Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Oscar Village
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Barbu Lăutaru, zona Păcurari Rediu, Iași

Oscar Village pe hartă Iași

str. Barbu Lăutaru, zona Păcurari Rediu, Iași

Etape dezvoltare

Oscar Village
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie prin condensație
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente18
Număr clădiri1
Parcare7 locuri subterane și 13 locuri supraterane
Regim inalțimeD+P+1E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăvideo interfon

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente56,55–74,95 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locul de amplasare

Ansamblul Rezidențial „Oscar Village” se află amplasat în zona Păcurari Rediu la doar 900 de metri de Rondul Păcurari din orașul Iași. Este un complex locativ așezat în apropiere de șoseaua Păcurari, dar totuși ferit de zgomot și poluare.

Informații generale despre amenajarea complexului

Complexul locativ „Oscar Village” este prezentat nu numai cu case private dar și cu un bloc de apartamente, construit cu un mic regim de înălțime cu demisol plus parter plus 3 etaje și o mansardă . Structura imobilului este efectuată pe cadre din beton cu bare din fier, unde stâlpii conțin câte 16 bare, acest fapt oferă locatarilor posibilitatea de replanificare a apartamentelor fără a afecta structura. Compartimentarea interioară și închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă de tip Porotherm. Fațada blocului locativ este placată cu un sistem de izolare termică din polistiren de grosime de 10 cm peste care este aplicată tencuiala decorativă. Iar casa scării este finisată cu granit și are balustrade din fier forjat. Balcoanele locuințelor sunt de tip-terasă iar ferestrele sunt instalate cu profil de la Veka cu 6 camere în 3 rânduri de sticlă. Locurile de parcare sunt modern organizate subteran și suprateran. 7 locuri de parcare sunt subterane și 13 locuri supraterane. Complexul locativ este dotat cu sistem de video interfon.

Date despre apartamente

Doar 18 apartamente luminoase cu 2 și cu 3 camere sunt oferite în blocul locativ „Oscar Village”. Suprafața apartamentelor este cuprinsă între 56 și 90 mp. În locuințe podeaua este turnată cu șapă mecanizată, pereții sunt prelucrați mecanizat cu tencuială, iar încăperile dispun de hidroizolație. Toate apartamentele dispun de ușă cu antiefracție instalată la intrare și se predau finisate cu placaje cu gresie, faianță, parchetul este placat, iar ușile interioare sunt montate. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. În apartamente este prevăzut câte un spațiu special (boxă) pentru depozitare. Fiecare locuință este echipată cu câte o centrală termică în condensații pentru încălzire individuală. Pentru consumul energiei electrice și a gazelor în apartamente sunt instalate contoare individuale și sunt dotate apometre.

Acest complex locativ este dezvoltat de către compania „Oscar Residence”, care acceptă cumpărarea apartamentelor prin credit sau plata cash.

Pentru mai multe materiale detalii vizitați pagina web a ansamblului rezidențial „Oscar Village”.

Unde se afla Oscar Village?

str. Barbu Lăutaru, zona Păcurari Rediu, Iași.

Termen de finalizare Oscar Village?

Oscar Village – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Oscar Village.

Cine este dezvoltatorul Oscar Village în Iași?

Dezvoltator Oscar Village – Oscar Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC