Previzualizare foto – fotografie originală aici

Erich Bergel Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Erich Bergel, 18, zona Colonia Borhanci, Cluj Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Erich Bergel, 18, zona Colonia Borhanci, Cluj Napoca (Erich Bergel Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Erich Bergel Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Erich Bergel, 18, zona Colonia Borhanci, Cluj Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmicrobuz, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresubterane și supraterane proprii
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe56–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Erich Bergel Residence” se află construit în zona cartierului Colonia Borhanci, pe strada Erich Bergel, între numerele 12-18 în orașul Cluj - Napoca. În apropiere de locuințele noi sunt magazine, cafenele, restaurante și este o pizzerie, sunt de parcurs doar 500 de metri și 5 minute pietonal până la supermarketul Profi City, este o distanță de 1200 de metri până la centrul comercial „Fortuna” și supermarketul Mega Image, Pe o rază de până la 800 de metri față de complexul de locuințe sunt săli de fitness, terenuri de fotbal și se află bazinul „TCI Social Club”. La 600 de metri de la apartamente funcționează Grădinița „Magic Land One” și la 1,2 km este Grădinița „Poienița” și Creșa „Martinel”, este Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” și la 2,2 km se află Școala Privată Internațională „Transylvania College”. Nu departe funcționează bănci, sunt farmacii și este centrul comercial „Novoengrama”.

Accesul către blocurile locative se face din 2 străzi: Borhanciului și Romul Ladea și în proximitatea clădirilor locative circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și microbuz. De la imobilele „Erich Bergel Residence” este de parcurs o distanță de circa 3,6 - 3,8 km până în Piața Unirii din Cluj–Napoca, cu mașina sunt de parcurs aproximativ 5–6 km până la Gara Centrală și sunt 10–11 km până la Aeroportul Internațional din Cluj–Napoca „Avram Iancu”.

Detalii de amenajare ale complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Erich Bergel Residence” este compus din blocuri de apartamente de tip „Vilă” și formează un cartier locativ de case confortabile, ce sunt construite calitativ, cu respectarea tuturor normelor și standardelor, au regimuri mici de înălțime și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Clădirile rezidențiale au aspecte egale și fiecare este realizată cu câte un Parter și 2 Etaje. Imobilele sunt construite cu structuri de rezistență din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereți interiori perimetrali și compartimentările sunt zidite din cărămidă. Sistemul de izolație termică exterioară a caselor de apartamente este format din polistiren și fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară din profil PVC cu geam tripan termopan, ce perfect protejează încăperile de pătrunderea gălăgiei, a prafului și asigură locuin'ele cu un mediu termic sporit.

Ansamblul locativ „Erich Bergel Residence” este prevăzut cu curte închisă, unde sunt diverse zone verzi plantate și decorate cu arbuști ornamentali plus sunt amenajate zone de relaxare și sunt organizate locuri de joacă pentru copii. Toate aleile din complexul de locuințe sunt pavate, drumurile interioare sunt largi proiectate și sunt asfaltate, sistemul de iluminat public exterior este inteligent realizat și locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află în fața imobilelor, precum și la dispoziția locatarilor în complex există organizate garaje subterane. Toate căile de acces către complexul de locuințe „Erich Bergel Residence” la fel sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Apartamente

Toate locuințele din complexul rezidențial „Erich Bergel Residence” oferă mult confort, liniște și intimitate datorită numărului redus de apartamente (de doar 6 unități locative) pentru fiecare bloc. În vânzare în complexul locativ sunt oferite apartamente cu 2 și 3 camere logic proiectate, cu scheme funcționale, ce dispun de suprafețele cuprinse între 56 mp și 100 mp. Cu grădini private verzi sunt prezentate în vânzare apartamentele poziționate la parterul clădirilor, iar pentru locuințele de la etaje sunt prevăzute balcoane de tip deschis, ce sunt complet finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată. Toate unitățile locative se livrează complet finisate și au toate instalațiile inginerești realizate (sistemul electric, sanitar, de gaze și sistemul termic). Locuințele se încălzesc individual și au instalate centrale termice proprii cu funcționare pe gaze naturale.

Alte detalii de finisare și mai multe informații despre apartamente sunt afișate pe site-ul complexului locativ „Erich Bergel Residence”.

Acest proiect mai este numit și Erich Residence.

Unde se află Erich Bergel Residence?

str. Erich Bergel, 18, zona Colonia Borhanci, Cluj Napoca.

Termen de finalizare Erich Bergel Residence?

Erich Bergel Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Erich Bergel Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Erich Bergel Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Erich Bergel Residence este – Vector Capital.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC