Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Revolution Residence Borhanciului
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍1 400 €
pe ‍427 €
Adresa
zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Revolution Residence Borhanciului

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 februarie
3 camerede la 92.1 m2de la ‍1 400 € / m2de la ‍128 900 €

Revolution Residence Borhanciului pe hartă Cluj-Napoca

zona Borhanciului, 58, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Bloc
dat în exploatare

Modalități de achiziție a unui apartament în Revolution Residence Borhanciului

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, supermarket
Încălzirecentrală termică
Liftnu
Număr apartamente13
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeS+P+2E+ER
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisă curte interioara supravegheata video 24h/24h

Despre apartamente

Număr camere 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente52–75 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă

Ansamblul locativ „Revolution Residence Borhanciului” este localizat într-o zonă liniștită și ferită de aglomerație. Casa de apartamente se găsește pe strada Borhanciului, la numărul 58 în orașul Cluj Napoca. În apropiere de noul imobil funcționează supermarketurile Prof City, Mega Image și Lidl, sunt cafenele și pizzerii, bănci și farmacii, se află centrele medicale „Med’Art Clinic” și „Sanor Medical Center”, este centrul de însănătoșire „Luxury SPA Babor”, un salon de înfrumusețare, se află bazinul „TCI Social Club” și nu departe este Baza Sportivă „IRA” și Parcul Detunata. Pentru copii la doar 700 de metri este Grădinița „Magic Land One”, sunt de parcurs 1,8 km până la Grădinița „BioBee” și 1,6 km până la Grădinița „Poienița” și Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”.

De la complexul de locuințe „Revolution Residence Borhanciului” până în centrul orașului Cluj–Napoca se parcurge o distanță de 4,5 km, sunt 5,7 km până la Gara Centrală din Cluj și 10,5 km până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu”.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Revolution Residence Borhanciului” este prezentat pe piața imobiliarelor noi cu un bloc de apartamente modern, construit cu un Subsol plus Parter plus 2 Etaje și al treilea etaj este proiectat Retras. Imobilul este responsabil construit și locuințele corespund celor mai înalte standarde de confort și calitate. La construcție au fost folosite materiale durabile și tehnologii inovative și au fost respectate toate normele în vigoare. Structura constructivă a blocului constă din cadre din beton armat și cărămidă Cemacon cu grosimea de 30 cm pentru închiderile exterioare, peste care este aplicat un sistem termic cu grosimea de 10 cm format din polistiren expandat. Fațadele sunt finisate într-un stil arhitectural modern și elegant cu tencuieli decorative. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ are profil PVC cu 5 camere termice și trei foi de geam termopan. Blocul rezidențial este prevăzut de tip mixt și are proiectate diverse spații comerciale în incintă. Iar în curtea interioară a complexului rezidențial este plantat un parc, sunt spații amenajate pentru relaxare și locuri de joacă pentru copii.

Întreg ansamblul rezidențial este sub supraveghere video și accesul în interior se face prin interfon. Locurile de parcare din complexul locativ „Revolution Residence Borhanciului” sunt organizate subterane.

Descrierea apartamentelor

În blocul locativ „Revolution Residence Borhanciului” sunt prezentate 13 unități locative cu 2 și 3 camere, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 52 mp până la 75 mp, la care se adaogă suprafețele teraselor, ce sunt cuprinse între 5 mp și 82 mp. Pentru locuințele poziționate la parterul clădirii sunt oferite spații verzi. În vânzare apartamentele sunt oferite în versiune „semifinisate”, cu instalațiile inginerești realizate și cu finisajele folosite alese cu modele moderne, de calitate înaltă. Pereții sunt prelucrați cu amestec uscat, sunt nivelați și au două straturi de glet. La intrare în apartamente sunt instalate uși de acces din metal. Sistemul electric este complet realizat, cu instalații calitative, dar fără de aparataj electric. La fel și sistemul sanitar are toate țevile conduse până la poziții și este gata pregătit să fie instalate obiectele sanitare (acestea nu sunt prevăzute și trebuie să fie alese de către cumpărător). Se încălzesc locuințele autonom și sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă, sistemul termic este prevăzut cu instalații conduse prin pardoseală.

Pentru achiziționarea locuințelor noi, acceptate sunt diverse metode de plată flexibile: plata integrală (la care se aplică un discount plăcut), plata eșalonată cu condiția de plată a unui avans de minim 25% din suma costului apartamentului ales și plata prin creditare bancară. Pentru restul informațiilor, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Revolution Residence Borhanciului”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Revolution Residence Borhanciului?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Revolution Residence Borhanciului în Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Revolution Residence Borhanciului?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1400 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Revolution Residence Borhanciului în Cluj-Napoca?

Modalități de plata în Revolution Residence Borhanciului: Plata eșalonată, Credit imobiliar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Revolution Residence Borhanciului?

Bloc – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC