Previzualizare foto – fotografie originală aici

Spring Residences
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Harmanului, zona Tarlungeni, Brașov

Mai detaliat despre blocul

str. Harmanului, Brașov (Spring Residences)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Spring Residences pe hartă Brașov

str. Harmanului, zona Tarlungeni, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţistație încărcare vehicole electrice
🟧 Încălzireincalzire centralizată
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe141–225 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizat acolo unde ai visat

În una din cele mai întrebate zone ale județului Brașov este localizat ansamblul imobiliar „Spring Residences” și acesta se află amplasat pe strada Hărmanului, în zona cartierului Izvor din comuna Târlungeni, județul Brașov. Clădirea de apartamente se găsește perfect poziționată în inima câmpurilor verzi, și este aprovizionată cu mult aer de munte și complet este ferită de gălăgia și agitația urbană și se învecinează cu Biserica „Acoperământul Maicii Domnului”.

Nu departe de casa cu apartamente se află un minimarket, este restaurantul și centrul de echitație al localului „Hanul Din Izvor”, este și o pizzerie și funcționează un salon de înfrumusețare.

De la complex în 10 - 12 minute se ajunge cu mașina până în Centrul Nou al Brașovului și sunt de parcurs circa 9 - 9,5 km, este o distanță de 10 km până la centrul comercial „Coresi Shopping Center”, sunt 9,4 km până la centrul comercial „Magnolia” și 9,9 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Brașov se găsește situat la o distanță de 24,2 km față de complexul locativ „Spring Residences”.

Informații despre acest proiect modern și inovativ

Ansamblul de imobile „Spring Residences” dispune de un bloc de locuințe inteligent construit în inima naturii, care este realizat cu un regim mic de înălțime și cu o mare rezistență seismică. Imobilul dispune de un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje. Clădirea locativă este construită cu o structură din beton armat și are toți pereții exteriori și compartimentările interioare formate din zidărie din cărămidă termic și fonic eficientă. Iar sistemul de izolație termică exterioară este de o calitate superioară, ce semnificativ influențează la reducerea considerabilă a cheltuielilor pentru facturi. Plus calitatea tâmplăriei exterioare instalate la bloc este de un nivel înalt și asigură locuințele cu temperatură constantă, liniște și le protejează de praf.

În complex este prevăzută și o stație pentru încărcarea automobilelor electrice și sunt asigurate supraterane câte două locuri private de parcare pentru fiecare proprietate locativă.

Complexul de locuințe „Spring Residences” este accesibil prin străzi asfaltate și iluminate.

Detaliile apartamentelor cu un mediu relaxant

Proiectul imobiliar „Spring Residences” prezintă apartamente moderne cu scheme cu 3 și 4 camere spațioase cu suprafețele cuprinse între 141 mp și până la 225 mp. Toate apartamentele sunt gândite cu design-uri eficiente și pline de confort, unde un rol important joacă mărimea generoasă a ferestrelor, care permit la maxim locuințelor să fie asigurate cu lumină naturală. Fiecare unitate locativă are geamuri pe ambele părți ale clădirii și locuințele pot fi ușor aerisite. Bucătăriile din apartamente sunt proiectate de tip – Open Space, dar la dorința beneficiarilor acestea pot fi ușor separate și devin unități închise. În interiorul locuințelor sunt proiectate și spații de depozitare. La parterul blocului rezidențial se poziționează apartamentele cu 3 camere, care facilită de grădini private și beneficiază de câte două locuri de parcare. Iar la etaj se află poziționate unități locative cu spațioase terase formidabile.

Sistemul de încălzire pentru întreg complexul locativ este prevăzut centralizat și dispune de termostate de reglare individuală a temperaturii în apartamente.

Fiecare apartament dispune de un grad înalt de intimitate și are acces privat. Locuințele din „Spring Residence” oferă vederi fascinante către vârfurile munților „Piatra Mare” și „Postăvarul” și vă dăruiesc aici cea mai liniștită viață și cele mai dorite vacanțe sau weekend-uri.

Pentru a vă informa cu mai multe detalii și informații depline despre cele mai atractive apartamente, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ ”Spring Residence”, unde găsiți afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Spring Residence, Spring Residences Harmanului.

Unde se află Spring Residences?

str. Harmanului, zona Tarlungeni, Brașov.

Termen de finalizare Spring Residences?

Spring Residences – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Spring Residences în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Spring Residences din Brașov?

Dezvoltătorul Spring Residences este – Spring Residences.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC