Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Panoramic Residence Villas
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Bazei, zona Valea Adâncă

Panoramic Residence Villas pe hartă Iași

str. Bazei, zona Valea Adâncă

Etape dezvoltare

Vile
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termica proprie
Liftnu
Mijloace de transporttramvai, autobuz
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+1E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente105 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul „Panoramic Residence Villas” se află localizat pe strada Bazei, în zona satului Valea Adâncă din județul Iași.

În apropiere de casele noi funcționează Grădinița „Kids Garden”, sunt magazine alimentare, este o cofetărie și nu departe se află Centrul Expozițional Moldova. La distanțe mici față de imobilele noi circulă mijloace de transport în comun cu diverse rute de tramvai și autobuz. Și este acces facil către centrul orașului Iași, până unde este de parcurs o distanță de circa 7-8 km de la complexul de locuințe „Panoramic Residence Villas”, iar până la Gara Mare sunt de parcurs nu mai mult de 7 km și este o distanță de aproximativ 11-12 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Prezentarea proiectului rezidențial

Complexul imobiliar „Panoramic Residence Villas” este format din vile înșiruite, toate fiind prezentate cu aspecte inedite, într-un stil de design ultra modern și sunt construite din materiale calitative și durabile cu folosirea ideilor de design performante și sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort. Casele au un regim egal de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă și au o structură constructivă realizate pe cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și cu toți pereții interiori zidiți din cărămidă Porotherm. Pe partea exterioară a tuturor pereților perimetrali casele sunt placate cu un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 100 mm. Termo eficiente și calitative sunt instalate toate ferestrele caselor, acestea dispun de profil PVC cu 5 camere termice și geam termopan de tip „patru anotimpuri” cu acoperire low-E. Fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsea decorativă de exterior de culoare albă și gri și parțial sunt placate cu piatră decorativă.

În complexul locativ „Panoramic Residence Villas” locurile de parcare sunt amenajate supraterane în curtea caselor.

Informații despre finisarea vilelor

Vilele proiectului imobiliar „Panoramic Residence Villas” sunt excepțional proiectate și dispun de scheme funcționale cu 4 camere spațioase și primitoare. Suprafața vilelor începe de la 105 mp și locuințele se compun dintr-un living generos, o bucătărie, un hol și un bloc sanitar, toate fiind poziționate la parterul caselor și la etajul vilelor se află proiectate două dormitoare, este al doilea bloc sanitar și se află balconul, iar al treilea dormitor se află poziționat la mansardă. Fiecare locuință beneficiază de câte un balcon de tip închis, ce este complet finisat și are instalate balustrade cu sticle securizate. Precum și fiecare casă dispune de câte o curte personală.

Vilele sunt oferite în vânzare complet finisate și se predau în folosință beneficiarilor cu toate finisajele interioare montate și complet echipate. Pentru cumpărătorii, ce rezervă o locuință din timp este oferită posibilitatea de personalizare a interiorului și sunt oferite la alegere finisaje interioare dintr-o gamă largă de modele. La intrare în case sunt instalate uși din metal cu sistem fiabil de antiefracție și toate ușile interioare la fel sunt instalate. Pardoselile din bucătărie și din camerele de baie sunt placate cu gresie, iar pereții băilor și parțial ai bucătăriilor sunt placați cu faianță. Toate pardoselile dormitoarelor și a living-ului sunt placate cu parchet laminat și toate tavanele și pereții sunt tencuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți. Camerele de baie sunt complet echipate și au instalate obiecte sanitare moderne. Fiecare proprietate locativă se încălzește autonom și dispune de câte o centrală termică proprie și are instalate toate caloriferele. Sistemul electric este la maxim instalat și în fiecare cameră sunt prize și întrerupătoare, prize pentru internet, este fir pentru telefonie fixă și cablaj pentru televiziune. Unitățile rezidențiale sunt individual contorizate și au instalate contoare și apometre. Imobilele sunt racordate la toate utilitățile și sunt asigurate cu apă, gaz, electricitate și dispun de branșament la canalizare.

Pentru alte informații utile despre vile și pentru mai multe detalii de achiziționare, metode de plată și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului de locuințe „Panoramic Residence Villas”.

Unde se afla Panoramic Residence Villas?

str. Bazei, zona Valea Adâncă.

Termen de finalizare Panoramic Residence Villas?

Panoramic Residence Villas – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Panoramic Residence Villas.

Cine este dezvoltatorul Panoramic Residence Villas în Iași?

Dezvoltator Panoramic Residence Villas – Panoramic Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC