Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Lamaitei
în Baia Mare
Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Lamaitei, 9E, Baia Mare

Schițe și prețuri în Lamaitei

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 25 iulie 2022
2 camere
de la 63.83 m2prețul se clarifică

Lamaitei pe hartă Baia Mare

str. Lamaitei, 9E, Baia Mare

Etape dezvoltare

Începutul construcției Lamaitei conform panoului de şantier — 2020
Lamaitei
bloc B2, bloc B1, bloc B3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Lamaitei

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata eșalonată

Dacă nu dispuneți de toți banii odată și vă este mai ușor să plătiți eșalonat, atunci puteți opta pentru modalitatea de achiziție cu plata în cateva tranșe direct de la dezvoltator.

Dacă sunteți interesat  - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţipozitionare excelenta intr-o zona linistita, blocul fiind retras, ferit de si agitatia orasului
🟧 Încălzirecentrala termica si incalzire in pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportacces foarte usor la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareparcare exterioara
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente55.53–72.63

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Lamaitei” se găsește localizat pe strada Lămâiței, la numărul 9E în orașul Baia Mare. Locuințele noi sunt retras amplasate într-o zonă liniștită și ferită de agitație. De la complexul locativ este acces facil către punctele importante din oraș și în apropiere de blocurile locative funcționează restaurante, cafenele și cofetării, este un magazin de jucării, o librărie, magazin cu mărfuri sportive, sunt show room-uri și depozite cu materiale de construcții. La 1,3 km față de complex se află magazinul Metro Cash & Carry și magazinul Arabesque, sunt 2,5 km până la hipermarketul Auchan și sunt de parcurs nu mai mult de 2 km până la hipermarketul Cora și centrul comercial „Vivo Mall”. Pe o rază de circa 2 km-2,5 km funcționează organizații educaționale și instituții de învățământ, se află Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, Facultatea de Inginerie Centrul Universitar Nord și este Școala Gimnazială „Doctor Victor Babeș”. Nu departe funcționează clubul sportiv „Fit Expert Club”, este Euromedical Hospital și Spitalul Județean de urgență „Dr. Constantin Opriș”.

Rezidenții ansamblului locativ „Lamaitei” dispun de acces ușor către stațiile mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Baia Mare se parcurge o distanță de aproximativ 4 km, sunt 3,6 km până la Gara Feroviară și 5,5 km până la Aeroportul Internațional Maramureș.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Lamaitei” este compus din 3 blocuri locative, ce au un regim redus de înălțime și un grad sporit de rezistență seismică. Clădirile de apartamente au câte un Parter plus 2 Etaje și la construcția imobilelor sunt folosite materiale de cea mai bună calitate alese de la furnizori de încredere. Structura constructivă a blocurilor este bazată pe cadre din beton armat și toți pereții și compartimentările sunt din zidărie de cărămidă Cemacon (grosime închiderilor exterioare este de 30 cm). Peste fațadele blocurilor locative este aplicat un sistem termic de 10 cm și acestea sunt finisate cu tencuială decorativă într-o combinație ideală a culorii albe cu bej, ce oferă imobilelor un aspect elegant și atractiv. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe are profil PVC și geam termopan de calitate înaltă.

Pentru parcarea transportului locatarilor complexului rezidențial „Lamaitei” sunt organizate supraterane locuri de parcare.

Informații despre apartamente

În fiecare bloc din complexul rezidențial „Lamaitei” sunt concepute câte 14 unități locative cu două și trei camere. Locuințele sunt foarte confortabile, au scheme inteligent proiectate și dispun de suprafețele de la 47,39 mp până la 64,49 mp utili și plus suprafața teraselor, ce este de 8,14 mp, iar apartamentele poziționate la parterul imobilului facilită de grădini înverzite. În vânzare apartamentele se oferă semifinisate și au pardoselile turnate cu sape, toți pereții sunt tencuiți și sunt cu două straturi de glet prelucrați, iar la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. La cererea cumpărătorilor, apartamentele se por livra și cu placări cu gresie, faianță, parchet și cu toate ușile interioare instalate. Sistemul de încălzire al locuințelor este autonom cu centrale termice proprii și cu instalații termice montate prin pardoseală. Sistemul de electricitate este complet realizat cu toate instalațiile conduse, însă fără de aparataj electric. Toate instalațiile sanitare sunt complet realizate și sunt conduse până la poziții, dar neracordate la obiectele sanitare, ce rămân să fie alese și instalate de către viitorii locatari.

Ansamblul rezidențial „Lamaitei” este realizat de către Dezvoltatorul „Revolution Residence”, care acceptă metode flexibile de plată și imobilele noi pot fi achitate prin creditare bancară, se acceptă plata eșalonată, iar la plata integrală se aplică un discount plăcut. Pentru mai multe detalii despre apartamente și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe site-ul complexului rezidențial „Lamaitei”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Lamaitei?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Lamaitei?

str. Lamaitei, 9E, Baia Mare.

Cât costă metru pătrat în Lamaitei?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Lamaitei în Baia Mare?

Modalități de plata în Lamaitei: Plata integrală, Plata eșalonată, Credit bancar.

Termen de finalizare Lamaitei?

Lamaitei – în stadiu de construcţie.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC