Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vernis Sunrise Villas
în Corbeanca

Prețul / m2
de la ‍1 500 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Toamnei, 6, Corbeanca

Schițe și prețuri în Vernis Sunrise Villas

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 03 octombrie 2022
Vile120–159.44 m2de la ‍1 500 € +TVA / m2de la ‍180 000 € +TVA

Vernis Sunrise Villas pe hartă Corbeanca

Etape dezvoltare

Vernis Sunrise Villas
Vila, Vila -1, Vila -2, Vila -3, Vila -3, Vila - 6, Vila - 6, Vila - 5, Vila - 7, Vila - 8, Vila - 9, Vila - 10, Vila - 11, Vila - 12
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiam dezvoltat aici o zonă de relaxare în aer liber, ce se întinde pe o suprafață generoasă de 570 m2, cu piscină, loc de joacă pentru copii și perimetru pentru fitness outdoor
🟧 Încălziresistem de încălzire în pardoseală cu centrală proprie Saunier Duval
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilVila
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizat în zonă Premium

Ansamblul rezidențial „Vernis Sunrise Villas” se află amplasat într-o zonă apropiată de capitală, unde este liniște și multă vegetație. Locuințele noi se găsesc localizate pe strada Toamnei, la numărul 6 în satul Ostratu din comuna Corbeanca, județul Ilfov. Zona de amplasare a imobilelor are o infrastructură bună și oferă acces ușor către București și către o mulțime de puncte de interes din nordul capitalei. În apropiere de complex circulă autobuse și sunt de parcurs circa 28 km până la Piața Unirii din capitală, până la Gara de Nord din București sunt 26 km și 18 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 27 km.

Prezentare proiect cu detalii tehnice

Complexul rezidențial „Vernis Sunrise Villas” reprezintă o comunitate locativă formată din case de tip Duplex, ce sunt responsabil realizate și cu o mare atenție la toate detaliiledin, folosite sunt materiale de construcții calitative și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Imobilele sunt foarte atractive și sunt proiectate într-un stil arhitectural ultra modern minimalistic, unde dominantă este culoarea albă și liniile drepte. Fațadele sunt placate cu plăci de gresie porțelanată de la Kerama Marazzi de dimensiuni mari (160mm x 320 mm) și cu grosimea de 6 mm, ce au culoarea albă, pe fonul căreia excepțional se evidențiază ferestrele și ușile. Profilul tâmplăriei exterioare este de marca Gealan, de culoare neagră pentru că ideal se potrivește stilului minimalist, unde culoarea albă a fațadelor ideal se privește în contrast cu culoarea neagră a tâmplăriei.

Locatarii complexului rezidențial „Vernis Sunrise Villas” facilită de un spațiu de relaxare modern amenajat pe un teren cu suprafața de 570 metri pătrați, unde se află o piscină și este un loc de joacă pentru copii. De asemenea în incinta complexului funcționează și un centru de fitness la aer liber. În fața fiecărei case sunt proiectate câte două locuri de parcare supraterane, iar la intrare în complexul rezidențial „Vernis Sunrise Villas” este instalată poartă și accesul în incintă este controlat prin bariere și securizat, restrâns doar pentru rezidenți.

Schemele și finisajele vilelor

Proiectul rezidențial „Vernis Sunrise Villas” însumează un total de 24 de case dublate, acestea fiind amplasate pe terene cu suprafața de 310 mp. Vilele sunt inteligent proiectate, cu scheme confortabile și bine gândite, acestea au suprafețele de la 120 mp până la 159,44 mp și înălțimea tavanelor de până la 290 cm. La parterul fiecărei case se află un living mare, este o bucătărie de tip Open Space cu insulă și o cameră de baie de serviciu, iar la etaj sunt proiectate trei dormitoare și sunt două camere de baie. Vilele facilită de câte două terase, una dintre care este amplasată lateral și a doua terasă cu mărime generoasă se află în spatele casei. Casele se predau în folosință complet finisate cu materiale moderne și calitative. Parterul caselor este complet placat cu gresie Keraben. Toate dormitoarele dispun de pardoseli placate cu parchet laminat de la Egger și Kahrs, iar ușile instalate sunt alese de la firma Porta Doors sau Cocif. Dar, pentru fiecare viitor locatar există oferită posibilitatea de a-și alege personal finisajele interioare și de a-și amenaja locuința conform nevoilor și gusturilor personale. Se încălzesc imobilele individual cu sistem în pardoseală și fiecare are instalată câte o centrală termică proprie Saunier Duval. Și casele dispun de sistem Smart Home, care oferă posibilitatea de gestionare wireless a surselor de iluminat și a temperaturii interioare.

Cartierul locativ „Vernis Sunrise Villas” este dezvoltat de către compania „Delta Studio”.

Sunteți așteptați în ospeție la Vernis Sunrise Villas, iar pentru a programa o vizionare și pentru a afla și alte informații utile despre imobilele noi și contactele managerilor, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Vernis Sunrise Villas”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Vernis Sunrise Villas?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Vernis Sunrise Villas?

str. Toamnei, 6, Corbeanca.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Vernis Sunrise Villas în Corbeanca?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Vernis Sunrise Villas?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1500 € +TVA.

Termen de finalizare Vernis Sunrise Villas?

Vernis Sunrise Villas – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC