Previzualizare foto – fotografie originală aici

MoonLight Residence
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia, 485A, zona Centru Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Mamaia, 485A, zona Centru Mamaia (MoonLight)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

MoonLight Residence pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 485A, zona Centru Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţibeton armat cu închideri din cărămidă și BCA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe68–91 m²

Despre ansamblu rezidențial

Între mare și lac deosebit amplasat

Ansamblul locativ „MoonLight Residence” se află amplasat într-o zonă cu o infrastructură bine dezvoltată, într-o zonă exclusivistă unde este interes turistic sporit. Blocul locativ se află localizat pe Bulevardul Mamaia, la numărul 485A, în zona centrală a stațiunii Mamaia din județul Constanța. Din ferestrele locuințelor noi se deschid vederi excepționale asupra Lacului Siutghiol și asupra Stațiunii Mamaia și locatarii au de parcurs o distanță de doar 400 de metri până la plajă. În proximitatea complexului rezidențial sunt magazine mici, funcționează farmacii, sunt cluburi, cafenele, terase, taverne, baruri și restaurante. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” este o distanță de 4,1 km, până la Telegondola Mamaia sunt de parcurs cu transport 4,9 km, iar până la Luna Park Vacanță sunt 5,2 km. În proximitatea complexului rezidențial sunt stații de transport public și circulă autobuze și maxi taxi. Distanța de la ansamblul locativ „MoonLight Residence” până în centrul orașului Constanța este de 9,5 km, sunt 10,3 km până la Gară și 26 km până la Aeroportul internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Detalii de amenajare și caracteristica tehnică a complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „MoonLight Residence” este un proiect rezidențial realizat în conformitate cu ultimele tendințe arhitecturale și prezintă un bloc de apartamente de un aspect atractiv și elegant, ce este proiectat cu un regim de înălțime cu un Parter și plus 9 Etaje locative și are o construcție solidă realizată responsabil din materiale durabile cu folosirea a celor mai performante tehnologii și idei de design de ultimă generație. Structura de rezistență a blocului locativ este formată din cadre din beton armat și umplutura închiderilor exterioare din cărămidă, iar pereții perimetrali ai apartamentelor și toate compartimentările interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Peste pereții perimetrali ai clădirii pe partea exterioară este aplicat un sistem termic cu grosimea de 10 cm format din polistiren expandat și toate fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială siliconică. Blocul de apartamente este echipat cu ferestre cu profil din aluminiu și au geam dublu instalat și la intrare în clădirea de apartamente este instalată ușă din metal cu capacități antiincendiu. Casa scării este modern finisată cu granit, are instalate balustrade din sticlă securizată și mână curentă din inox. Blocul locativ dispune de 2 ascensoare moderne de marca Schindler cu capacitatea de transportare a 6 persoane, fiecare și ambele au un grad înalt de siguranță. În blocul locativ sunt prevăzute camere tehnice și pe fiecare etaj sunt instalați hidranți.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „MoonLight Residence” sunt organizate supraterane, sunt amenajate cu dale și câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat.

Apartamente cu dotări li finisaje de lux

Blocul de apartamente „MoonLight Residence” dispune de locuințe primitoare și luminoase cu scheme inteligent proiectate cu 2 și 3 camere și cu suprafețele de la 68 mp până la 91 mp. Unitățile locative beneficiază de balcoane, ce sunt placate cu gresie de exterior și toate apartamentele se vând complet finisate, unde toate tavanele și pereții interiori sunt finisați cu vopseli lavabile, ușile de acces instalate sunt din metal și ușile interioare la fel sunt prezente. Pentru finisarea pardoselilor este placat parchet, iar în bucătării și camerele de baie sunt folosite plăcile de gresie și faianță și blocurile sanitare beneficiază de toate obiectele sanitare. Sistemul electric realizat este cu doze de la Gewiss și sistemul termic la fel este complet realizat cu calorifere și fiecare apartament are câte o central termică proprie. La imobile sunt racordate toate utilitățile, ce sunt separat contorizate.

Contactele agenților de vânzări ai Dezvoltatorului și restul informațiilor despre apartamentele noi, sunt afișate pe pagina web a complexului locativ „MoonLight Residence”, accesul către care este oferit direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și MoonLight Residence Mamaia, MoonLight Mamaia Apartament.

Unde se află MoonLight Residence?

bd. Mamaia, 485A, zona Centru Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare MoonLight Residence?

MoonLight – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în MoonLight Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul MoonLight Residence din Mamaia?

Dezvoltătorul MoonLight Residence este – Arna Com Serv.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC