Previzualizare foto – fotografie originală aici

Popasului Residence
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, București (Popasului Residence)
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Popasului Residence

Vile
de la 197.4 m2totul e vândut

Popasului Residence pe hartă Voluntari

str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţisistem Casă Inteligentă,
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală, panouri solare
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente32 vile
🟧 Parcaresubterană
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilvile
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Suprafața apartamente197–402 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezare

Ansamblul rezidențial „Popasului Residence” se află amplasa în sectorul 1 din București, în zona Pipera, pe strada Emil Racoviță, nr. 47, Voluntari.

Facilitățile amplasării

Departe de gălăgia cotidiană, de aglomerația capitalei și foarte aproape de pădure se află construite casele Complexului. Locativ. La o distanță care poate fi parcursă în doar 5 minute cu mașina se află școli și grădinițe, sunt cluburi de sport și saloane SPA. Precum și Centrele Comerciale Promenada Mall și Băneasa Mall sunt așezate în 10 – 15 minute respectiv. Distanța până în centrul Bucureștiului este de 10,5 km. La Gara de Nord se ajunge prin 9,6 km. Până la Aeroportul Otopeni sunt 12,7 km și până la Aeroportul Băneasa sunt 7,5 km.

Descrierea Rezidenței

32 de locuințe modern stilate sunt construite cu parter și două etaje locative. Sistemul constructiv este format din beton armat cu stâlpi și diafragme cu pereții exteriori din cărămidă Porotherm și izolare termică cu polistiren expandat de 10 cm - grosime, apoi sunt căptușiți cu tencuială decorativă. Toate vilele sunt dotate cu panouri solare. Tot spațiul Complexului locativ dispune de un sistem de iluminare stradală solară, pe perimetru este securizate și dispune de locuri de parcare.

Despre locuințe

Casele dispun de opt tipuri de vile și dispun de finisaje premium, interiorul și compartimentările pot fi personalizate conform gustului și preferințelor cumpărătorului. Băile sunt finisate cu gresie, faianță și parchet la alegerea cumpărătorului. Ușile interioare sunt din lemn iar ușa de la intrare este din metal cu antiefracție. Casele dispun de un sistem de încălzire prin centrală termică cu calorifere și prin pardoseală. Căldura în interior este păstrată de tâmplăria OVC și geamurile tripane. Vilele sunt racordate la gaze, apă, canalizare și curent electric. Dispun de TV, Internet și telefon. Sistemul „Casă inteligentă” este instalat în toate locuințele acestui Complex locativ, și permite locatarilor controlul complet a vieții casnice și a regimului de energie prin telefon, anume: temperatura în locuințe, funcționarea jaluzele, sistemul de alarmă, controlul aerului condiționat, aparatele electrocasnice și altele.

Mai multe informații utile despre case și despre modalitățile de achitare, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Popasului Residence”.

Unde se afla Popasului Residence?

str. Emil Racoviță, 47, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Popasului Residence?

Popasului Residence – în stadiu de construcţie.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Popasului Residence.

Cine este dezvoltatorul Popasului Residence în Voluntari?

Dezvoltator Popasului Residence – Popasului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC