Previzualizare foto – fotografie originală aici

English Village
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Izvorului, zona Izvor, Brașov

English Village pe hartă Brașov

str. Izvorului, zona Izvor, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica marca Ariston
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri9 vile duplex
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe130 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare confortabile și ușor accesibilă

Ansamblul imobiliar „English Village” este optim poziționat pe strada Izvorului, în zona Izvor - Tărlungeni, orașul Brașov.

Distanța de la complexul locativ până la DJ este de doar 1100 de metri, iar până la centura Brașov sunt de parcurs 4 km și de la imobilele noi sunt de parcurs în jur la 5 km până la Piața Angro Stupini, iar pe drum spre Brașov se află magazinele Dedeman și Leroy Merlin și Parcul Acvatic „Aquatic Paradise” până la care sunt de parcurs aproximativ 6 km.

De la vile până în Centrul Vechi al orașului Brașov se ajunge în 12-14 minute cu mașina și sunt de parcurs circa 10 km. Până la Gară este o distanță de 9 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la o distanță de 6 km față de casele locative „English Village”.

Detalii tehnice ale imobilelor din complex

Proiectul rezidențial „English Village” prezintă un grup de case de o arhitectură deosebită, toate cu regimuri de înălțime cu Parter plus un Etaj și Pod. Imobilele sunt calitativ construite cu folosirea materialelor inovative de construcții și dispun de o structură constructivă compusă din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări interioare din cărămidă de marca Ciceram. Peste tot perimetrul pereților exteriori ai caselor este aplicat calitativ un sistem de izolare termice, care este format din vată bazaltică și are grosimea de 10 cm. Aspectul arhitectural al fațadelor clădirilor este similar designului englezesc și fațadele imobilelor sunt placate cu șindrilă de fațadă Tehnonicol Hauberk, care se aplică peste o membrană de difuzie și peste placa OSB. Acoperișul imobilelor este realizat din țiglă de lut Ciceram. Pentru tâmplăria exterioară au fost alese ferestre cu profil PVC de la firma Salamander cu pachet cu 3 foi de sticle termopane de un grad înalt de eficiență termică.

La achiziționarea unei vile din incinta complexului locativ „English Village” fiecare cumpărător facilită de câte un loc de parcare suprateran, ce este inclus în prețul fiecărui imobil și în plus există posibilitatea de amenajare a încă a unui loc de parcare.

În interiorul complexului de locuințe există drum asfaltat și toate spațiile comune sunt amenajate, iluminate și îngrijite. Pentru un nivel înalt de consfort și siguranță a locatarilor și copiilor, fiecare proprietate locativă este îngrădită și delimitată cu gard din lemn.

Vile de un grad înalt de siguranță și confort

Ansamblul locativ „English Village” prezintă un total de 18 corpuri de imobil de tip – Duplex, unde sunt oferite în vânzare vile practice, eficient compartimentate, cu scheme funcționale cu 4 camere spațioase și logic poziționate pe nivele. Suprafața imobilelor este proiectată de 130 mp și fiecare vilă este prevăzută cu terasă proprie (acces din casă), precum și dispune de câte o curte privată.

La parterul fiecărei locuințe se găsește proiectată camera de zi, ce este alocată zonei de dinning, iar bucătăria este de tip închis, de asemenea la parter se află un bloc sanitar și este ieșirea către terasă. Iar la Etaj se află poziționate dormitoarele, este un spațiu de depozitare sau dressing și se află o cameră de baie. Iar spațiul din podul vilelor poate fi folosit pentru depozitarea și păstrarea obiectelor de folosire rară.

Cumpărătorii au posibilitatea de achiziționare case complet finisate, unde zonele de terasă sunt finisate cu plăci ceramice speciale pentru exterior și în dependență de tipul spațiului interior pardoselile sunt placate cu gresie și faianță în băi și bucătării plus sunt placări ceramice pa casa scării și parchet laminat pentru dormitoare și zona de zi. Toate locuințele se predau în folosință cu instalații electrice și termice dotate și au conectate câte o centrală termică prin condensații de marca Ariston. Toate utilitățile generale sunt racordate la case și în locuințe este apă, gaz și electricitate plus sunt instalate apometre și contoare individuale.

Echipa de vânzări a Dezvoltatorului vă stă la dispoziție cu informații depline despre casele noi și despre toate metodele de plată acceptate, vă invităm să trecem pe pagina web a complexului rezidențial „English Village” și vă găsiți toate contactele directe către agenții de vânzări și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la vilele noi.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și English Village Brașov.

Unde se află English Village?

str. Izvorului, zona Izvor, Brașov.

Termen de finalizare English Village?

duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4, duplex 5, duplex 6, duplex 7, duplex 8, duplex 9 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în English Village în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul English Village din Brașov?

Dezvoltătorul English Village este – English Village.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC