Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Granicerilor 9
în Baia Mare

Prețul / m2
de la ‍651 €
Adresa
str. Granicerilor, 9, Baia Mare

Granicerilor 9 pe hartă Baia Mare

str. Granicerilor, 9, Baia Mare

Etape dezvoltare

Începutul construcției Granicerilor 9 conform panoului de şantier — 2021
Granicerilor 9
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţipiata agroalimentara si restaurante
Încălzirecentrala termica si calorifere montate
Liftnu
Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcareparcare exterioara
Regim inalțimeP+2E
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente38.52–64.80 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Granicerilor 9” se află localizat în orașul Baia Mare, pe strada Grănicerilor, la numărul 9. Blocul de apartamente este retras localizat pe o stradă liniștită și ferită de aglomerație și agitație, de unde este acces facil către punctele de interes din oraș. Piața agro-alimentară „Obor” se află la doar 350 de metri de la complexul locativ și la aceiași distanță funcționează supermarketul LIDL, iar până la supermarketul Carrefour sunt de parcurs 1,1 km și în proximitate se găsesc cafenele și restaurante. În zona de amplasare a imobilelor sunt saloane de înfrumusețare, funcționează farmacii și la 800 de metri de la locuințele noi se află Spitalul „Somesan Clinic”. La o distanță de doar 200 de metri față de casa locativă copiii rezidenților pot frecventa școala „Green School”. Rezidenții acestui complex locativ au acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și sunt de parcurs aproximativ 2,3 km de la locuințele ansamblului rezidențial „Granicerilor 9” până în centrul orașului Baia Mare, Gara din oraș se află la o distanță de circa 4 km și sunt 11,3 km până la Aeroportul Internațional „Maramureș”.

Caracteristica generală a proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Granicerilor 9” este prezentat pe piața imobiliarelor noi din orașul Baia Mare cu un bloc de apartamente modern și confortabil. Imobilul are un regim mic de înălțime: Parter plus 2 Etaje, este seismic rezistent și este construit responsabil din materiale durabile și calitative. Și toate locuințele corespund standardelor înalte de confort, calitate și siguranță. Structura constructivă a blocului locativ este formată din cadre din beton armat și toți pereți exteriori sunt zidiți din cărămidă Cemacon cu grosimea de 30 cm, precum și toate compartimentările interioare la fel sunt realizate din cărămidă. Peste închiderile exterioare ale blocului locativ este fiabil aplicat un sistem termic de 10 cm grosime și fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este de foarte bună calitate și asigură încăperilor un ambient termic și fonic confortabil.

Toate locurile de parcare din incinta ansamblului rezidențial „Granicerilor 9” sunt organizate exterioare (neacoperite).

Apartamente semifinisate

În total 24 de apartamente sunt concepute în incinta ansamblului rezidențial „Granicerilor 9”. Locuințele sunt ergonomic proiectate și dispun de scheme funcționale cu 2 și 3 camere. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite unități locative cu suprafețele de la 38,52 mp până la 64,80 mp. În vânzare apartamentele sunt oferite în versiune de finisare – „semifinisate” cu folosirea materialelor și finisajelor de calitate superioară. Tavanele și toți pereții interiori sunt prelucrați și au aplicat două straturi de glet. Toate sistemele inginerești sunt complet realizate și instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții (fără obiecte sanitare), la fel și toate instalațiile electrice sunt montate (fără aparataj electric). Sistemul termic este complet realizat și este proiectat autonom pentru fiecare unitate locativă, acestea se încălzesc prin centrale termice proprii și au instalate toate caloriferele. În exploatare locuințele se predau cu racordare la toate utilitățile generale și în fiecare apartament este apă curentă, gaz, electricitate și branșament la sistemul de canalizare. Proprietățile locative se contorizează separat și sunt dotate cu apometre și contoare de gaz și curent electric.

Ansamblului rezidențial „Granicerilor 9” este dezvoltat de către compania „Revolution Residence”, care acceptă multiple și flexibile metode de plată, iar pentru plata integrală beneficiarii profită de discount-uri plăcute, iar pentru achitarea prin creditare bancară sunt acceptate toate instituțiile bancare din țară. Pentru informații legate de disponibilitatea locuințelor, finisajele folosite, finanțare și pentru toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului rezidențial „Granicerilor 9”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Granicerilor 9?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Granicerilor 9?

str. Granicerilor, 9, Baia Mare.

Cât costă metru pătrat în Granicerilor 9?

Metru pătrat în acest complex costă de la 651 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Granicerilor 9 în Baia Mare?

Modalități de plata în Granicerilor 9: Plata eșalonată, Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare Granicerilor 9?

Granicerilor 9 – undefined.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC