Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Zeido Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Berlin, 1/2, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Berlin, 1/2, Palazu Mare (imobil)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Zeido Residence pe hartă Palazu Mare

str. Berlin, 1/2, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, interfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente97
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareparcere supraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Complex locativ cu localizare privilegiată

Ansamblul de imobile „Zeido Residence” se află dezvoltat pe strada Berlin, la numerele 1-2, în zona cartierului Palazu Mare din orașul Constanța. În imediata apropiere de complexul locativ se află Parcul „La Fântână”, este frizerie și farmacie, sunt locuri de joacă amenajate pentru copii, este Oficiu Poștal și funcționează supermarketurile Mega Image și Profi. Nu departe se află hipermarketul Kaufland și sunt de parcurs doar 2,6 km până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” unde este hipermarketul Carrefour și se află magazinele Dedeman, Brico Depot, Decathlon, Selgros, LEMS. IKEA și JYSK. În proximitatea blocurilor locative sunt instituții de învățământ, facultăți și nu departe se află Campusul Universitar. Până la malul Lacului Siutghiol se ajunge pe jos parcurgând nu mai mut de 2,3 – 2,5 km, iar până la cele mai frumoase plaje din stațiunea Mamaia sunt circa 5 km, sunt 4,7 – 4,9 km până la Luna Park și Parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia”. Pe lângă complex circulă mijloace de transport în comun și sunt 7,2 km până în centrul orașului Constanța și 10 km până la Portul Turistic, o distanță de 8,7 km este de parcurs până la Gara din Constanța și 19 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea ansamblului de locuințe

Proiectul locativ „Zeido Residence” reprezintă o comunitate rezidențială selectă formată din 3 corpuri de imobil cu aspecte atractive, ce sunt realizate cu o arhitectură ultra modernă și dispun de câte un Parter plus 5 Etaje. Casele de apartamente sunt construite cu o mare atenție la toate detaliile și imobilele corespund celor mai înalte standarde de confort și sunt finisate cu cele mai calitative și moderne finisaje, au o structură din beton armat cu închideri exterioare, pereți interiori din cărămidă eficientă termic și fonic, iar toate compartimentările interioare din apartamente sunt realizate din blocuri BCA. Peste pereții exteriori, pe perimetrul blocurilor locative este calitativ placat un sistem termic cu grosimea de 10 cm. Casele de apartamente sunt finisate pe exterior cu tencuială decorativă siliconică și culorile folosite (alb, gri și maro) sunt excelent combinate. Tâmplăria instalată la blocuri este din profil PVC de la Salamander și are geam termopan tripan. Holurile, coridoarele și casa scării din blocuri sunt finisate și dispun de placaje din granit și au sisteme de iluminat public realizate. Imobilele sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație, de mare viteză, de la firma Schindler, ce funcționează silențios și sunt foarte sigure.

Curtea interioară a complexului locativ are trotuare betonate și străzile sunt asfaltate și iluminate. Locurile de parcare sunt organizate supraterane. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Apartamente

Complexul rezidențial „Zeido Residence” este prevăzut cu 97 de apartamente decomandat compartimentate și prezintă în vânzare garsoniere și locuințe spațioase cu 2 și cu 3 camere generoase. Suprafețele unităților locative variază între 51 mp și 95 mp și locuințele dispun de balcoane confortabile complet finisate și cu balustrade realizate din sticlă securizată. Apartamentele se vând complet finisate într-un stil de design de ultimă generație și au toate tavanele și toți pereții tencuiți, prelucrați cu glet și văruiți. Plăcile de gresie și parchetul sunt folosite pentru finisarea pardoselilor și beneficiarii își aleg personal încăperile unde și ce tip de material va fi placat. Sunt instalate ușile interioare și ușă din metal antiefracție - la intrare. Toate camerele de baie sunt finisate, utilate și instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi PEX. Apartamentele au calorifere instalate și centrale termice proprii cu instalații Pex plus distribuitoare. Complexul de locuințe „Zeido Residence” are racordare la electricitate, la sistemul de alimentare cu apă, gaze și este branșat la canalizare.

Cumpărătorii facilită de posibilitatea de plată prin rate de la Dezvoltator și de posibilitatea de achiziționare prin creditare bancară.

Pentru alte informații și mai multe detalii puteți trece pe pagina complexului locativ „Zeido Residence” chiar de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Zeido Residence 1.

Unde se află Zeido Residence?

str. Berlin, 1/2, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Zeido Residence?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Zeido Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Zeido Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Zeido Residence este – Siro.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC