de alimentare cu apă, gaze și este branșat la canalizare.

Cumpărătorii facilită de posibilitatea de plată prin rate de la Dezvoltator și de posibilitatea de achiziționare prin creditare bancară.

Pentru alte informații și mai multe detalii puteți trece pe pagina complexului locativ „Zeido Residence” chiar de pe site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Zeido Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Zeido Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Zeido Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1200 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Zeido Residence în Constanța?

Modalități de plata în Zeido Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Zeido Residence?

Zeido Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC