Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Panoramic Residence Valea Lupului
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Cireș, zona Valea Lupului, Iași

Schițe și prețuri în Panoramic Residence Valea Lupului

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
de la 34 m2totul e vândut
2 camere
de la 48 m2totul e vândut

Panoramic Residence Valea Lupului pe hartă Iași

str. Cireș, zona Valea Lupului, Iași

Etape dezvoltare

Panoramic Residence Valea Lupului
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4, bloc 5, bloc 6, bloc 7
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente168
Număr clădiri7
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere1‑cameră, 2‑camere
Suprafața apartamente43–54 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de localizare

Ansamblul locativ „Panoramic Residence Valea Lupului” este construit la capătul străzii Cireș, într-o zonă liniștită și înverzită – zona comunei Valea Lupului din județul Iași. Complexul de locuințe se învecinează cu Grădinița Happy Kittens și are în imediata apropiere câteva supermarket-uri, magazine universale, sucursale bancare, farmacii, sunt câteva restaurante și nu departe se află complexul Popas Păcurari. La o distanță de doar 2,4 km de la complexul rezidențial se află centrele comerciale „Era Shopping Center” și Mall Moldova, unde funcționează food corturi, unde sunt diferite magazine și buticuri, este hipermarketul Carrefour și magazinul Decathlon.

Nu departe de apartamentele complexului locativ „Panoramic Residence Valea Lupului” este stație de autobuz și până la Piața Unirii din orașul Iași este de parcurs o distanță de 7,3 km, până la Gara Mare se ajunge parcurgând 6,6 km, iar până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 13,4 km.

Detaliile proiectului imobiliar

Proiectul rezidențial „Panoramic Residence Valea Lupului” dispune de blocuri locative asemănătoare la înfățișare și cu regimuri de înălțime egale, fiecare cu câte un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Clădirile de apartamente sunt construite calitativ din materiale de construcții durabile și dispun de un grad înalt seismic. Structura constructivă a imobilelor dispune de carcase din cadre din beton armat cu închiderile exterioare și pereții interiori zidiți din cărămidă termo și fono eficientă. Pe exterior casele sunt placate cu un sistem termic cu grosimea de 100 mm peste care fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă în culori perfect combinate alb și gri. La blocuri este instalată tâmplărie cu profil PVC și cu geam tripan termopan. Accesul în incinta blocurilor locative este securizat și se face prin sistem cu interfon.

Complexul de locuințe „Panoramic Residence Valea Lupului” dispune de parcare supraterană și câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat. Căile de acces către locuințe sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Detalii de finisare și echipare a apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Panoramic Residence Valea Lupului” oferă în vânzare apartamente confortabile, toate fiind perfect proiectate cu scheme decomandate cu una și două camere spațioase. Apartamentele sunt logic proiectate și au scheme funcționale cu spațiile utile de la 34,5 mp până la 54,2 mp și acestea beneficiază de balcoane confortabile de tip deschise echipate cu balustrade din sticlă securizată.

În vânzare toate locuințele sunt prezentate complet finisate – „La cheie” și toți cumpărătorii locuințelor au posibilitatea de personalizare a spațiilor achiziționate și la alegere sunt oferite modele de finisaje moderne. Pentru placarea pardoselilor sunt folosite plăcile de gresie și parchet, iar pereții sunt placați cu faianță în dependență de tipul încăperii și sunt mecanizat tencuiți și cu vopsea lavabilă vopsiți. Camerele de baie sunt complet echipate și au instalate toate obiectele sanitare. Câte o centrală termică proprie este prevăzută pentru fiecare apartament și instalate sunt caloriferele din oțel. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal și toate ușile interioare instalate sunt din MDF. Toate blocurile locative sunt racordare la utilități și apartamentele sunt asigurate cu apă curentă, cu gaze naturale și sunt asigurate cu curent electric. Este prevăzută contorizare separată pentru controlul consumului de gaze și curent electric plus sunt dotate apometre, unde toate contoarele se află poziționate pe spațiile comune de la casa scării. Este cablaj pentru TV și acces la internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Panoramic Residence Valea Lupului” acceptă următoarele metode de plată: plata cash, plata prin creditare bancare și programul Prima Casă.

Pentru mai multe informații despre finisarea și echiparea apartamentelor noi, despre disponibilitatea locuințelor, pentru contactele directe către managerii biroului de vânzări ai Dezvoltatului, vă invităm să accesați direct de pe site-ul nostru pagina web a complexului locativ „Panoramic Residence Valea Lupului”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Panoramic Residence Valea Lupului?

str. Cireș, zona Valea Lupului, Iași.

Termen de finalizare Panoramic Residence Valea Lupului?

Panoramic Residence Valea Lupului – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Panoramic Residence Valea Lupului.

Cine este dezvoltatorul Panoramic Residence Valea Lupului în Iași?

Dezvoltator Panoramic Residence Valea Lupului – Panoramic Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC