Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pipera Residential Park
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Mircea Eliade, 16, Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
str. Mircea Eliade, nr. 16
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut
Faza 2
str. Mircea Eliade, nr. 16
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2019

Pipera Residential Park pe hartă Voluntari

str. Mircea Eliade, 16, Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Încălzireautonom
🟧 Liftnu
🟧 Număr apartamente250 vile
🟧 Parcareproprie
🟧 Securitateda
🟧 Ziduribeton armat

Despre apartamente

🟧 Suprafața locuințe119 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În zona Pipera, pe strada Mircea Eliade, nr. 16, se află construit ansamblul rezidențial „Pipera Rezidențial Park”, Voluntari, județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Proiectul Rezidențial „Pipera Rezidențial Park” are o amplasare reușită lângă pădure și în apropiere de multe puncte de interes. Pentru cumpărături în apropiere de locuințe funcționează Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” și sunt astfel de supermarketuri și magazine: Mega Image, Lidl, Carrefour, Selgros, Metro Cash&Carry, IKEA și Bricostore. Pentru copii este Școala privată din Pipera, Școala Americană, Școala „Questfield School”, Școala „Olga Gudynn”, Școala internațională Mark Twain și Academia de Poliție. În vecinătate sunt centre medicale, farmacii, bănci și este o sală de sport. Distanța de la vile până la Piața Unirii este de 13,3 km. Gara de Nord este situată la 15,3 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 12,1 km, iar până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs doar 8,6 km.

Caracteristica complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Pipera Rezidențial Park” este un orășel cu vile simpatice, care sunt construite pe un teren cu suprafața de 70 000 mp. Toate vilele sunt construite cu un etaj de Parter plus un Etaj locativ și plus Mansardă. Structura constructivă este efectuată pe baza carcasei din beton armat. Complexul locativ este amenajat cu zone verzi și este păzit 24 din 24.

Descrierea locuințelor

Ansamblul rezidențial „Pipera Rezidențial Park” conține 250 de vile împărțite în două tipuri, fiecare cu spațiul total de 117 mp. La parterul caselor se amplasează vestibulul, bucătăria, sufrageria și camera de zi, de asemenea la parter se află un grup sanitar și o terasă. La primul etaj sunt amenajate două dormitoare și două băi, la mansardă este un spațiu mare care poate fi folosit în calitate de birou sau dormitor. Casele se predau complet finisate cu gresie și faianță și sunt dotate cu toate obiectele sanitare. Ușile interioare sunt celulare, la intrare este instalată ușă din metal. Tâmplăria exterioară este cu profil PVC și geam termopan. Locuințele se încălzesc prin pardoseală cu centrală termică individuală de marcă Viessmann. Există conexiuni la internet și TV prin fibră optică.

Metode de achitare

Plata cash și credit ipotecar.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv, finisaje, despre cum se poate de cumpărat locuințe direct de la Dezvoltator și cum puteți programa o vizionare a vilei, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Pipera Rezidențial Park”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Pipera Residential Park?

str. Mircea Eliade, 16, Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Pipera Residential Park?

str. Mircea Eliade, nr. 16 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Pipera Residential Park.

Cine este dezvoltatorul Pipera Residential Park în Voluntari?

Dezvoltator Pipera Residential Park – Pipera Residential Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC