Previzualizare foto – fotografie originală aici

Platinum Residence
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ştefan Baciu, zona Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Ştefan Baciu (Bloc C)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022
Faza 2
str. Ştefan Baciu (Bloc D)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Platinum Residence pe hartă Brașov

str. Ştefan Baciu, zona Tractorul, Brașov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente175
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40,59 mp – 88,34 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezarea ansamblului

Ansamblul rezidențial „Platinum Residence” este amplasat pe strada Ștefan Baciu, în cartierul Tractorul din zona Coresi a orașului Brașov. În apropiere de imobil funcționează magazine, supermarketuri, școli, grădinițe, licee, săli de sport, este o piscină, piașă, sunt centre medicale și este Coresi Shopping Resort.

Descrierea blocului rezidențial

Primul ansamblul rezidențial din Brașov „Platinum Residence”, care are acoperiș verde. Complexul locativ dispune de două blocuri de apartamente înălțate cu Demisol+Parter+10 etaje locative, care sunt proiectate cu un concept arhitectural deosebit și cu o structură de rezistență din beton armat cu pereți cu grosimea de 30 de cm din cărămidă Porotherm, cu izolații exterioare termice cu vată bazaltică și cu acoperiș de tip terasă. În fiecare bloc sunt instalate câte 2 ascensoare silențioase. Tâmplăria exterioară este cu geam termopan și cu 3 foi de sticlă termoizolantă și cu profil PVC. În complex este o zonă de relaxare cu locuri de joacă și cu spații amenajate verzi. La dispoziția locatarilor sunt oferite parcări subterane și supraterane. Funcționează interfonul.

Despre apartamente și predarea acestora

Ansamblul rezidențial „Platinum Residence” propune trei tipuri de apartamente spațioase, luminoase și bine compartimentate: garsoniere (cu suprafața între 40,59 mp – 46,93 mp) și locuințe cu 2 camere (cu suprafața între 48,27 mp – 62,02 mp) și cu 3 camere (cu suprafața între 77,09 mp – 88,34 mp). Apartamentele dispun de terase și au prevăzute spații de depozitare. Toate locuințele sunt finisate cu parchet, gresie, faianță, uși interioare celulare și ușa de la intrare din metal, dispun de instalații sanitare și au instalate câte o centrală termică pentru sistemul de încălzire individual.

Dezvoltatorul ansamblului locativ „Platinum Residence” este dezvoltat de Compania „DTG ABYZA COMPANY”, care are o experiență de mai mult de 10 ani pe piața imobiliară.

Dacă doriți să achiziționați un apartament într-o clădire modernă cu acoperiș verde direct de la Dezvoltator, vedeți toate detaliile și contactele pe site-ul web al complexului rezidențial „Platinum Residence”.

Unde se afla Platinum Residence?

str. Ştefan Baciu, zona Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare Platinum Residence?

Bloc C, Bloc D – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Platinum Residence.

Cine este dezvoltatorul Platinum Residence în Brașov?

Dezvoltator Platinum Residence – Valcom.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC