Previzualizare foto – fotografie originală aici

Borhanciului
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Borhanciului pe hartă Cluj-Napoca

zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente13
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+ER
🟧 Securitate curte interioara supravegheata video 24h/24h
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–75 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare perfectă

Ansamblul locativ „Revolution Residence Borhanciului” este localizat într-o zonă liniștită și ferită de aglomerație. Casa de apartamente se găsește pe strada Borhanciului, la numărul 58 în orașul Cluj Napoca. În apropiere de noul imobil funcționează supermarketurile Prof City, Mega Image și Lidl, sunt cafenele și pizzerii, bănci și farmacii, se află centrele medicale „Med’Art Clinic” și „Sanor Medical Center”, este centrul de însănătoșire „Luxury SPA Babor”, un salon de înfrumusețare, se află bazinul „TCI Social Club” și nu departe este Baza Sportivă „IRA” și Parcul Detunata. Pentru copii la doar 700 de metri este Grădinița „Magic Land One”, sunt de parcurs 1,8 km până la Grădinița „BioBee” și 1,6 km până la Grădinița „Poienița” și Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”.

De la complexul de locuințe „Revolution Residence Borhanciului” până în centrul orașului Cluj–Napoca se parcurge o distanță de 4,5 km, sunt 5,7 km până la Gara Centrală din Cluj și 10,5 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Revolution Residence Borhanciului” este prezentat pe piața imobiliarelor noi cu un bloc de apartamente modern, construit cu un Subsol plus Parter plus 2 Etaje și al treilea etaj este proiectat Retras. Imobilul este responsabil construit și locuințele corespund celor mai înalte standarde de confort și calitate. La construcție au fost folosite materiale durabile și tehnologii inovative și au fost respectate toate normele în vigoare. Structura constructivă a blocului constă din cadre din beton armat și cărămidă Cemacon cu grosimea de 30 cm pentru închiderile exterioare, peste care este aplicat un sistem termic cu grosimea de 10 cm format din polistiren expandat. Fațadele sunt finisate într-un stil arhitectural modern și elegant cu tencuieli decorative. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ are profil PVC cu 5 camere termice și trei foi de geam termopan. Blocul rezidențial este prevăzut de tip mixt și are proiectate diverse spații comerciale în incintă. Iar în curtea interioară a complexului rezidențial este plantat un parc, sunt spații amenajate pentru relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Întreg ansamblul rezidențial este sub supraveghere video și accesul în interior se face prin interfon. Locurile de parcare din complexul locativ „Revolution Residence Borhanciului” sunt organizate subterane.

Descrierea apartamentelor

În blocul locativ „Revolution Residence Borhanciului” sunt prezentate 13 unități locative cu 2 și 3 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 52 mp până la 75 mp, la care se adaogă suprafețele teraselor, ce sunt cuprinse între 5 mp și 82 mp. Pentru locuințele poziționate la parterul clădirii sunt oferite spații verzi. În vânzare apartamentele sunt oferite în versiune „semifinisate”, cu instalațiile inginerești realizate și cu finisajele folosite alese cu modele moderne, de calitate înaltă. Pereții sunt prelucrați cu amestec uscat, sunt nivelați și au două straturi de glet. La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces din metal. Sistemul electric este complet realizat, cu instalații calitative, dar fără de aparataj electric. La fel și sistemul sanitar are toate țevile conduse până la poziții și este gata pregătit să fie instalate obiectele sanitare (acestea nu sunt prevăzute și trebuie să fie alese de către cumpărător). Se încălzesc locuințele autonom și sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă, sistemul termic este prevăzut cu instalații conduse prin pardoseală.

Pentru achiziționarea locuințelor noi, acceptate sunt diverse metode de plată flexibile: plata integrală (la care se aplică un discount plăcut), plata eșalonată cu condiția de plată a unui avans de minim 25% din suma costului apartamentului ales și plata prin creditare bancară. Pentru restul informațiilor, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Revolution Residence Borhanciului”.

Acest proiect mai este numit și Revolution Residence Borhanciului, Revolution Residence.

Unde se află Borhanciului?

zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Borhanciului?

zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Borhanciului în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Borhanciului din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Borhanciului este – Revolution Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC