Previzualizare foto – fotografie originală aici

Oxy Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 029 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
șos. București-Măgurele, 47N, zona Odăi, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Tronson 1
șos. București-Măgurele, 47n (Bloc A)
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
Tronson 2
șos. București-Măgurele, 47n (Bloc B)
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2018
Tronson 3
șos. București-Măgurele, 47n (Bloc C)
5 etaje
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Oxy Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 28 octombrie 2022
1 camere36.2–43.8 m2de la ‍1 185 € +TVA / m2de la ‍42 900 € +TVA
2 camere56.6–65 m2de la ‍1 029 € +TVA / m2de la ‍66 900 € +TVA
3 camerede la 75 m2de la ‍1 159 € +TVA / m2de la ‍86 900 € +TVA

Oxy Residence pe hartă București

șos. București-Măgurele, 47N, zona Odăi, Sector 5, București

Modalități de achiziție a unui apartament în Oxy Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, spații comerciale, școală
🟧 Încălzirecentrală termică proprie marca Immergas
🟧 Liftascensor de 4 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente75
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană (32) şi terestră (53)
🟧 Regim inalțimeP+4+M
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsoniere duble, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente44 – 77 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare ansamblul rezidențial „Oxy Residense” se află localizat în partea de Sud a Bucureștiului, zona Rahova, pe Șoseaua București – Măgurele, nr. 47N, sectorul 5 al Capitalei.

Facilitățile localizării

Locatarii Oxy Residense au la dispoziție la o distanță de până la 5 minute pentru a face cumpărături: Hipermarketul „Cora Alexandriei” și piața Rahova. Pentru copii funcționează foarte aproape de locuințele acestei Rezidențe - Școala medie nr. 125, iar puțin mai departe este Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu”. De asemenea circulă multe mijloace de transport public cu autobuze, troleibuze și tramvaie la o distanță mică de la casa locativă, chiar în fața blocului de apartamente. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 7,2 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 8,4 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 22,2 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 17,2 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Oxy Residense” este amplasat pe un teren cu suprafața de 2500 mp și cuprinde un bloc de apartamente, construit cu un regim de înălțime redus cu Subsol + Parter + 4 Etaje locative + mansardă + pod tehnic. Fundația clădirii se bazează pe grinzi din beton, structura este din diafragme și stâlpi din beton armat cu planșee și grinzi. Zidăria exterioară și pereții dintre apartamente sunt clădiți din cărămidă Porotherm și au grosimea de 30 de cm. Pereții interiori din apartamente (compartimentările) la fel sunt ridicați din astfel de cărămidă și au grosimea de 11,5 cm. Din exterior casa este izolată termic cu vată bazaltică și polistiren expandat de 10 cm. Fațada casei este decorată parțial cu cărămidă decorativă și finisată cu tencuială în două culori. Blocul locativ este dotat cu un ascensor modern cu capacitatea de ridicare a 4 persoane. ansamblul rezidențial oferă autovehiculelor locatarilor parcări subterane (32 locuri) și supraterane (53 locuri). La parter sunt prevăzute spații comerciale. Curtea dispune de spații verzi generoase plantate cu flori. În incintă este acces securizat.

Despre apartamente

Oxy Residense are construite garsoniere duble și apartamente cu 2 și 3 camere, cu spațiul total de la 44 mp până la 95 mp, care au vederi libere și directe către Lacul Morii. Absolut toate locuințele se predau cumpărătorilor complet finisate și racordate la toate unitățile sectorului 5 al Bucureștiului: la gaze naturale, apă, canalizare și curent electric. Sistemul de încălzire este prin centrală termică individuală pentru apartament de marcă Immergas și radiatoare de tip - panel. Tâmplăria este de la Salamander cu profil PVC și geam termopan e-flow. Gresia și faianța provine din Spania. Pardoselile sunt finisate cu parchet laminat de 8 mm iar pereții sunt zugrăviți cu vopseluri lavabile. Băile sunt dotate cu toate obiectele sanitare și au port-prosoape în băi. La intrare sunt montate uși din metal iar în interior sunt uși celulare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Oxy Residense” este Compania de construcții și proiectare „T&C Development”.

Mai multe detalii despre construcție, apartamente, finisaje și despre cum puteți cumpăra o locuință nouă aici direct de la Dezvoltator, citiți pe site-ul web a ansamblului rezidențial „Oxy Residense”.

Arad Plaza dinamica prețului minim pentru m² în €

Mai 10, 2019950 €
Aprilie 10, 2019950 €
Martie 10, 2019950 €
Februarie 5, 2019612 €

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Oxy Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Oxy Residence în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Oxy Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 029 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Oxy Residence în București?

Modalități de plata în Oxy Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Oxy Residence?

Bloc A, Bloc B, Bloc C – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC