Previzualizare foto – fotografie originală aici

Roua Moara de Vânt
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Moara de Vânt, Iași

Mai detaliat despre blocuri

str. Moara de Vânt (Scara A)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil
str. Moara de Vânt (Scara B)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Roua Moara de Vânt pe hartă Iași

str. Moara de Vânt, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe de depozitare, loc de joaca
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe42.2–79.1 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și despre zonă

Complexul rezidențial „Roua Residence” se află amplasat pe strada Moara de Vânt în apropiere de Târgu Cucu. În apropiere de ansamblu circulă mijloacele de transport în comun cu care se ajunge ușor și repede până în centrul orașului Iași parcurgând nu mai mult de 2 km.

Detalii tehnice a proiectului

Ansamblul locativ„Roua Residence” dispune de două scări cochete a unui bloc locativ construit cu Subsol + Parter și plus patru Etaje de apartamente. Structura constructivă a tuturor blocurilor locative dezvoltate de acest dezvoltator este efectuată pe cadru din beton armat, pentru zidăria pereților și a compartimentărilor este folosită cărămidă Porotherm, iar sistemul de izolație termică exterioară este Austrotherm 100 EPS 80. Tâmplăria montată este de la Veka și conține geam tripan și profil PVC cu 7 camere (culoarea interioară a profilului poate fi aleasă de către cumpărător). În acest complex locativ este utilizat un sistem unic de ventilare și oxigenare permanentă a spațiilor interioare. Cumpărătorii apartamentelor dispun de posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare propriu suprateran sau subteran. Pentru copilași în curte este prevăzut un loc de joacă. Complexul locativ dispune de o curte privată, care este închisă, controlată și este dotată cu un sistem de supraveghere video.

Apartamente și finisaje

Complexul „Roua Residence” dispune de șapte tipuri de apartamente cu 1-2-3 camere compartimentate perfect, unde fiecare metru pătrat este bine gândit și încăperile sunt luminoase și primitoare cu o atmosferă armonioasă. Toate unitățile locative sunt pregătite pentru predarea locatarilor cu cele mai bune finisaje de top, care sunt grijuliu finisate și gândite până la ultimul detaliu. Ușile interioare sunt efectuate din lemn masiv și la dispoziția cumpărătorului este pusă gama de culori pentru alegerea potrivită conform gusturilor și cerințelor. Camerele de baie sunt finisate cu piatră naturală și sunt complet echipate cu toate necesarele obiecte sanitare de lux cu robinete de la firma Grohe. Fiecare locuință individual se încălzește prin centrală termică autonomă în condensații dotată și instalată de către dezvoltator. Apartamentele dispun de balcoane unde balustradele sunt instalate și sunt efectuate din sticlă securizată. Toate locuințele sunt racordate la utilități și au contoare pentru gaze, curent electric și apometre instalate.

Locuințele pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator fără comisioane suplimentare prin plata cash, prin credit sau prin plata în avans.

Pentru mai multe detalii suplimentare despre apartamente, vă rugăm să contactați direct site-ul oficial al dezvoltatorului complexului locativ „Roua Residence” din strada Moara de Vânt.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Roua Moara de Vânt Iași.

Unde se află Roua Moara de Vânt?

str. Moara de Vânt, Iași.

Termen de finalizare Roua Moara de Vânt?

Scara A, Scara B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Roua Moara de Vânt în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Roua Moara de Vânt din Iași?

Dezvoltătorul Roua Moara de Vânt este – Roua Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC